Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Τρελή άσκηση από την κρατική αμερικανική υπηρεσία FEMA για αντιμετώπιση ... UFO!

ΕΠΙΣΗΜΗ AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Μια πολύ περίεργη ανακοίνωση στο ιστολόγιο της περίφημης FEMA της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών (Federal Emergency Management Agency) των ΗΠΑ, δημιουργεί ερωτηματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί, αφού καλλιστα θα μπορούσε να είναι φάρσα ή να είναι σενάριο ταινίας θρίλερε, αλλά καρτά έναν τρόπο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αληθινή.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της η FEMA ανακοινώνει για την πραγματοποίηση άσκησης πολιτικής άμυνας έκτακτης ανάγκης στις 27 Απριλίου με κεντρικό σενάριο την συντριβή UFO και την ύπαρξη ζόμπι!
(ZOMBIE UFO CRASH DISASTER FULL-SCALE EXERCISE)!
Όπως αναφέρεται υπάρχουν δύο σενάρια: ένα που αφορά μαζικές απώλειες και ένα ένα που αφορά διάσωση από ελικόπτερα. Στην άσκηση όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση θα συνδράμουν ακόμη δύο υπηρεσίες η CERT (Computer Emergency Readiness Team) η οποία ασχολείται με θέματα κυβερνοπολέμου και θα συνδράμει τα κέντρα εκτάκτων επιχειρήσε4ων EOC (Emergency Operations Center) όπου κριθεί απαραίτητο.
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου όπως αναφέρθηκε μεταξύ 9 με 17:00 στην πόλη Moscow της πολιτείας του Idaho. Συνολικά προβλέπονται να πάρουν μέρος σε αυτή 100 άτομα εθελοντές. Μάλιστα παρέχεται και e-mail srollins @latah.id. us για περισσότερες πληροφορίες!
Είναι άγνωστο εάν μια ομοσπονδιακή υπηρεσία κάνει πλάκα ή πραγματικά εννοεί ότι το αντικείμενο της άσκησης θα είναι συντριβή UFO και ύπαρξη ζόμπι, αλλά το κυριότερο ερώτημα είναι πως μπορεί να συνδυάζονται αυτά τα δύο γεγονότα.
Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της συγκεκριμένης ανάρτησης η σελίδα που ήταν ανοικτή για όλους τους χρήστες ξαφνικά έγινε συνδρομητικού περιεχόμενου και για να δει κάποιος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει εγγραφή.
Η ιστοσελίδα της FEMA όπως ήταν ανοικτη για τους χρήστες πριν κατέβει και γίνει συνδρομητικού περιεχομένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...