Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 9-2-2015.

Όταν μία πολιτεία και οι θεσμοί αυτής έχουν σαπίσει, ουδείς αληθινός πατριώτης και σώφρονας πολίτης νοείται να λυπάται για το γκρέμισμα τής διαφθοράς υπό τις διαθέσεις λεηλασίας διεφθαρμένων και βαρβάρων. Διότι οι μεν διεφθαρμένοι είναι βέβαιο ότι θα παραδοθούν στην νιρβάνα των αυλοκολάκων τους, οι δε βάρβαροι, όντες αφέντες των διεφθαρμένων, θα ζητήσουν πλιάτσικο και κεφαλές τού λαού. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, πορευθέντες μπροστά, εξεγείρουμε τον έχοντα καθαρή καρδιά και ψηλό φρόνημα λαό προς ανακατάληψη τής φιλτάτης πατρίδος μας.

Οι δυνάμεις τού χαλασμού βρίσκονται ενώπιον τής δίκαιας οργής των δημιουργικών δυνάμεων τού Ελληνικού Έθνους. Αυτό είναι το νέο και οριστικό, το πραγματικό δίπολο τής πολιτικής αντιπαραθέσεως. Πατριώτες, Πιστοί και Εθνικιστές ενάντια στους Απάτριδες, Άπιστους και Διεθνιστές. Αλλά ο Αληθινός Έλλην δεν είναι μήτε άπιστος μήτε αυτοκαταστροφικός, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση έχει παραδώσει οικιοθελώς την ταυτότητά του στις ορέξεις τής ανηθικότητος και τής τυραννίας τού σατανικού σιωνισμού. Η δε αντιπαράθεση πρέπει να λάβει γρήγορο τέλος, ώστε το νέο και καθάριο ελληνικό καθεστώς να οικοδομήσει την Πολιτεία ως Κάστρο των Ενωμένων και Ψυχωμένων Ελλήνων.

Ενδεχομένως η λήξη τής αντιπαραθέσεως και ο συντονισμός των κοινωνικών δυνάμεων τού Ελληνισμού κάτω από ενιαία πολιτική καθοδήγηση να μην συνάδει με τον δημοκρατικό οίστρο των επικαλούντων ανθρωπισμούς και πολυφωνίες, αλλά απηχεί την λαϊκή βούληση για την πρόοδο τής Πατρίδος και το ανθοβόλημα τής νέας γέννας. Όταν μιλάμε για την πρόοδο τής Πατρίδος, εννοούμε την αξιοποίηση τού πλεονεκτήματος που παρέχει ο εδαφικός παράγοντας και η παραγωγική δραστηριότητα των ελληνικών χεριών. Κι όταν μιλάμε για τον νέο ανθό, εννοούμε την ενίσχυση των ελληνικών οικογενειών, την δημογραφική άνθηση τού εθνοφυλετικού μας ιστού και την πνευματική ενίσχυση των ελληνόπουλων στην κατεύθυνση τής αναπτύξεως υγιούς φιλοδοξίας.

Ιδού λοιπόν που βρίσκεται η δύναμη τού Ελληνικού Έθνους. Στον Νεολαίο, στον Εργάτη, στον Παραγωγό, στον Επιχειρηματία τής Φυλής μας. Είναι εκείνες οι δημιουργικές ομάδες που θέλουν οι μεν σοσιαλφιλελεύθεροι ταπεινωμένες στον οικονομικό ζυγό, οι δε μαρξιστές συνέταιροι τής αστικής δημοκρατικής τυραννίας κατακερματισμένες να παλεύουν για δήθεν συγκρουόμενα συμφέροντα. Αυτοί οι ίδιοι ετοιμοπόλεμοι Έλληνες για έργα πλούσια στον καιρό τής ειρήνης, είναι οι ίδιοι που θα δώσουν το τίμιο αίμα τους στους οργισμένους πολεμικούς καιρούς για να πετάξουν εισβολείς και γυρολόγους έξω από τα ελληνικά χώματα. Το νέο παιδί, ο άνθρωπος που φτιάχνει μονάχος τίμιο ψωμί, ο ζυμωμένος με τις μυρωδιές τής γης, εκείνος που χρησιμοποιεί τεχνογνωσία για την υπηρεσία των αδερφών του. Αυτοί θέλουν ψηλά την Ελλάδα, αυτοί που την πιστεύουν.

