Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 11-7-2014.

Εισήλθαμε στην τελική φάση τής αποκαθηλώσεως τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Διερχόμαστε στην οδό τής λυτρώσεως μέσα από τον κουρνιαχτό και την πολεμική φλόγα που σηκώνουν ανθέλληνες και αντίχριστοι. Μα τούτη η φλόγα είναι που θα σηκώσει την λάμψη και θα φέρει την μεγάλη χαρά για την Ένδοξη Ελληνική Φυλή και τον Πιστό Ελληνικό Λαό.

Βαρούν οι εχθροί και πιστεύουν πως θα μάς νικήσουν, αλλά ματαιοπονούν. Το Έθνος τού Θεού και των Ηρώων θα είναι ο Μεγάλος Νικητής. Γιατί εκείνος που χτυπάει το άξιο μέταλλο, το κάνει πιο ανθεκτικό και πιο σκληρό. Και η Πίστη των Ελλήνων νικάει ακόμη και την πιο δυνατή φωτιά. Είναι η ανίκητη Εθνικιστική Φύση τού Ελληνισμού που είναι προορισμένη να συντρίψει τον αντίχριστο σιωνισμό και τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες.

Κάποιος πολύ δικός μου άνθρωπος μού είπε πως είδε όνειρο καλό και όμορφο για το Πανώριο Γένος μας. Είδε πως ήμασταν παρέα μ’ έναν άγιο άνθρωπο τού Χριστού που μάς είπε πως όλα τα δεινά που βλέπουμε, θα τελειώσουν ίσαμε τον Αύγουστο. Τούτο το συμβάν μού θύμισε έντονα τα λόγια τού Γέροντα Παίσιου που έβλεπε ξαφνικό και ολοκληρωτικό τελείωμα των πολιτικών, των αναρχορέμπελων και τής Τουρκίας. Των πρώτων από τούς Πιστούς και Εθνικιστές Έλληνες, από τον αγνό Έλληνα που θα τούς πάρει με τις πέτρες. Και την Τουρκία από τον Ελληνικό Στρατό που θα την τελειώσει, αφού θα την έχουν εγκαταλείψει οι σύμμαχοί της.

Ο μισελληνισμός τού Νεοταξικού Κτήνους θα νικηθεί αποτυγχάνοντας απέναντί μας, την στιγμή που νομίζει πως μάς έχει νικήσει. Το πιστεύει ήδη. Κι αυτός είναι ο λόγος που παραβιάζει νόμους και ελευθερίες δίχως να δίδει λόγο πουθενά. Ακούει μονάχα τον νόμο τής αλαζονείας και τις εντολές τού Αιώνιου Άνομου, τού Διαβόλου που τον διοικεί. Εκεί ακριβώς όμως έγκειται το ξαφνικό τής δικής μας αντίδρασης, καθώς έρχεται η έγερση τού Αληθινού Έλληνα που θα υπακούσει στην Εντολή τού Θεού, τον Νόμο τής Φυλής και την Ατσάλινη Θέλησή μας.

Νύχτα χωρίς το φως των αστεριών θα έρθουμε να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς έκλεψαν αγύρτες και γυρολόγοι. Και δεν θα ξέρουν αν είναι η φευγαλέα θωριά τού νεκρωμένου από τα βόλια τους Ελληνισμού ή ο Αναστημένος Έλληνας που ήρθε να νεκρώσει το άχρηστο σαρκίο τους. Γιατί αυτός ο Έλληνας είναι που έρχεται. Ο Τιμωρός και Αναγεννημένος Έλληνας τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που θα δώσει την Ελευθερία στον Έλληνα και την Ισχύ στην Ελλάδα, ενάντια στις διώξεις και τις παραμορφώσεις πολιτικών και ψευτοσυμμάχων.

