Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 18-2-2015.

Η μεγαλοσύνη τού Έθνους δεν μετριέται με το στρέμμα. Με τής καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα. Πολύ ορθά και σοφά το έθεσε ο μεγάλος Εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς. Η δύναμη τής Φυλής ορίζεται πρωτίστως από το ιερό πάθος και την γενναιότητα που έχει αυτή ώστε να τειχίσει τα ειρηνικά έργα με την ατσάλινη αποφασιστικότητα να αρνηθεί πάσα συναλλαγή με την αναίδεια των ισχυρών. Το δε Αίμα τής ζωντανής, γεμάτης παλμό Φυλής ποτίζει το δέντρο τής λευτεριάς και τής ισχύος, καταλύοντας την βαρβαρότητα.

Το δέντρο τού Ελληνισμού στηρίζεται στις γερές ρίζες που απλώνουν ολόγυρα την παρουσία τους, φτιάχνοντας χώρο για την νέα σπορά και το πλάτεμα τού εδάφους που θα την υποδεχτεί. Στηρίζεται στην Πίστη και στις Παραδόσεις τού Ελληνικού Έθνους. Στηρίζεται ακόμη στα υγιή κλαδιά που αναφύονται από το ίδιο το δέντρο, δίνοντας τούς καλούς καρπούς στο οικόπεδο τού Έθνους. Στηρίζεται δηλαδή στα δικά του γεννήματα, στην νέα γέννα τού Ελληνισμού που θα λάβει γνώση ωφέλιμη και εθνική για να την μετουσιώσει σε απαιτητικότερη Ελλάδα.

Χρειάζεται ψυχικό σθένος και πνεύμα αυτοθυσίας που δεν ανακόπτονται μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Μήτε από αριθμητικές υπεροχές μήτε από οικονομικά ανταλλάγματα των μισελλήνων. Απαιτείται η υποδούλωση τής ύλης στην υπηρεσία τής Ιδέας, πως η εθνική ανεξαρτησία και η αξιοπρέπεια δεν χαρίζονται, αλλά κατακτώνται. Χρειάζεται ακόμη η στερεή πεποίθηση πως ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να εφησυχάσει παρά μονάχα ίσως όταν όλες οι ελληνικές κοινότητες και όλες οι ελληνικές πατρίδες τεθούν κάτω από ελληνικά λάβαρα και ελληνική κεντρική διοίκηση. Αλλά και σ’ αυτήν ακόμη την περίπτωση ο Έλλην θα ανοίξει πάλι τα πανιά του για να φτιάξει γεωπολιτική διείσδυση, ώστε να φτάσει στην κορυφή τής οικουμένης.

Κάποιοι θα ερμηνεύσουν την επιθυμία για περισσότερη ελληνική κυριαρχία ως δείγμα σωβινισμού ή ιμπεριαλισμού ή και έλλειψης ορθολογισμού. Είναι οι ίδιοι ακριβώς αχαμνοί τύποι που εκδημοκρατίζουν κράτη, γκρεμίζοντας αυτά και γεμίζοντάς τα με ξένους πληθυσμούς και στρατούς. Την ίδια ωστόσο ακριβώς αντίληψη έχουν και οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες μαζί με τις επαγγελματικές «ανθρωπιστικές» τους κουστωδίες που στέλνουν Έλληνες στα πέρατα τού κόσμου όχι για να γίνουν πρεσβευτές τής Φυλής μας, αλλά για να εκκενώσουν χώρο ώστε να περάσει η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων, ο Τούρκος και τα λοιπά τριτοκοσμικά και κοντινότερα υποχείρια τής περιοχής μας.

Σωβινισμός σημαίνει μίσος προς τον άλλο άνθρωπο. Από πότε όμως η δημιουργικότητα ισχυρής και ευημερούς εθνικής προσωπικότητας και από πότε επιπλέον η απελευθέρωση σκλαβωμένης γης θεωρείται μίσος; Αν δεν υπήρχε η περιπετειώδης φύση, ο δυναμισμός και η ελληνική ωραιότητα πνεύματος και ύλης, σήμερα είναι σίγουρο ότι δεν θα υπήρχε ανθρώπινος πολιτισμός.

