Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 31-12-2014.

Διαβιούμε σ’ ένα κράτος που διοικείται από ξένους με ηλεκτρονικά μηνύματα. Βρισκόμαστε σ’ ένα κράτος που οι ληστές και τρομοκράτες κάμουν κουμάντο στο πεζοδρόμιο ως τάχα κοινωνικοί αγωνιστές. Πάμπλουτοι τυχοδιώκτες και πράκτορες σε κράτος και παρακράτος που εξαργυρώνουν αδρά τις υπηρεσίες τους στον σιωνιστικό νεοταξισμό, διαπλεκόμενοι αλλήλως και διχάζοντας τον ελληνικό λαό στα πόδια τού μεγάλου αδερφού. Και ξωπίσω ο Τούρκος έρχεται να επιθεωρήσει και να λάβει ελληνικό έδαφος.

Δεν έχουμε λοιπόν κράτος, αλλά παρακράτος εκπορνευόμενο στο κρεβάτι τής παγκοσμιοποίησης. Δρόμοι κλείνουν όποτε το επιθυμούν τα παράσιτα τής κοινωνίας που καμώνονται τούς Έλληνες. Είναι αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια που δεν υπερασπίζονται το δικαίωμα στο ψωμί και την ασφάλεια των Ελλήνων, αλλά σχίζονται προκειμένου να φτιάξουν κενές πατριωτισμού συνειδήσεις και αλλοδαπούς γυρολόγους, απόκληρους στις πατρίδες τους, με υπηκοότητα, υγεία, παιδεία, εργασία και κοινωνικούς αγώνες ελληνικούς.

Είδαμε τις προάλλες με τις υποθέσεις Γρηγορόπουλου και Ρωμανού αλλά και σε πάμπολλες ακόμη παλαιότερες υποθέσεις και άλλες αναμενόμενες όπου θα δούμε ελληνόφωνους μαρξιστές να καίνε ελληνικές περιουσίες παρέα με λαθρομετανάστες. Οι συλλήψεις που έκαμε η αστυνομία και οι επόμενες που θα κάμει μιλούν αδιάψευστα την γλώσσα τής αλήθειας.

Είδαμε τα «ανθρώπινα» δικαιώματα να λαμβάνουν διεθνιστικά και φοιτητικά παράσημα, όταν οι Έλληνες Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής εμποδίστηκαν να ψηφίσουν και να καταψηφίσουν τον κατοχικό προϋπολογισμό, κρατούμενοι παρανόμως στις φυλακές τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας. Δύο φορές διαβάστηκαν τα ονόματα τού Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μεταξύ των απόντων, λες και θα άνοιγε κάποιος δεσμοφύλακας την τελευταία στιγμή τα κελιά τής Τιμής. Κίνηση που αποτελεί έμμεση ομολογία περί τού πολιτικού χαρακτήρα των διώξεων.

Ακούσαμε τούς πολιτικούς απατεώνες τού συνταγματικού τόξου να διαπληκτίζονται θεατρινίστικα στο άντρο τής κοινοβουλευτικής συμμορίας κατά την συζήτηση τού προϋπολογισμού. Να καρφώνουν οι φιλελεύθεροι τούς συριζαίους και οι συριζαίοι τούς φιλελεύθερους για τα σκληρά μέτρα αρπαγής σπιτιών και πατρίδος και για τις νέες δολοφονίες Ελλήνων που έχουν πάρει και πρόκειται να πάρουν οι πρώην και οι επόμενοι, έχοντας ήδη συνομιλήσει με τοκογλύφους και ψευτοσυμμάχους. Συντάξεις πενιχρές και δουλείες ατελείωτες και χαράτσια επαναλαμβανόμενα. Και πιο δίπλα το ΝΑΤΟ αναγνωρίζει Μακεδονία στις συνόδους του και Τουρκία τοποτηρητή σε πλούτο και γεωγραφία ελληνική.

Στον αγύριστο το κράτος σας ληστοσυμμορίτες τής ψευτοδημοκρατίας, κρυφής και φανερής. Εμείς νοιαζόμαστε μονάχα για το Ελληνικό Έθνος. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, φορείς τής μόνης Ελληνικής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ιδεολογίας ενδιαφερόμαστε για την δημόσια τάξη τής Αληθινής Ελλάδος και για την Ασφάλεια των Ελλήνων στο Αίμα και το Ήθος.