Έρχεται λοιπόν ο Έλληνας που θα νεκρώσει τον βαρβαρισμό και θα τον απομακρύνει από την Ιερή Γη μας. Καμία δικαστική και πολιτική απόφαση κρατικής χρηματοδοτήσεως και ανεγέρσεως Ισλαμικού Τεμένους δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά αλλού στην Πατρίδα μας. Κανένα μέρισμα χρήματος, ιθαγένειας και παρουσίας δεν πρόκειται να λάβουν περαιτέρω λαθραίοι εποικιστές και τοκογλύφοι για να πάρουν την θέση των Ελλήνων.

Καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα δεν έχουν εκείνοι που δημιουργούν υποδομές νομιμοποιήσεως τής λαθρομετανάστευσης και τής ισλαμοποιήσεως τού Έθνους μας που θέλει ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Βγάλτε όσες αποφάσεις θέλετε «ντόπιοι» συνεργάτες τού εχθρού. Όλες θα πεταχτούν στα σκουπίδια. Κανείς κρατικά σιτιζόμενος πολιτικάντης, ενημερωτής, θεσμικός και χορηγός τού Συστήματος, δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει έναν Έλληνα που στερείται το μέρισμα τού ασθενούς παιδιού του, επειδή λέγει την αλήθεια ότι το παίρνουν ξένοι κι όχι Έλληνες.

Το λέγουν πλέον ανοικτά άνθρωποι τού πνεύματος που έχουν ανδρωθεί σε σημαντικές θέσεις τής εκπαίδευσης στο ψευτορωμέϊκο που θα γκρεμοτσακίσουμε. Άνθρωποι που ξέρουν την σαπίλα που θα γκρεμοτσακίσουμε επαναστατικά και τελειωτικά. Και λέγουν πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζει την κοινωνία που αντιδράει απέναντι στις εγκληματικές συμπεριφορές και τα δολοφονικά σχέδια των σοσιαλφιλελεύθερων. Και πως οι διώκτες του το κυνηγούν γιατί θέλουν να περιορίσουν και να φιμώσουν τον γενναίο ελληνισμό που αντιδρά αντισυμβατικά.

Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι σημειώνουν αυτό που βλέπει σήμερα καθαρά ο ελληνικός λαός. Πως στις επιθετικές ενέργειες ενάντια στον Ελληνισμό συμμετέχουν όλα τα δήθεν αντίθετα μεταξύ τους συστημικά νεοταξικά κόμματα. Δίπλα στον φιλελεύθερο και τον σοσιαλιστή συμμετέχει ενεργά και απόλυτα σύμφωνος ο μαρξιστής εκλεκτός τού αμερικανοσιωνισμού. Δεξιοί και Αριστεροί μιλάνε για «συνταγματικό τόξο», όταν όλοι αυτοί έχουν ξεφτιλίσει το σύνταγμα και την διάκριση εξουσιών και έχουν δώσει εθνική κυριαρχία και γεωφυσικό πλούτο και χώρο εισβολής στους σιωνιστές, τούς Τούρκους και τα λοιπά γειτονικά μορφώματα.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν πάρει εντολή από τα διεθνή αφεντικά τους να οδηγήσουν την καθημαγμένη από ανέχεια και ανεργία πολιτεία στην πολιτική ανωμαλία. Εκεί αποσκοπούν οι πολιτικές διώξεις και η επιθετική συμπεριφορά κράτους και παρακράτους σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι το μπάχαλο των αναρχογυρολόγων που αναμένει η Τουρκία για να μάς επιτεθεί.

Είναι μια κατά μέτωπο σύγκρουση. Δεν είναι πολιτική αναμέτρηση. Είναι Μάχη Ελλήνων εναντίον Νεοταξιτών και Προδοτών. Και στις Μάχες υπάρχει μονάχα ένας Νικητής. Ο Νικητής αυτός είναι Έλληνας και Εθνικιστής, είναι ο Έλληνας τού Θεού και τού Ελληνικού Αίματος. Ο Προδότης δεν είναι μήτε αδερφός μας μήτε Έλληνας. Και Ελληνικά Όπλα χτίζουν την Μεγάλη Ελλάδα. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...