Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΛΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 15-12-2014.

Δεν ξέρετε «κύριοι» και «κυρίες» τής παγκοσμιοποίησης, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, με ποιους έχετε μπλέξει. Διότι ο πόλεμος που έχετε ανοίξει με τούς Πολεμιστές τής Πίστης και τού Ατσαλιού, με τούς εκφραστές τού Δίκαιου και τής Αρετής, είναι ένας πόλεμος που δεν έχει αύριο.

Πλέον ένας στους δύο κερδίζει. Την ψυχή μας εμείς οι Αληθινοί Έλληνες δεν την πουλάμε στον διάβολο όπως έχουν κάμει ήδη οι νεοταξίτες. Την λαλιά και την ψυχή μάς δώσανε ελληνική και έχουμε πάρει οριστική απόφαση ή να χαλαστούμε ή να χαλάσουμε την ασχήμια και να στήσουμε εκεί επάνω το σκήπτρο το ελληνικό.

Σε όλες τις κατοχικές περιόδους ευημερούν οι τοκογλύφοι που παίρνουν χρυσό για να δώσουν ψίχουλα, οι μαυραγορίτες που πουλάνε το ψωμί για πετρέλαιο και κάποιοι που προσποιούνται τούς Έλληνες και τούς δυστυχείς. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι φιλότιμοι που σκύβουν το κεφάλι για να ζήσουν τα παιδιά τους.

Σ’ ένα υπερκατάστημα τις προάλλες συνάντησα μια νεαρή Ελληνίδα που κρατούσε το βιβλιάριο ανεργίας στο χέρι της, ώστε να τύχει τής υλικής συμπαράστασης προκειμένου να πληρώσει τα αγαθά που θα πήγαινε στην οικογένειά της. Νέο παιδί, από αυτά τα ελληνόπουλα που η ψεύτικη ανάπτυξη τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και των σιωνιστών τοκογλύφων έχει κοστίσει πάνω από 60% ανεργία.

Γνωστή πορεία που ξεκινάει από τα ερειπωμένα από το διεθνιστικό μικρόβιο και τούς αναρχοκοσμοπολίτες καθηγητάδες σχολεία που υποτιμούν τον ελληνισμό και καταργούν εθνικό ύμνο και ελληνική σημαία. Και στην συνέχεια από τις σχολές των καταλήψεων και των κομματικών νεολαίων στην εκμετάλλευση των φθηνών μεροκάματων και την αναδουλειά.

Σε κάποια άλλη περίπτωση, έκαμα το λάθος να βρω χρόνο και να ακούσω ειδήσεις σε κάποιο δήθεν αντισυστημικό και αντιμνημονιακό κανάλι. Από αυτά τα κανάλια που μαζεύουν εκπροσώπους τής γερμανικής σοσιαλφιλεύθερης μερίδος και τής αμερικανικής μαρξιστικής μερίδος, όπου οι δύο μερίδες έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους πολιτικούς και συμβουλάτορες. Άπαντες έχουν δηλώσει στα αφεντικά τους πως πέρα από τις δήθεν γκρίνιες, θα δώσουν και την υπόλοιπη Ελλάδα νεκρή στον κλίβανο τής παγκοσμιοποίησης.

Εκεί λοιπόν στις ειδήσεις τού δήθεν αντισυστημικού καναλιού άκουσα μια ψευτορωμιά δημοσιοκάφρο να μιλάει απαξιωτικά για τον Κανάρη και τούς αγωνιστές τού Εικοσιένα που μιλάγανε τάχα αλβανικά. Εννοούσε αυτό το αισχρό γύναιο τούς βαθύτατα Έλληνες και Χριστιανούς Ορθόδοξους Αρβανίτες που δώσανε όπως όλοι οι Έλληνες το τίμιο αίμα τους για να λευτερωθεί η Φυλή μας και κάποια ανδρείκελα που συνεργάζονταν με τον τούρκο και τον σιωνιστή, για να κάμουν μετά τον δημοκράτη και τον πολιτικό τής χώρας μας. Αρβανίτες στους οποίους έχω την τιμή να ανήκω κι εγώ, απόγονος Δωριέων τής γενιάς που όρισε επάνω στην Πίνδο, στην ηρωική Ήπειρο Ελληνίδα Χώρα, ο γιος τού βασιλιά των Θηβών Κάδμου Ιλλυριός.