Η Ελλάς τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η Ελλάς που φτιάχνει την μοίρα της με αξιώσεις άρχοντος κι όχι αρχόμενου. Είναι η Πατρίδα στην οποία κατοικεί ο πλέριος και ολοκληρωμένος πολιτισμός. Και αυθεντικός είναι ο πολιτισμός στον οποίο το μυαλό και τα χέρια δίνουν ταυτόχρονα πνευματικούς και υλικούς καρπούς. Είναι ακόμη η αστείρευτη δίψα για λευτεριά και κυριαρχία τού ελληνικού λαού μέσα στο περιβάλλον που τον περικλείει. Η εξημέρωση αυτού τού περιβάλλοντος στην υπηρεσία τής Ισχυρής Ελλάδος κι όχι η μετατροπή αυτού σε φέουδο τοκογλύφων και αρπακτικών κρατικών δορυφόρων τής παγκοσμιοποίησης. Δεν είμαστε αυτοί που χρωστούν σε κείνους που γκρέμισαν την ανθρωπότητα, αλλά εκείνοι που θα πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς στέρησαν βασισμένοι στην ελληνικότητα, την εργατικότητα και το μαχητικό πνεύμα.

Δεν μάς ενδιαφέρει η στασιμότητα και η διαιώνιση των δεσμών αιχμαλωσίας. Προτιμότερη είναι η κατάλυση τής ηρεμίας και τής βολής τού σάπιου καθεστώτος με την σταθερότητα τής ηττοπάθειας και το μοίρασμα των ιματίων, ψυχικών, οικονομικών και εδαφικών, στα χέρια τού Εμπόρου των Εθνών και των προδοτών ψευτορωμιών. Να γιατί δεν μάς νοιάζουν ξένα νομίσματα, ξένα αγαθά και ξένοι «παράδεισοι» που μήτε στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων μήτε τούς έχουμε ανάγκη. Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη, ενότητα και χτίσιμο τής Πατρίδος ως μεγάλου, αυτάρκους και υγιούς Οίκου Όλων των Ελλήνων. Έχουμε ήδη αποφασίσει πως πάνω από πάσης φύσεως κοσμοπολιτισμούς είναι η Ράτσα μας η Ελληνική που για να σταθεί όρθια θέλει δύο πράματα, περισσότερους Έλληνες και περισσότερους ελληνικούς καρπούς.

Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια. Να ελαφρυνθεί το κόστος τού οικογενειακού προϋπολογισμού. Η σπουδαιότερη επένδυση τού Έθνους είναι τα ελληνόπουλα που διασφαλίζουν την αιμάτινη συνέχεια τής φυλετικής βιολογικής πραγματικότητας. Στους παιδαγωγικούς σταθμούς, στο σχολείο, στην διασφάλιση πάσης ελληνικής ψυχής, εκεί ξεκινάει η ανοδική μας πορεία. Στην Νεολαία και ευθύς αμέσως στην έρευνα, στην τεχνογνωσία και στην αγορά εργασίας. Στην πνευματική ανάπλαση τής Φυλής μας που εξάπτει την σωματική δύναμη και την ανθρώπινη φιλοδοξία. Το Ελληνικό Έθνος αναπτύσσει τις πηγές και τούς πόρους σε στεριά και θάλασσα.

Ο Φυσικός Ελληνισμός τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι μια ζωντανή ύπαρξη που συνδυάζει την Ελευθερία του με την Παράδοση και το άνοιγμα νικηφόρων οδών για τις ελληνικές δραστηριότητες στο σπίτι του και την γεωπολιτική αυλή του. Εργάτης και Πολεμιστής μαζί. Συγκοινωνούντα δοχεία που σμιλεύουν το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής στην κορυφή τού κόσμου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...