Αρνούμαστε το κομμάτιασμα τού ελληνικού λαού σε κομματικές φατρίες και τάξεις. Αγωνιζόμαστε για την ενότητα και την αλληλεγγύη των Ελλήνων με βάση το εθνοφυλετικό συναίσθημα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αγωνιζόμαστε για να φτιάξουμε μια Ελλάδα που θα παράγει, θα πολεμά και θα νικά σαν ένα Σώμα. Περιφρουρούμε το μέγα κληροδότημα τού Έθνους μας να παραμείνει στα χέρια τα ελληνικά και υπερασπιζόμαστε την ελληνική ζωή ως το μεγαλύτερο και τιμιότερο θησαυρό τής γης.

Το μικρόβιο τής διαιρέσεως και τής καταχρήσεως τού Ελληνισμού μας θα ξεριζωθεί μέχρι την έσχατη γενιά του. Οι μεγάλοι ψευτοσύμμαχοι ετοιμάζουν να σηκώσουν ψεύτρα επανάσταση πάνω από την γη τής παλικαροσύνης. Θα το κάνουν μαζί πολιτικοί, παρακρατικοί και γυρολόγοι ξένοι. Σε γνώση των σταυρωτήδων δανειστών. Αλλά εκεί επάνω θα ψοφήσει ο μισελληνισμός.

Δεν θα πέσει η σαπίλα και η εισβολή με θεσμικούς τρόπους, αλλά με σήκωμα έσχατης άμυνας, αντεπίθεση και επαναστατικούς τρόπους. Η Δημόσια Τάξη είναι ζήτημα που αφορά τον ελληνικό λαό και βασίζεται επάνω στο εθνικό του φρόνημα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ύψιστη υποχρέωση να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, την κοινωνική συνοχή και την αρτιότητα τής περιουσίας μας στα χέρια εκείνων που σκέπτονται και δρουν υπέρ πίστεως, πατρίδος και οικογενείας. Κι όταν ομιλούμε για περιουσία, εννοούμε τόσο την ατομική όσο και την εθνική περιουσία. Το σπίτι, το χώμα που πατούμε, την ζωή των παιδιών μας, την ελληνικότητά μας.

Η ασφάλεια τής κοινωνίας και τής πατρίδος είναι υπόθεση τού ελληνικού λαού, των σωμάτων ασφαλείας, τού ελληνικού στρατού και τής δικαιοσύνης συνάμα. Προϋποθέτει αδέσμευτη ελληνική πολιτική διοίκηση και πλέρια εθνική κυριαρχία. Η ασφάλεια ενός κράτους χρειάζεται την πραγματική υπόσταση κράτους, την ύπαρξη δηλαδή ισχυρής κεντρικής διοικήσεως που επιδιώκει το δίκαιο και την ευημερία των Ελλήνων ως δρόμο εθνικής συνεννόησης και ισχύος. Επομένως δημόσια τάξη και ασφάλεια έχει μονάχα το Εθνικιστικό Κράτος.

Η δύναμη τής κοινωνίας και των κατασταλτικών μηχανισμών ενεργεί ως κοινή συνισταμένη ενάντια σε όσους δρουν προδοτικά και κατακτητικά. Ο πολίτης που κατέχει την Πολιτεία ως ρυθμιστή των υποθέσεων τής Ελληνικής Φυλής δεν βλέπει απλώς φιλικά τις αρχές ασφαλείας, αλλά είναι ο  ίδιος οργανικό κύτταρο αυτών των αρχών. Και ο θρασύς εισβολέας που μοιράζει ιστορία και γη στα κοράκια τής παγκοσμιοποίησης και τούς κουρελήδες τής γεωπολιτικής γειτονιάς μας, αυτός είναι θήραμα για εξόντωση από τον εθνικό στρατό.

Σε κάθε γεωγραφική περιφέρεια το Ελληνικό Έθνος οφείλει να διαθέτει στρατιωτική δύναμη και όσο πιο ψηλά στα σύνορα βρίσκεται, τόσο πιο ισχυρή πρέπει να είναι. Σε κάθε δήμο και χωριό το Ελληνικό Έθνος πρέπει να έχει ένα αστυνομικό τμήμα και όσο πιο απομακρυσμένο είναι αυτό το τμήμα, τόσο ισχυρότερο πρέπει να είναι. Στο Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος υφίσταται απολύτως θεσμοθετημένη η Εθνική Πολιτοφυλακή με δικαίωμα περιπολίας και συνδρομής ενάντια στον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό. Αυτό το βαθύτατα ελληνικό κράτος είναι αμετάκλητη απόφασή μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...