Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ



ΑΘΗΝΑ 31-10-2014.

Ο Άγιος Πατέρας  Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε πει πως οι χρυσοφόροι επενδυτές που έχουν επιδράμει ωσάν τυμβωρύχοι στην Πατρίδα μας θα πάρουν κάποια στιγμή τα κεφάλαιά τους και θα φύγουν. Θα ενεργήσουν έτσι, γιατί είναι Εβραίοι. Έτσι είπε ο άνθρωπος τού Θεού που έφυγε από τη ζωή με το χαμόγελο στα χείλη. Είχε πει πολλά. Όπως ακριβώς και ο Άγιος Πατέρας Παίσιος. Πως θα μάς χτυπήσει διπλό κακό με φτώχια, χαλασμό και Τουρκία. Και από εκεί θα ξεκινήσει η ανάσταση τού Ελληνικού Γένους.

Είδαμε με τις πολλές και στημένες κουβέντες για την πολιτική σταθερότητα, την προεδρική εκλογή και τις γενικές εκλογές, να ταράσσεται ο αγαπημένος «ναός» τού αντίχριστου νεοταξισμού. Έπεσε ο γενικός δείκτης τού Χρηματιστηρίου Αθηνών κάτω από τις χίλιες μονάδες. Ακρίβυναν τα ελληνικά ομόλογα. Σημείωσαν λένε ακόμη απώλειες οι «ελληνικές» τράπεζες. Και έτσι τσαλακώνουνε την ελληνική οικονομία που δεν είναι στις διαδικασίες της ελληνική, αλλά μια χάρτινη και σιωνιστική πατσαβούρα. Χαρτιά σημαδεμένα που δέσανε τα χρέη και θέλουν μ’ αυτά να φύγουν οι χρηματάνθρωποι, εγείροντας απαιτήσεις οριστικής σκλαβιάς τού Έθνους μας στην Παγκοσμιοποίηση.

Φοβούνται τάχα οι διεθνείς επενδυτές, τοκογλύφοι και πραματευτάδες, πως είναι ριψοκίνδυνη η έξοδος τής Ελλάδος από το οικονομικό πείραμα, το προμελετημένο δηλαδή έγκλημα των μνημονίων. Πως δίχως ενέσεις κατευθυνόμενης ρευστότητας θα κάνουμε οικονομικές ζημιές. Πως οι συνεχώς ενισχυμένες με το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων τράπεζες θα γίνουν μαγαζιά με άδεια χρηματοκιβώτια. Κι αυτά, όταν η οικονομία σκοπίμως απομακρύνθηκε από την ντόπια παραγωγική δραστηριότητα, προκειμένου να συνδεθούμε με τον αναπνευστήρα τής αχρήματης και εικονικής οικονομίας με τις πολυεθνικές σαβούρες στον τομέα των αγαθών και τις ηλεκτρονικές κάρτες των τοκογλύφων.

Ο φόβος των ψευτοδημοκρατών για την ασύντακτη χρεοκοπία είναι η δική μας απεξάρτηση από τα νεοταξικά δεσμά. Να ζήσουμε με τα δικά μας αγαθά που βγάζουν τα δικά μας και μόνον ελληνικά χέρια. Να μείνουν στην ένδοξη ελληνική πατρίδα μονάχα ελληνικά χέρια που θα στριμωχτούν λίγο, αλλά θα ξαναχτίσουν τον κόσμο μας από την αρχή. Στέρεα, αληθινά και ελληνικά. Θα δουλέψουμε, θα γίνουμε ένα αδιαίρετο σώμα, θα πετάξουμε στην χωματερή τής πλάσης εκείνους που πάνε να μάς κάμουν να πεινάσουμε. Και εκείνους που δήθεν θα κυνηγήσουν αυτούς που μάς φτωχαίνουν στρεφόμενοι ενάντια στους Έλληνες, και εκείνους θα τούς χώσουμε στην ίδια χωματερή.

