Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ... Ρεπορτάζ Μάκης Βραχιολίδης

 • Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!
• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!
• Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών
• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!....

Οι κάτοικοι των Αθηνών συσπειρώνονται προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. Πρόκειται για οργανωμένη από το πολιτικό σύστημα ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ελληνισμού και της Ιστορίας του. Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα είναι έγκλημα και θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια σειρά εκρηκτικών προβλημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η αυτόματη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η επίσημη εγκατάσταση μουσουλμανικού τόξου εντός της ελληνικής επικράτειας, θα είναι από τις πρώτες συνέπειες που θα υποστεί η χώρα μας με τη δημιουργία τεμένους. Οι πολιτικοί ολετήρες, δεν φτάνει που υπέγραψαν το «Δουβλίνο 2», σύμφωνα με το οποίο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας εγκλωβίζονται σε αυτή και απαγορεύεται να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τώρα, με τη δημιουργία τεμένους, νομιμοποιούν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα!



Οι κάτοικοι του Βοτανικού με συγκέντρωσή της στην πλατεία Φλέμιγκ, στις 20 Ιουνίου διατράνωσαν τη σφοδρή αντίθεσή τους στη δημιουργία τεμένους αλλά και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν μέχρις εσχάτων τον αγώνα τους κατά της διαγραφόμενης από το πολιτικό σύστημα, προδοσίας σε βάρος της Πατρίδας και της Ιστορίας της.

Ανάμεσα στους ομιλητές της συγκέντρωσης ξεχώρισε ο Ανδρέας Χαϊκάλης, επικεφαλής της «Δράσης Ανεξάρτητων Πολιτών» κατά του τεμένους, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα σε περίπτωση που φτιαχτεί τέμενος στη χώρα μας, σε οποιοδήποτε σημείο και αν γίνει αυτό.

Τα χαρακτηριστικότερα σημεία της ομιλίας του Ανδρέα Χαϊκάλη, ήταν:

«Έχουμε θεσπίσει μία κίνηση, την "Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών" κατά του τεμένους , κατά της κατασκευής ή της αδειοδότησης του τεμένους. Όχι μόνο στον Βοτανικό αλλά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Όταν όλοι σιωπούν, συναινούν και είναι συνυπεύθυνοι για την συγκάλυψη που συντελείται από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του εντός και εκτός Βουλής, αναλαμβάνουν οι Ενεργοί Ανεξάρτητοι Έλληνες Πολίτες για να γκρεμίσουν το κατοχικό καθεστώς που θέλει να φέρει στην Ελλάδα και να νομιμοποιήσει μουσουλμάνους έποικους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας. Μπαίνουν παρανόμως στην Ελλάδα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τα σχετικά έγγραφα, χωρίς την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού. Τους νομιμοποιούν αντισυνταγματικά και παράνομα κι εμείς σε όλο αυτό το έγκλημα σιωπούμε και συναινούμε.

Η «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» είναι κίνηση που θέλει να συντονίσει επιτροπές κατοίκων σε όλη την επικράτεια, σε όλη την Ελλάδα και να ενημερώσει τον κόσμο για το πρόβλημα που θα προκύψει από την κατασκευή τεμένους, όχι κατ' ανάγκη στον Βοτανικό αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Ξεκινήσαμε ως συμπαραστάτες στους κατοίκους του Βοτανικού και πλέον έχουμε εδραιωθεί σε πολλές συνοικίες και πολλούς δήμους της Ελλάδος. Καθημερινά γίνονται επαφές, συζητήσεις κι ερχόμαστε σε συνεννόηση και συστρατευόμαστε με πολλούς κατοίκους απ' όλη την Ελλάδα.

Θέλω να σας επισημάνω τα εξής πολύ βασικά σημεία: Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός επικρατείας, πέραν των ορίων της Θράκης, όπου η Συνθήκη της Λωζάνης ορίζει σαφώς ότι μουσουλμανικό τέμενος κατασκευάζεται μόνον εκεί όπου υπάρχει μειονότητα, δηλαδή στην Θράκη, σημαίνει αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. Θα μιλάμε δηλαδή για νόμιμη, αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού. Αυτομάτως και υποχρεωτικά, η Πολιτεία αναγνωρίζει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, παρά την θέληση του ελληνικού λαού και οι οποίοι εξακολουθούν και μένουν εδώ παράνομα. Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς. Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου, αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις. Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εθνική ασφάλεια και για την καθημερινότητα των Ελλήνων. Έχουμε δει πολλά περιστατικά σε όλη την Ελλάδα με ισλαμιστές και μουσουλμάνους να επιτελούν παράνομες πράξεις και να μην τους συλλαμβάνει η ελληνική αστυνομία.

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει δρόμος χωρίς επιστροφή, για δημιουργία τζαμιών και τεμενών σε όλες τις περιοχές. Θα μιλάμε για μουσουλμανικές μειονότητες σε όλη την επικράτεια. Το σημαντικότερο είναι πως το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού, έχει εθνικές διαστάσεις και απασχολεί όλους τους Έλληνες πολίτες. Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον εποικισμό της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα.

