Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΛΕΩΝΙΔΕΙΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 7-7-2014.

Στους ηρωικούς χρόνους τού αυθεντικού ελληνισμού  οι προκλήσεις των βαρβάρων σε βάρος τής Φυλής μας αντιμετωπίζονταν με το αίσθημα τής αυτοθυσίας και τής πολεμικής αρετής. Είναι το αίσθημα τής πηγαίας ανωτερότητας που χαρακτηρίζει τον Έλληνα με πράξεις ενάρετες και ουσιαστικές, με πράξεις που μετουσιώνουν τα λόγια των σοφών και τις παρακαταθήκες των Ηρώων.  Το δε Αίμα των Ηρώων είναι  απείρως πολυτιμότερο από το μελάνι των σοφών. Διότι το Ελληνικό Αίμα είναι αυτό που οδηγεί στους δρόμους τής ελευθερίας και τής μεγαλοσύνης, ώστε να περάσει η δημιουργικότητα και η ισχύς. Διότι προορισμός τού Έλληνα είναι να δώσει στα παιδιά του πατρίδα ελληνική, όνομα καθαρό, πεδίο δράσεως για έργα ανώτερα από εκείνα που παρέλαβε.

Ο Λεωνίδας όταν τόλμησε ο Πέρσης να τού προσβάλλει τη βασίλισσα και να απειλήσει τον λαό του, έστειλε τον βάρβαρο απεσταλμένο να συναντήσει τον θάνατο. Προηγουμένως τού είχε ζητηθεί να δώσει γη και ύδωρ. Να εκχωρήσει ο Ελεύθερος Σπαρτιάτης πατρίδα και εξουσία, γη και ψυχές στα χέρια τού Σκλάβου τής ύλης Βάρβαρου. 

Και το πρώτο που έκαμε ήταν να διαπιστώσει το αδύνατον και το θρασύ στοιχείο τού αιτήματος μιας υπάρξεως κατώτερης προς μια ύπαρξη ανώτερη. Ανώτερη ύπαρξη είναι εκείνη που ορίζει τον εαυτό της και χτίζει τον κόσμο της. Κατώτερη είναι η ύπαρξη που υπηρετεί ξένο αφέντη και γίνεται οικειοβούλως αποσκευή τού δικού του κόσμου. Αυτή είναι η απάντηση τού Λαϊκού Εθνικισμού των Ελλήνων προς τούς εν γένει διεθνιστές τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας για τον ορισμό τής ελληνικής ανωτερότητας και τής αυθύπαρκτης προσωπικότητας που καταπολεμούν  οι εχθροί μας, «ντόπιοι» και εντολείς τους νεοταξίτες.

Ο Λεωνίδας, ο Μέγας Βασιλιάς τής Σπάρτης, Μέγας Μύστης τού ανίκητου συνδέσμου τής Φυλετικής Συνείδησης και τού Ελληνικού Ατσαλιού, έτυχε  από τον Πέρση τής απίστευτης και ανήκουστης προσβολής πως ή θα υποταχθεί γινόμενος βασιλιάς για λογαριασμό τής περσικής αυτοκρατορίας ή θα χάσει την εξουσία  και την ζωή του.  Έγινε αυτό ακριβώς που συνέβη στον εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά που το αρνήθηκε και δολοφονήθηκε. Έγινε αυτό που έγινε στα δίσεκτα, αντεθνικά και αντίχριστα χρόνια τής ψευτοδημοκρατίας με τούς πολιτικούς απογόνους τού Εφιάλτη να δολοφονούν τον ελληνικό λαό.

Τότε, στους αληθινά ελληνικούς και ένδοξους χρόνους, ο Λεωνίδας έστρεψε ευθύς το βλέμμα στους αληθινούς εντολείς των Ελλήνων, στις θυσιαστικές μνήμες των προγόνων, στην σύζυγο και στις γυναίκες τής Σπάρτης, στα παιδιά τής Σπάρτης. Και η απόφαση που πήρε ο Τρανός Βασιλιάς ήταν ο δρόμος τής Τιμής και τής Φωτιάς που οδηγεί στην λεωφόρο τής Πίστης και τής Αιωνίου Ζωής τού Ελληνισμού. Στην προάσπιση τού θρησκευτικού και τού εθνικού προσδιορισμού. Στο άβατο των Ιερών και τής Πολιτείας.