Ήρθαν οι παλιοί και οι νέοι πολιτικοί μετά από τις ποικίλες σκλαβιές, να πάρουν την Ελλάδα από το μαχαίρι και να την πάνε στο παζάρι τής οικουμένης. Από σκλαβιά σε χρεοκοπία. Από χρεοκοπία νοικοκυριών σε χρεοκοπία εδάφους. Από λιγότερες ψυχές σε λιγότερα εδάφη. Από τις Αξίες και την Πίστη σε Πατρίδα, Θρησκεία και Ελληνική Οικογένεια στον δήθεν κοσμοπολιτισμό τής ανηθικότητας, τής αθεΐας και τού εθνομηδενισμού. Αυτό λοιπόν μάς κάμουν. Από ελληνικός λαός, θέλουν Εμποράκος των Εθνών και πολιτικάντηδες τού σιωνισμού να μάς μετατρέψουν σε οχλοπελάτες τής βρώμας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ο Εθνικισμός μας και η αγάπη μας για την λευτεριά και την αξιοπρέπεια τής Φυλής μας δεν ανακόπτονται. Τα δεσμά τού φόβου είναι μονάχα για τούς μικρούς και τούς πεισιθάνατους. Όμως οι Έλληνες δεν είναι μήτε μικροί μήτε πεισιθάνατοι. Ξεκινάμε να υποτάξουμε τούς σκλάβους τής ύλης που νομίζουν πως είναι παντοδύναμοι. Όμως παντοδύναμος είναι μονάχα ο Θεός και ο Εργώδης και Πιστός Ελληνισμός μας Ανίκητος. Στα χνάρια τής Μεγάλης Ράτσας που έχτισε Ιερά και Πολιτισμό. Γιατί η ευζωία δεν είναι ζήτημα για σεντούκια, αλλά κτίσμα των εραστών τής δημιουργίας και των πολεμιστών τού δικαίου.

Κινούν οι αστικοδημοκράτες ό,τι σάπιο έχουν βάλει στο κορμί τού Ελληνισμού. Από το κράτος το ψεύτικο μέχρι το παρακράτος. Από τούς πολιτικούς τού «συνταγματικού τόξου» που γεφυρώνουν παλιές αγεφύρωτες τάχα διαφορές έως τούς μαρξιστές που ζητούν τάχα ψωμί, σηκώνοντας συγκεντρώσεις ενάντια στις μνήμες τού Λαϊκού Εθνικισμού μας για τούς μεγάλους νεκρούς του. Όταν «ισχυροί» και βάρβαροι ζητάνε γη ελληνική και σκοτώνουν Έλληνες στην γεωπολιτική γειτονιά μας ίσαμε την Ελληνίδα Ανατολή και την Ουκρανία.

Και εκεί επάνω ανοίγουν κάποιοι δρόμους οικονομικούς για να φύγουν με ελληνικό πλούτο στα κλεφτά εκείνοι οι βαρβαρόφωνοι μα και οι ελληνόφωνοι που σκοτώσανε Έλληνες με αυτοκτονίες και διωγμό ονείρων, για να μάς αντικαταστήσουν γυρολόγοι και να μάς κυβερνήσουν οι γραβατωμένοι γυρολόγοι.

Στον αγύριστο το ψευδοκράτος. Αυτό μού προκαλεί αναγούλα. Στην κορυφή τού αγώνα το Έθνος των Ελλήνων. Εκείνο που είναι ποτισμένο με το αίμα και το πνεύμα το ελληνικό έως το μεδούλι. Δεν θα κακοπάθουμε χάνοντας την καπιταλιστική χλιδή. Έχουμε χώμα εύφορο που καρπίζει άμεσα. Έχουμε λαό μαθημένο να ενώνεται και να παλεύει, να φτιάχνει την ίδια γη εργαστήριο και πολεμίστρα συνάμα. Έχουμε πέρασμα και βάθος γεωστρατηγικό γεμάτο ενέργεια και επιρροή. Έχουμε την δυνατή ελληνοσύνη που ξυπνάει με τα πολλά πειράγματα των μισερών.

Μ’ αυτά τα γνήσια ελληνικά υλικά, μαζί με την ξανανιωμένη Πίστη από τα βάθη των αιώνων χείμαρρος στο σήμερα, με την ορμή να ξεπλύνουμε την προσβολή, θα βαδίσουμε μπροστά. Εκείνοι που μάς πολεμούν, αυτοί θα πεινάσουν υλικά και πνευματικά. Εμείς έχουμε την αγιοσύνη και την παλικαροσύνη να μάς οδηγούν. Έχουμε ακόμη την αντρειά να γερέψουμε και να μακρύνουμε το Κάστρο τής Φυλής μας στην κορυφή τής οικουμένης. Βαδίζουμε λοιπόν στην Αυτάρκη, Μεγάλη και Ισχυρή, στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα των ονείρων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...