Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ



ΑΘΗΝΑ 25-7-2014.

Οι παράφρονες τής νέας σιωνιστικής τάξεως πραγμάτων επιχειρούν την ανακατανομή ζωνών επιρροής και εδαφικής κυριαρχίας από την Ουκρανία έως τα Βαλκάνια. Φτιάχνουν έναν νέο γεωγραφικό και γεωπολιτικό χάρτη που περνάει μέσα από τις φλόγες ενός σαρωτικού παγκοσμίου πολέμου και καταλήγει στην αντεθνική και αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η λεγόμενη οικονομική κρίση, η κρίση θεσμών και αξιών επί τής ουσίας, αυτή είναι η καθαρή αλήθεια, δημιουργήθηκε για να συμπτύξει τούς λαούς και τα έθνη ως πολύμορφο πολτό, ως μια και ενιαία μάζα στο καζάνι τής παγκοσμιοποίησης. Κι αυτή η διακρατική αιχμαλωσία δύναται να συντελεστεί μονάχα εφόσον καταργηθούν λαϊκή κυριαρχία, φυλετική φυσιογνωμία και εθνικές παραδόσεις.

Ώστε να πάψουν να πιστεύουν οι λαοί στο Θεό, στην προσωπικότητά τους και την ελευθερία. Αυτό επιδιώκει ο γυρολόγος εμποράκος και δανειστής των εθνών. Να αποτύχει το Εθνικό Κράτος και να καταρριφθεί ως παραμύθι τάχα η Φυλή. Να φανεί τάχα ως μονόδρομος η ταχεία κατάργηση των εθνικών συνόρων και η ενοποίηση τής πολιτικής, τής παραγωγής, τής θρησκείας, τής οικονομίας.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελούν τόσο η Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάδα όσο και η Ρωσία, με τις πιέσεις που δέχονται αμφότερες οι χώρες μας με συνδυασμένα χτυπήματα. Το μεγάλο ωστόσο ατύχημα για εμάς είναι ότι βρισκόμαστε κάτω από την εξουσία ενός προδοτικού και ανελλήνιστου εσμού που υπηρετεί συνειδητά τον ομόφυλό του νεοταξίτη. Και φυσικά δίχως στρατηγικό σχεδιασμό αυθυπαρξίας και ισχυροποιήσεως που διαθέτει η ρωσική ηγεσία.

Είδαμε προσφάτως το γερμανικό ανδρείκελο που προσποιείται την γερμανίδα καγκελάριο να προσέρχεται στην Κροατία ως προσκεκλημένη δύναμη μεταξύ πρώην Γιουγκοσλάβων και Αλβανών. Και εκεί πρότεινε τάχα, διέταξε δηλαδή εν τη απουσία και αφωνία τής ελληνόφωνης πολιτικής, την αποδοχή ενός οδυνηρού συμβιβασμού τής Ελλάδος στο ζήτημα τής ονομασίας και μακεδονοποίησης των Σκοπίων. Ότι σε έναν συμβιβασμό μάς είπε η Μέρκελ, όταν υπάρχει δυσαρέσκεια και στις δύο πλευρές, αυτός ο συμβιβασμός είναι δίκαιος!

Όμως όταν έρχεται ο κλέφτης, ο κατσαπλιάς, εν τω μέσω τής νυκτός και μετά από παλιότερα πολυαίματα πολεμικά επεισόδια που έστησε ο ίδιος ο εμποράκος και οι κομιτατζήδες στον καιρό τού Παύλου Μελά, και σού ζητά να πάρει εδάφη και δικαιώματα που ποτέ δεν είχε, τότε δεν μιλούμε για συμβιβασμό. Μιλούμε για πολεμικό εγερτήριο. Μιλούμε για την ανάγκη να ανασκουμπωθούμε και να αποβάλλουμε έως τον τελευταίο σπόρο, το μικρόβιο τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που αποδέχεται το κόντεμα. Και να φτιάξουμε ελληνική γεωπολιτική ενάντια στο νεοταξικό σφαγείο.