Τότε, στους αυθεντικά ελληνικούς καιρούς, ο Λεωνίδας επέλεξε εν μέσω ραστώνης και μωροφιλοδοξίας των ελληνικών πόλεων – κρατών να παραβλέψει τις φωνές των ψύχραιμων τάχα πολιτικών περί διαπραγμάτευσης με τον εχθρό. Απέρριψε και την παραμικρή συνδιοίκηση με τούς επίδοξους άρπαγες τής γης του και μισητές τής Φυλής μας. Δεν δέχτηκε μήτε την υπεροχή ετέρου επάνω από τον Έλληνα μήτε την υποθήκευση τής Πατρίδος και των παιδιών της στα χέρια τής παγκόσμιας εξουσίας τού σκότους σε βάρος των Ελλήνων Παίδων τού Φωτός. Συνάντησε στο διάβα του τον γυρολόγο Εφιάλτη που κακή τη μοίρα εξετράφη σε γη ελληνική, τον απομάκρυνε και έπεσε από τούς περισσότερους εχθρούς του με προδοσία τού Εφιάλτη και των «ψύχραιμων» που φυγομάχησαν. Πολέμησε, έπεσε μαζί με τούς Σπαρτιάτες και Θεσπιείς μαχητές του και αναζωπύρωσε τον αναγεννημένο ελληνισμό να ενωθεί και να νικήσει στις Πλαταιές.
  
Σήμερα, στους χαλεπούς καιρούς τής υποταγής και τής επιχειρούμενης μετάλλαξης τού ελληνισμού μας από τον αιώνιο γυρολόγο εμποράκο των εθνών, αυτόν που βρίσκεται πίσω από τοκογλύφους και βαρβάρους υπαλλήλους του που μάς αποστέλλει ανέκαθεν, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες πάσχισαν να εμφυτεύσουν στον λαό μας το αίσθημα τής κατωτερότητας, τής μικρότητας και τού ενοχικού συνδρόμου. Επέλεξαν την επιβολή τής ύλης και την γεμάτη δανεικές εξαρτήσεις επιβίωση επί τής Ιδέας τής Ελληνικής Ζωής. Μετέτρεψαν τούς Έλληνες σε άθλια μάζα σκλάβων στην δούλεψη τού εμποράκου. Ακύρωσαν νόμους και λαό κάνοντας τα μνημόνια νόμο τού ψευτορωμέϊκου. Δίδουν λόγο στον αληθινό τους εντολέα σιωνιστικό νεοταξισμό. Κάμανε τον Έλληνα αποσκευή τού νεοταξικού κτήνους.

Οι προσκυνημένοι και ελληνόφωνοι τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης σχηματίζουν τις κυβερνήσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες των αφεντικών τους και με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τού Εφιάλτη. Με την ασχήμια τής ψυχής, με την ηδονή τού χρυσού και τής σάρκας, με την ανυπαρξία πατριωτισμού και αξιών. Αφήνουν ασύδοτους με χρηματικές εγγυήσεις τούς πλουτοκράτες και νταβατζήδες, ευνοούν τούς «δικαιοκριτές» τού συστήματος, φτωχοποιούν και εξοντώνουν τον Έλληνα με μέτρα και ξένο έγκλημα, πέφτουν στα πόδια μιας Τουρκίας που σιγά αλλά σταθερά διαμελίζει ο εμποράκος μέσω Κούρδων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προτάσσει ευθέως τον δρόμο τής Ευθύνης και τής Ανδρείας. Τής Εθνικής Υπεροχής και τής Φυλετικής Συνείδησης. Θα γενούμε Λεωνιδείς αμείλικτοι ενάντια σε Εφιάλτες και Βαρβάρους. Κανείς πάνω από την Ελλάδα και τούς Έλληνες. Εξόντωση των ψευτορωμιών. Ενότητα των Αληθινών Ελλήνων. Εκμεταλλευόμαστε την τριβή εμποράκου, βαρβάρων και Ρωσίας. Επιστρέφουμε στο Ηρωικό Ήθος τής Φυλής μας. Λαμβάνουμε με πάθος και λόγχες πίσω την Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...