Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Οι γνωστοί - άγνωστοι ανεγκέφαλοι ξαναχτυπούν

04.11.2010
Και πάλι βεβηλώθηκαν δημόσιες περιουσίες από «παιδιά» που φαίνεται να συνεχίζουν το «έργο» τους ανεξέλεγκτα.
Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως η Αστυνομία δείχνει αδυναμία ή αδιαφορία για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Ακόμη δεν πρόλαβε ο Δήμος Δράμας να τοποθετήσει τα σπιτάκια στην πλατεία «Ελευθερίας» ενόψει της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής «Ονειρούπολη» και ήδη οι γνωστοί - άγνωστοι ανεγκέφαλοι βεβήλωσαν τις δημόσιες περιουσίες.

Το φαινόμενο αυτό το παρατηρούμε όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα σε όλες τις γωνιές της πόλης.

Σπίτια, δημόσια και ιδιωτικά κτήρια και γενικότερα δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, όπως αυτοκίνητα κλπ, μπαίνουν στο μάτι των ανεξέλεγκτων αυτών «παιδιών», που για να εκφράσουν τις αντιθέσεις τους και να δείξουν την ιδεολογία τους, βεβηλώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Ένα πρόσφατο περιστατικό μάλιστα, που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην πλατεία «Ελευθερία» της Δράμας, έδειξε πως τα πράγματα αρχίζουν και αγριεύουν, καθώς ορισμένοι που δείχνουν να ‘ναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαν σε συμπλοκή με μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί, πως στη φασαρία αυτή συμμετείχαν και αλλοδαποί, οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες αυτόπτη μάρτυρα, απειλούσαν μεταξύ άλλων, πως θα κατεβάσουν τις Ελληνικές σημαίες της πόλης και θα τις κάψουν.

Κάτι τέτοιο εμάς δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και να μη το σχολιάσουμε, γιατί πάνω απ’ όλα τιμούμε την Ελληνική σημαία και δεν δεχόμαστε από κανέναν, είτε ξένο, είτε «Έλληνα» να την ατιμάσει.

Γι’ αυτό ας αναλογιστούν οι άνθρωποι αυτοί που εξέφρασαν δημοσίως αυτή τους την πρόθεση, πως πρέπει να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί.

Το δυσάρεστο όμως στην όλη υπόθεση είναι, πως η Αστυνομία δείχνει αδυναμία ή αδιαφορία αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού, που όλο και χειροτερεύει. Η Δράμα καταντά σιγά – σιγά μια πόλη άναρχη και κάθε φορά που συλλαμβάνεται κάποιος επιτήδειος επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία, την επόμενη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς καμία επίπτωση ή παραδειγματική τιμωρία.
Τάσος Χεριστανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...