Στο άκουσμα άλλωστε τού «οδυνηρού συμβιβασμού», στο ξεπούλημα τής κατά δικής μας Μακεδονίας που κατέχουν οι σκλαβωτές τής Βορείου Μακεδονίας, οι Σκοπιανοί ενθουσιάστηκαν. Κι αυτό τα λέει όλα. Δείχνει γνώση τού ατιμωτικού πράγματος από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Δείχνει την μεθόδευση τού εδαφικού μας ακρωτηριασμού. Από γραικύλους πολιτικάντηδες, γειτονικά μορφώματα και σιωνιστές.

Και μην ξεχνούμε την πρόσφατη συνάντηση – ημερίδα που κάμανε οι Αλβανοί, μιλώντας για την μεγάλη και δήθεν φυσική Αλβανία, με χορηγό το ίδρυμα Ροκφέλερ. Μια Αλβανία που συμπεριλαμβάνει την Ελεύθερη Ήπειρό Μας. Μην ξεχνάμε ακόμη την απαίτηση των ψευτοευρωπαίων να αναγνωρίσουμε τουρκική τάχα μειονότητα στην Ελεύθερη Θράκη Μας, διαγράφοντας την Συνθήκη τής Λοζάνης.

Στην δε Ρωσία, η πρόκληση τού αγκαθιού που λέγεται Ουκρανία, ομοίως πολύχρονου με τα δικά μας αγκάθια, είναι το όπλο τού νεοταξικού παράγοντα για την απομόνωση και την απογύμνωση τής Ρωσίας από συμμαχικά ερείσματα και γεωπολιτικά στηρίγματα. Ακριβώς η ίδια μεθόδευση που σημειώνεται σε βάρος τής Ελλάδος μας.

Το πρόσφατο περιστατικό με την κατάρριψη τού μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους από τούς Ουκρανούς με την αυταπάτη πως επρόκειτο για το αεροσκάφος τού Πούτιν, δείχνει την βεβαιότητα και την αποφασιστικότητα τού Αιώνιου Άνομου να προκαλέσει τον γενικό πόλεμο που λέγουν οι προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας Μας.

Η μόνη επιλογή και η μόνη καθαρά ελληνική στρατηγική είναι ο σχεδιασμός μιας γεωπολιτικής εθνικής αποκαταστάσεως τής Πατρίδος μας. Είναι η εφαρμογή τού δικαίου συμφωνίας τής εδαφικής και τής πληθυσμιακής εικόνας και ιστορίας. Ο ελληνικός εδαφικός και γλωσσικός αυτοπροσδιορισμός. Και ακόμη η μετατροπή τού Ελληνικού Έθνους ως την Στέγη ολοκλήρου τού Ελληνισμού σε λεύτερα και αλύτρωτα εδάφη μας. Το γκρεμοτσάκισμα των γειτονικών αγκαθιών από τα πλευρά μας. Και η δημιουργία η Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος.

Για να συμβεί η ανάσταση τού Έθνους μας χρειάζεται η αποφασιστικότητα πως θα παραμείνουμε Έθνος, δηλαδή ένα φυλετικό κράτος ως πατρίδα των Ελλήνων και μόνον. Αυτό το κράτος είναι υπόθεση ενός καθάριου Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος Ήθους, Εργατικότητας και Πολεμικής Αρετής. Ενότητα των Ελλήνων. Δικαστήριο καθάρσεως από ξένα σώματα και ξένες νοοτροπίες. Και εξωτερική πολιτική με γνώμονα την μετατροπή τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη.

Να βάλουμε την Ρωσία στο παιχνίδι τής νέας γεωστρατηγικής πραγματικότητας που είναι νομοτελειακή πραγματικότητα. Αλλά με ταυτότητα ελληνική. Ώστε λοιπόν πρέπει εμείς να καθορίσουμε τούς συμμάχους μας με γνώμονα τα δικά μας συμφέροντα. Οι καλές σχέσεις με τη Ρωσία, τη Σερβία κι άλλες ομόδοξες χώρες θα δημιουργήσουν το περιβάλλον ανασχέσεως τού νεοταξισμού.

Να αδυνατίσουμε τον μισελληνισμό. Και ευθύς να διαβούμε στα αποκαΐδια του, λεύτεροι και προσηλωμένοι πάντα στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας και της Αγίας Ρωμανίας Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...