Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Πως οι Επικυρίαρχοι πήραν τον ελεγχο του Καναδά


Πως οι Εβραίοι πήραν τον έλεγχο του Καναδά
Η εβραιοποίηση του Καναδά

Όλα ξεκίνησαν με τον Pierre Elliot Trudeau, που κυβέρνησε ως Πρωθυπουργός του Καναδά απο το 1968 μέχρι το 1984. Το έτος 1984 που φάνηκε η άθροιση της πολιτικής του Trudeau - ονομαστηκά η Εβραιοποίηση του Καναδά - η οποία είναι μια μεταφορά σε ένα κράτος "Μεγάλο Αδελφό" το οποίο ελέγχει ο Εβραϊσμός για τα συμφέροντά του. Παρόλο που μερικοί ισχυρίζονται οτι ο Trudeau παρουσιάζοταν ως αντισημίτης και φιλο-Παλαιστίνιος,στην πραγματικότητα έσκυψε μπροστά στην Σιωνιστική πίεση τόσο του καναδικού όσο και του εβραϊσμού των ΗΠΑ.



Με την άνοδο του εβραϊκού λόμπι στον Καναδά μετά τον πόλεμο των 6 ημερών οι οργανισμοί, Σιωνιστικός Οργανισμός του Καναδά και η B'nai B'rith δημιούργησαν την Καναδοισραηλινή Επιτροπή με σκοπό να προωθηθούν τα εβραϊκά συμφέροντα τόσο στην εγχώρια πολιτική του Καναδά όσο και στην εξωτερική. Σήμερα κάτω απο την διοίκηση του Harper, το Εβραϊκό λόμπι έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στους γκόϊμ Καναδούς μέσω του Harper που είναι ένας πρωθυπουργός πιόνι, που τον συνοδεύει η έκφραση οτι "είναι πιο Εβραίος απο ραββίνο"...



"Είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να σταθούμε ενάντια σε απειλές προς το Ισραήλ", δήλωσε πρόσφατα ο Harper απευθυνόμενος σε ένα εβραϊκό κοινό.

Υποκύπτοντας στην απειλή των Εβραίων να σταματήσουν την οικονομική στήριξη στο Κόμμα των Φιλελεύθερων του Trudeau,ο πρώην πρωθυπουργός συμβιβάστηκε και ξευτελίστηκε πολιτικά. Εξαιτίας της συμπάθειάς του προς του Παλαιστίνιους μετά τον πόλεμο των 6 ημερών το εβραϊκό λόμπι αντέδρασε πιέζοντας τον Trudeau να αλλάξει κατεύθυνση απο τις θέσεις του προκατόχου του, Lester Pearson, που ήταν αντίθετος με τα συμφέροντα του εβραϊσμού στην καναδική κυβέρνηση.


Κατα τη διάρκεια διακυβέρνησης του Trudeau διορίστηκαν ο πρώτος Εβραίος πρόεδρος υπουργικού συμβουλίου(Herbert Gray), η πρώτη Εβραία Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου (Bora Laskin),ο πρώτος Εβραίος Γραμματέας του Πρωθυπουργού (Jack Austin), ο πρώτος απεσταλμένος Εβραίος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης(Maxwell Cohen),και ο πρώτος Εβραίος υφυπουργός Εξωτερικών απο το 1977-1981 – Alan Gotlieb - που αργότερα έγινε ο πρώτος Εβραίος πρεσβευτής του Καναδά στην Ουάσινγκτον.

Ένα σμήνος Εβραίων ,που μισούν τον Χριστιανισμό,σύντομα διείσδυσε στο προσωπικό του Trudeau όπως οι Carl Goldenberg,Simon Reisman,Bernard και Sylvia Ostrey,Jerry Grafstein και Mickey Cohen. Απο τότε ο Καναδάς βρίσκεται υπο την τυρρανία των Εβραίων.


Ο Εβραϊσμός "σκότωσε" κυριολεκτικά την ελευθερία του λόγου στον Καναδά το 1975. Όταν ο Trudeau προσκλήθηκε σε ένα συνέδριο του ΟΗΕ για το διεθνές έγκλημα στο οποίο συμμετείχαν οργανώσεις φιλοπαλαιστινιακές και το οποίο θα γινόταν στο Τορόντο, το εβραϊκό λόμπι του Καναδά άσκησε πιέσεις και ο Trudeau αρνήθηκε να γίνει το συνέδριο.


Αυτό ήταν ενάντια στην συμβουλή του Υπουργού του των Εξωτερικών, Allan McEachen, ο οποίος ήθελε να ξεχωρίσει τα συμφέροντα του Καναδά με αυτά του Ισραήλ. Το θέμα του Ισραήλ για τον Καναδά γιγαντώθηκε όταν ο Πρωθυπουργός  του Ισραήλ,Μεναχέμ Μπεγκίν,προσκλήθηκε απο την Καναδο-ισραηλινή Επιτροπή για να μιλήσει στο Τορόντο στην Συναγωγή Beth Zedek.


