Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ



ΑΘΗΝΑ 16-2-2015.

Στην εποχή των ψυχρών υπολογισμών και των σκοπιμοτήτων, στην εποχή τής εικονικής οικονομίας και τού εμπορίου ψυχών, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν ως προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή και την διαιώνιση τής Φυλής στον αέναο ιστορικό χρόνο τού μέλλοντος. Είναι εκείνοι οι ανυποχώρητοι μαχητές τού ελληνισμού που γράφουν με τα έργα τους τις νέες σελίδες στο βιβλίο τής ελληνικής καθημερινότητας με τις δικές τους δυνάμεις. Προορισμός μας είναι να υπηρετήσουμε την Αλήθεια τού Θεού και το Εθνικό Σχέδιο τού Ελληνισμού, ώστε να σχηματίσει αυτός ελεύθερη και αδέσμευτη κοινωνία για τα παιδιά του.

Αυξάνεστε και πληθύνατε και τον κόσμο κυριεύσατε. Να κυριεύσουμε τον κόσμο με το πνεύμα τής δημιουργικότητας και με το ατσάλι τής κατανικήσεως πάσης μικρότητος. Ο Έλλην στηρίζεται από την πρώτη στιγμή τής ανθρωπότητας στην Πίστη, στην Αρετή, στην Τόλμη και στο Ελληνικό Αίμα. Μα για να φτιάξουμε κοινωνία ενάρετων και τολμηρών πολιτών, πρέπει οπωσδήποτε και απαρέγκλιτα να δομήσουμε έναν πολιτικό οργανισμό ανθρώπων με κοινές αξίες, κοινές επιδιώξεις και κοινές καταβολές. Αυτός ο πολιτικός οργανισμός εξ ορισμού θα συναναστραφεί πολίτες με όνειρα και προορισμούς που θα τον μετασχηματίσουν σε ελληνικό στράτευμα, ικανό να φυλάξει το άβατο τής Φυλής και να μεγαλώσει το οικόπεδο τού Ελληνισμού.

Η Ελληνική Ιδέα και ο Εθνικοκοινωνισμός μας έχουν στο επίκεντρο τού στρατηγικού σχεδιασμού την ενότητα των Ελλήνων και την συνεργασία των κοινωνικών δυνάμεων τής Φυλής. Η ουσία λοιπόν τής υπάρξεως ενός λαού και η ταυτότητά του είναι η εθνική του καταγωγή και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών του στην διαδοχική παρουσία και την συλλογική φιλοδοξία, από το παρελθόν έως το παρόν, με στόχο ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.

Η ιδιότητα τού πολίτη είναι έννοια ιερή, ένα ασταμάτητο αιμάτινο ποτάμι που συνδέεται μονάχα με την σταθερότητα, την ασφάλεια και την υπεροχή τής Ελληνικής Πολιτείας. Η δε Ελληνική Πολιτεία είναι εγκόσμιος ναός μέσα στον οποίο έχουν δικαίωμα παρουσίας αποκλειστικά όσοι μυσταγωγούν υπέρ αυτής και διακονούν την πίστη στα πεπρωμένα τού Ελληνικού Έθνους.

Κάποιοι λέγουν πως εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές στρεφόμαστε ενάντια στο Θεό και τον ανθρωπισμό. Η κοινή λογική όμως λέγει την ίδια στιγμή πως εκείνοι που στρέφονται ενάντια στο Θεό είναι εκείνοι που πολεμούν να αφανίσουν την Πίστη και την μοναδικότητα τού ανθρώπινου προσώπου. Οι νεοταξίτες που επικαλούνται τον ανθρωπισμό όταν επιδιώκουν να διαλύσουν τα ελεύθερα έθνη, ώστε να βάλουν όλους τούς πολίτες εντός ενός πολυφυλετικού και άπιστου παγκόσμιου στρατοπέδου αιχμαλώτων. Αλλά όταν πλέον δεν υπάρχουν παραδόσεις και βουλήσεις εθνικές, τότε οι αντιστάσεις παύουν και βασιλεύουν οι πιστωτές των βασιλέων και οι βάρβαροι που θρέφονται με το αίμα αθώων σε εδάφη που δεν τούς ανήκουν.