Μα για να ανθήσουν τα έργα τής ειρηνικής περιόδου, όπως ακριβώς συνέβη όταν φτάσαμε να σχηματίσουμε ελληνόριζες πολιτείες που γίνηκαν κράτη, πρέπει να διαθέτουμε το αυτεξούσιο και επομένως να διαθέτουμε πολεμική αρετή. Η δε Επανάσταση τού Εικοσιένα έγινε για να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι, για να σηκώσουμε ελληνική σημαία στην Αληθινή μας Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη κι όχι για να αφανιστούμε από τοκογλύφους.  

Η Ελλάς είναι Αυτοκρατορικό Έθνος. Είναι Έθνος που βρίσκεται στην κορυφή τής πυραμίδος των εθνών όχι από κάποια συγκυρία ούτε από εγκληματική συμπεριφορά, αλλά από την ευλογία τού Θεού για την σπορά τής Αλήθειας και από το Αίμα των Ηρώων που στήσανε Θερμοπύλες και υποδούλωσαν κάτω από ελληνικές κοσμοκρατορίες τούς αλαζόνες εισβολείς. Δεν είμαστε αντιιμπεριαλιστές καρπαζοεισπράκτορες, αλλά Φυλή Ηγεμονική. Γνωρίζουμε μονάχα μια τάξη πραγμάτων, την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων με την Γαλανόλευκη, τον Δικέφαλο Αετό και τον Μαίανδρο στην κεφαλή τής Ελλάδος.

Η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση τού ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται για την φιλορωσική συμπεριφορά της ενάντια στις ευρωπαϊκές και νεοταξικές πιέσεις στο πεδίο τής Ουκρανίας, όταν βρίσκεται σε ανοικτό διάλογο με τις ΗΠΑ, οι οποίες στηρίζουν τις σε βάρος μας διεκδικήσεις των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών σε εδαφικό, πληθυσμιακό και γεωφυσικό επίπεδο. Ο δε υπουργός Άμυνας των ψοφοδεξιών ΑΝΕΛ θεωρεί πως με το πέταγμα από αέρος στο Αιγαίο ενός στεφανιού τονίζεται η ελληνικότητα των Ιμίων, όταν κανένα ελληνικό σκάφος και κανείς Έλληνας δεν μπορεί σήμερα να προσεγγίσει δίχως να αναχαιτιστεί τις αιματοβαμμένες νησίδες μας. Όλα αυτά συμβαίνουν ολάκερους δημοκρατικούς καιρούς τώρα για να περιθωριοποιηθούμε εδαφικά και οικονομικά, ώστε να αποδεκατιστούμε.

Είναι σαφές λοιπόν πως η εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση και η τοποθέτηση δοτών πολιτικών και οικονομικών εξαρτήσεων υπήρξαν τα μέσα για την περικύκλωση τού Ελληνισμού και για την εγκατάλειψη των εστιών μας. Η αποστέρηση διεξόδου γεωπολιτικού και η ηττοπάθεια μαζί με την ένδεια των σύγχρονων Ελλήνων αποτελούν το άνοιγμα τής νέας Κερκόπορτας, όταν ψευτοσυμμαχίες και αποδοχές ξένων απαιτήσεων είναι η πολιτική των άπιστων πολιτικών εχθρών τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού βάθους τής Πατρίδος μας με την ταυτόχρονη απαίτηση τής ανακαταλήψεως εθνικού χώρου είναι η έκφραση τού ζωντανού εθνικού μας οργανισμού. Άμεση σύνδεση των ελληνικών κοινοτήτων με την Μητροπολιτική Ελλάδα σε συνδυασμό με την στρατιωτική θωράκιση και την χάραξη νέων συμμαχιών. Είναι ο στρατηγικός προσανατολισμός που οδηγεί στην Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Το Ελληνικό Αίμα και η Ιστορική Δικαιοσύνη πορεύονται στον πύρινο δρόμο που χάραξε ο Στρατηγός και Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, δείχνοντας στο πεδίο τής Τιμής και κατόπιν με την αυτοθυσία του, την Χρυσή της Φυλής μας Αυγή στην Αγία Σοφία και στην Κωνσταντινούπολη ίσαμε τον Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...