Σε ένα προβοκατόρικο λόγο, ο Μπεγκίν κάλεσε τους Εβραίους του Καναδά να πιέσουν τον Trudeau να μεταφέρει την Καναδική πρεσβεία στο Ισραήλ,απο το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Αν ο Trudeau αρνούνταν,ο Μπεγκίν κάλεσε τους Εβραίους του Καναδά να μην τον ψηφίσουν και να ψηφίσουν τους Συντηριτικούς. Ο Trudeau αρνήθηκε να μεαφέρει την πρεσβεία λέγοντας οτι η Ιερουσαλήμ ήταν χαρακτηρισμένη απο τα Ηνωμένα Έθνη ως μια απο τις κατεχόμενες περιοχές.


Τότε ο Μπεγκίν επισκέφθηκε τον Καναδά και παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της χώρας άρχισε να υπονομεύει τον Trudeau. Βέβαια η παρέμβαση του Εβραϊσμού στα εσωτερικά του Καναδά και στην ελευθερία της έκφρασης στην χώρα δεν σταμάτησαν εκεί.


Τα ΜΜΕ του Καναδά μεταξύ των οποίων και το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό δίκτυο,Global,που ελέγχεται και ανήκει στην εβραϊκή οικογένεια Asper(ένθερμοι Σιωνιστές) ξεκίνησαν να μην προβάλλουν τίποτε το αρνητικό για το Ισραήλ και να προωθούν τα συμφέροντά του στον Καναδά. Απο το 2003 ο υιός της οικογένειας Leonard Asper φίμωνε οποιονδήποτε δημοσιογράφο τολμούσε να πει κάτι αρνητικό για το Ισραήλ και να προβάλλει μια ισορροπημένη εικόνα για τις σχέσεις Καναδά - Ισραήλ.



Το τελευταίο κτύπημα στην ελευθερία του λόγου στον Καναδά έγινε το 1977,όταν μετά απο έντονες προσπάθειες του εβραϊκού λόμπι στον Καναδά και συγκεκριμένα απο το Εβραϊκό Κογκρέσο του Καναδά,ψηφίστηκε ο νόμος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Ο νόμος αυτός μετέτρψε σε ποινικό αδίκημα το να διεγείρει κάποιος μίσος ενάντια σε ένα άνθρωπο ή κοινωνική ομάδα είτε απο τηλέφεωνο ή απο το διαδίκτυο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο.


Και όπως ο Edgar Steele (που τώρα είναι φυλακισμένος γιατί υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να εκφράζει τις απόψεις του)το έθεσε κάποια στιγμή, "η διέγερση μίσους συνίσταται σε οτιδήποτε δεν αρέσει στους Εβραίους". Με λίγα λόγια όποιος τολμήσει να πει κάτι στον Καναδά που δεν αρέσει στους Εβραίους ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ!


Η Καναδο-εβραϊκή αστυνομία της σκέψης, είχε ως ηγέτη τον Harry Abrams της B'nai Brith,που έχει επιβάλλει τον νόμο αυτό μέσα απο μια σειρά φυλακίσεων, παρενοχλήσεων, διώξεων και τα τελευταία χρόνια με επιθέσεις στην ακαδημαϊκή κοινότητα και σε βίντεο στο Youtube.


Χαρακτηριστικό δείγμα της τυρρανίας που ασκούν οι Εβραίοι στον Καναδά με την φίμωση του ακαδημαϊκού λόγου ήταν η ακύρωση της συζήτησης που θα γινόταν στο πανεπιστήμιο Dalhousie στο Halifax.



Ο καθηγητής Μαύρων Σπουδών,David Divine, επρόκειτο να συζητήσει με τον αρθρογράφο της Λευκής Ταυτότητας,Jared Taylor,με θέμα "Είναι η φυλετική διαφοροποίηση καλή για τον Καναδά;"
Αλλά το εβραιοκρατούμενο μέσω ενημέρωσης ,CanWest, που ελέγχεται απο τον Leonard Asper καταδίκασε την συζήτηση σαν μια συνάντηση μεταξύ ενός "αφελούς μαύρου καθηγητή" και ενός "ρατσιστή". Το πανεπιστήμιο επηρασμένο απο την πίεση των μέσων ενημέρωσης ακύρωσε την συζήτηση.



Η ιουδαική πολιτική για τα βίντεο του Youtube κατέβασε τον Ντέιβιντ Ντιουκ από μια καναδέζικη ιστοσελίδα τον Απρίλη του 2011.


Για άλλη μια φορά, το Εβραϊκό Κονγκρέσο στον Καναδά, αυτοί οι καταπατητές της Ελυθερίας στον Καναδά, εξακόντησε κατηγορίες για "εγκλήματα μισους" εναντίον της Καναδικής Σιιτικής Μουσουλμανικής Οργάνωσης, που αναγκάστηκε να κατεβάσει το βίντεο του Ντιουκ με τίτλο 'Σιωνιστικά Περιφερόμενα Σκυλιά".


Το 2008 το Κέντρο Σιμόν Βιζεντάλ ανάγκασε την εταιρία RACK FORCE WEB HOSTING να κλείσει την ιστοσελίδα Real Jew News, από τους βορειοαμερικανικούς σερβερς.


Αδιαμφσβήτητα, στο Καναδά-τα πληκτρολόγια, οι γλώσσες και οι στυλοί αυτών που παλεύουν να πουν την αλήθεια-είναι κάτω από το μάτι της λογοκρισίας του Εβραίου Μεγάλου Αδελφού.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...