Όσοι κάτοικοι του Βοτανικού εγείρουν θέμα να μην γίνει το τέμενος μόνο στον Βοτανικό, εγείροντας θέμα έννομου συμφέροντος επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν το δρόμο στους εγκάθετους πολιτικούς ή μη να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη περιοχή, όπως για παράδειγμα στο Σχιστό. Αυτό όμως σημαίνει αυτόματη αναγνώριση της ανάγκης να υπάρχουν τεμένη εκτός της Θράκης και αλλού!

Όσοι αναφέρονται στο ζήτημα του κόστους του τεμένους, υποπίπτουν σε μια άλλη παγίδα. Το κόστος δεν είναι το πρόβλημα και μην νομίζετε ότι θα στοιχίσει-όπως σας λένε- 946.000 ευρώ! 946.000 ευρώ δεν θα φτάνουν ούτε για την περίφραξη του τεμένους. Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, γιατί μπορεί να έρθει ένα κονδύλι από κάποιο Σαουδάραβα κροίσο που θα πει, "πόσα λεφτά θέλετε; 15 εκατομμύρια ευρώ; Πάρτε τα". Δεν είναι το πρόβλημα του κόστους. Ναι μεν, σαφώς δεν πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός τον χώρο λατρείας των μουσουλμάνων, αλλά προσέξτε το, δεν είναι μόνον αυτό.

Επίσης, το δημοψήφισμα είναι πολύ μεγάλη παγίδα. Από τη στιγμή που τίθεται το ερώτημα "ναι" ή "όχι" στο τέμενος, οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του "ναι". Δηλαδή ακόμη κι αν πάω να καταψηφίσω την κατασκευή του τεμένους , συμμετέχοντας στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι αναγνωρίζω και την περίπτωση που εκλεχτεί το "ναι". Επίσης, ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν; Θα πάτε εσείς; Ναι. Θα πάνε κυρίως να ψηφίσουν οι συντεταγμένοι, οι ορισμένοι , οι πληρωμένοι, θα πάνε όλοι οι "διεθνιστές" και οι δήθεν "ανθρωπιστές" , θα πάνε όλες οι αριστερές δυνάμεις , θα πάνε όλοι οι νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες και αυτοί που θα τους νομιμοποιήσουν την τελευταία στιγμή για να ψηφίσουν. Και αν πάμε σε δημοψήφισμα θα ψηφίσει μόνο το 23% του ελληνικού λαού, το υπόλοιπο 77% θα ψηφίσει "ναι"! Επίσης, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ποιος θα το βγάλει; Αυτός που ψηφίζει ή αυτός που καταμετρά τις ψήφους; Θα το βγάλουμε εμείς ή μια ιδιωτική εταιρεία που θα χρήσει η κυβέρνηση για να βγάλει όπως τη συμφέρει το αποτέλεσμα;

Πρέπει να συστρατευθούμε και να μαζέψουμε κοντά μας και άλλους κατοίκους των Αθηνών και της Ελλάδος. Μην νομίζετε ότι το ζήτημα είναι τοπικό, είναι εθνικό».

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Ο Σύλλογος Κατοίκων Βοτανικού «Αθηνά», παράλληλα με την εκδήλωση διαμαρτυρίας, μοίρασε φυλλάδια-ανακοινώσεις με τις οποίες καλούσε τον κόσμο σε συσπείρωση και συμμετοχή στον αγώνα κατά του τεμένους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ «ΑΘΗΝΑ»

Συμπολίτες, Αθηναίοι, κάτοικοι του Βοτανικού και της Αττικής

Σας καλούμε για...

Να ανατρέψουμε την προδοσία σε βάρος του τόπου μας, να ανατρέψουμε την μεθοδευμένη υποδούλωση του, των παιδιών μας. Προωθούν ό, τι αντισυνταγματικό και παράνομο.

Ο τόπος μας, η γη μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας δεν θυσιάζονται στους φερτούς έποικους. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο, τα ήθη, τις χριστές αξίες. Τουναντίον, ακόμα δεν κατάλαβαν που βρέθηκαν και έδειξαν ήδη την βαρβαρότητα που κουβαλούν: δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί. Η θεσμοθέτηση της βαρβαρότητας αυτής φέρνει τα χειρότερα.

Ελαιώνας και Βοτανικός χρειάζονται ανάπτυξη - όχι ισλαμοποίηση, οπισθοδρομική γκετοποίηση, ανεπανόρθωτη υποβάθμιση.

Ο Σύλλογος «Αθηνά» και η Επιτροπή Κατοίκων Βοτανικού απευθύνουν κάλεσμα για ανατροπή της φασιστικής αυτής συμπεριφοράς και εξαναγκασμού.

Για να σταματήσουμε το έγκλημα που διαπράττουν στο κέντρο της Αθήνας, το ιστορικό, το αιώνιο, το αθάνατο.

Όχι ισλαμικό τέμενος τότε στην Παιανία, όχι και τώρα στον Βοτανικό. ( η Παιανία είχε Δήμαρχο, η Αθήνα ... ! )

Όχι στη νέα ισλαμική κατοχή.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ - ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

Σύλλογος «Αθηνά»

Επιτροπή κατοίκων Αττικής
http://www.hellas-now.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...