Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Καραγκούνης: "Είμαστε ευλογημένοι"

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για καρδιά και ψυχή από πλευράς της ελληνικής ομάδας, έκανε λόγο για ξεκάθαρο πέναλτι στη φάση που δέχθηκε κίτρινη κάρτα, ενώ κατακεραύνωσε όσους κατέκριναν την Εθνική μετά την ήττα από την Τσεχία.
Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης:
  "Αισθανθήκαμε ότι είχαμε μία τελευταία ευκαιρία και τα δώσαμε όλα. Πήραμε μία πανάξια πρόκριση με 4 βαθμούς. Αν ήταν σωστή η διαιτησία, θα είχαμε 7 βαθμούς. Είχαμε ψυχή, καρδιά και κάναμε τους Έλληνες ευτυχισμένους. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ δεν μας έδωσαν κι ένα πέναλτι.
Είμαστε νικητές και μαχητές. Χάσαμε ένα παιχνίδι κι αμέσως πέσατε όλοι να μας φάτε. Η σημερινή ημέρα είναι πάρα πολύ σημαντική και για την Ελλάδα και για το ποδόσφαιρο. Αυτήν την πρόκριση τη συγκρίνω με τον άθλο της Πορτογαλίας.
Είμαστε μια ομάδα που παλεύουμε. Και με την Τσεχία παλέψαμε, αν και βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2 στο 6ο λεπτό. Είναι μεγάλες οι στιγμές που ζούμε. Ευχαριστούμε το Θεό που μας δίνει δύναμη. Είναι ανεπανάληπτες αυτές οι στιγμές. Είμαστε ευλογημένοι.
Είχα ακούσει ότι είμαι εδώ για να συμπληρώσω τις 120 συμμετοχές. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να προκριθεί η Ελλάδα. Έχουν μπει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Τους δίνουμε κουράγιο και δημιουργούμε μια πραγματική ομάδα. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά.
Είχαμε καλή διαίσθηση, το είχαμε πει ότι δεν θα γυρίσουμε αύριο στην Ελλάδα. Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Όταν είμαστε όλοι μαζί, δεν μπορεί να μας σταματήσει κανένας. Θα έρθει καλύτερο αύριο. Το μήνυμα αυτό στέλνουμε εμείς από εδώ".
Για τη φάση που δέχθηκε κίτρινη κάρτα, είπε: "Μιλάμε για ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Είναι πολύ κρίμα, έχουμε κάνει τέτοια προσπάθεια. Πρέπει να τα βλέπει αυτά η UEFA".

http://www.sport24.gr/football/Euro/Euro2012/karagkounhs_eimaste_eyloghmenoi.1819211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...