Στο σημείο αυτό δράττομαι τής ευκαιρίας να πω ότι η λέξη Αρβανίτης προέρχεται από τοπωνύμιο τής προσωρινά σκλαβωμένης μα πάντα ελληνικής Βορείου Ηπείρου, ονομαζόμενο Άρβανα. Η γλώσσα μας είναι γνήσια δωρική ελληνική διάλεκτος και υπάρχουν πολλές ελληνικές λέξεις που ακούγονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στην σημερινή καθομιλουμένη γλώσσα, όπως η λέξη ακόμη. Αλλά και άλλες λέξεις, όπως η λέξη νούσα που σημαίνει νύφη υπάρχει από τα ομηρικά χρόνια αυτούσια, όταν οι τουρκαλβανοί δεν είχαν έρθει στα μέρη μας.

Μην μάς μιλάνε λοιπόν κάποιοι για δήθεν Αλβανούς, όταν η σημερινή Αλβανία είναι ψευδοκράτος και αποτελεί στην πραγματικότητα την αλύτρωτη Ήπειρο Γη Μας. Ακόμη και με την σημερινή μορφή της αν δούμε την «Αλβανία», αυτή αποτελείται από πέντε φυλές. Οι τρεις είναι καθαρά ελληνικές, η μία τουρκεμένη ελληνική και μία μόνο τουρκαλβανική. Οι τρεις ελληνικές είναι οι Βορειοηπειρώτες, οι Βλάχοι και οι Τόσκηδες, όλες κάτω από τον Σκούμπη ποταμό. Η τουρκεμένη είναι οι Τσάμηδες εκ τού ελληνικού ποταμού Θύαμις και Τουρκαλβανοί οι Γκέγκηδες.

Δεν περιμένουμε βέβαια τίποτα από εκείνους που βλέπουνε τα 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς ως μέρος τής εθνικής μας τάχα κληρονομιάς. Δεν περιμένουμε τίποτα από εκείνους τούς «λαϊκούς προστάτες» Τούρκων και λαθρομεταναστών που θέλουν να μπει η τουρκική γλώσσα στα νηπιαγωγεία τής Θράκης. Δεν περιμένουμε τίποτα από τούς κυβερνητικούς που θέλουν την αλβανική γλώσσα στα σχολεία μας. Δεν περιμένουμε τίποτα από τούς ρέμπελους όλης τής αστικής δημοκρατίας που μάς βάζουν να πληρώσουμε Τζαμιά, τοκογλύφους και λαθρομετανάστες για να μάς κλέψουνε, να μάς σκοτώσουνε, να μάς διοικήσουν νεοταξίτες.

Αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε ξανά Έλληνες, ξανά Ελεύθεροι, ξανά Ζωντανοί και Νικητές. Και αυτή η επιθυμία δεν γίνεται με διαλόγους και αποδοχές δουλοπρέπειας. Η λευτεριά είναι ακριβή και αποκτιέται με θυσίες. Η ελληνικότητα είναι σκυταλοδρομία και πολεμικό τρόπαιο. Την αξίζεις και την περιφρουρείς. Την έχεις στο αίμα σου και την οδηγείς στο πρώτο βάθρο τού αγώνα τής ζωής και τής δημιουργίας. Η γη μάς θρέφει και μάς καλεί σε χαλασμούς, όταν την μολύνουν και την κονταίνουν.

Η λαλιά και η ψυχή μας γίνονται χείμαρρος που μάς ατσαλώνει για να κερδίσουμε το δίκαιο και το συμφέρον τής Ελλάδος. Να τελειώσουμε οριστικά με τούς ψευτοδημοκράτες. Να δώσουμε πνοή στην Πατρίδα και όραμα στο λαό. Να χαράξουμε δρόμο συντριβής τού εξωτερικού εχθρού. Οι Νέοι Σπαρτιάτες Χρυσής Ελληνίδας Αυγής είναι εδώ. Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς έρχεται και δεν την σταματάει κανείς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...