Ο Έλλην πολίτης είναι δάσκαλος ήθους και πολεμιστής αρετής και τόλμης, είναι πολίτης οπλίτης που σκεπάζει με την προστατευτική και ατσάλινη θωριά του την νέα γέννα τής Φυλής. Το ελληνικό αίμα είναι η σκυτάλη τής ψυχής του που μεταβιβάζεται με αποκλειστικό σκοπό την διαδοχή στα χώματα που τον γέννησαν από αξιότερους και πολυπληθέστερους Έλληνες.

Η δε εθνική καταγωγή διαχέεται στην ωραιότητα τής ψυχής και στην πνευματική εξύψωση τού ελληνόπουλου, πως στα πατρογονικά εδάφη και στην οικουμένη ο θρόνος τής νίκης στηρίζεται επάνω στο καθαρό και ανόθευτο εθνικό φρόνημα. Και ακόμη επάνω στην αξιοπρέπεια και την εντιμότητα που στηρίζουν τις ελληνικές κοινότητες και εξασφαλίζουν το σεβασμό των άλλων λαών.

Τον σεβασμό ωστόσο και το δίκαιο δεν μάς τα χαρίζει κανείς και δεν πρόκειται ποτέ να προστρέξουν άλλες δυνάμεις υπέρ των ελληνικών συμφερόντων. Τον σεβασμό τον εμπνέεις και το δίκαιο το κατακτάς με εκείνους τούς πολίτες που μοιράζονται τα ίδια με σένα συμφέροντα. Και τα ίδια συμφέροντα διαθέτουν όσοι πληθυσμοί γεννήθηκαν και ανατράφηκαν από Έλληνες που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με τούς αρχαίους προπάτορες ημών. Το ίδιο αίμα, την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, την ίδια φυλή, τον ίδιο πολιτισμό, ενιαία και αδιαίρετα.

Όσα δεινά κι αν τραβήξουν οι λαοί, ο καθείς θα σπεύσει με ιερό πάθος και αυτοθυσία να στηρίξει, να οχυρώσει και τελικά να αναγείρει σε περίοπτη θέση το δικό του σπίτι. Το δε βάθρο τής οικουμένης έχει μονάχα μια θέση για την επιβολή τής κεντρικής και ηγεμονικής θέσεως τού δυνατού έθνους.

Έλληνες είμαστε και την κεφαλή δεν την στρέφουμε χαμηλά μήτε γυρνάμε την πλάτη στους κινδύνους. Οι τροπαιοθήκες κάθε λαού φέρουν ανεξίτηλη την σφραγίδα εκείνων που ιδρώνουν στον μόχθο και ματώνουν στα πεδία τής Γνώσης και τής Τιμής. Ωθούνται από τον αγέρα τής φυλετικής συνείδησης, εξεγείρονται από τις ορμές που ρέουν στις φλέβες τους και αναβλύζουν οι Αληθινοί Έλληνες επιβλητική την κοσμοπλάστρα φύση τους.

Η υπεροχή μας δεν είναι προϊόν συναλλαγής υλικής και παγκόσμιας νόθευσης, αλλά εθνικού παλμού, φυλετικής φροντίδας και πολιτισμικής έκρηξης ενός πλέριου ελληνισμού στην κεφαλή ελεύθερων εθνών. Ασφαλής Έλληνας είναι ο Δυνατός Έλληνας. Και Δυνατός Έλληνας είναι εκείνος που διαθέτει στερεή κρατική στέγη και κραταιό πολιτικό οργανισμό, κατά δικό του, αδέσμευτο και πιστό. Αυτός ο ελληνικός πολιτικός οργανισμός είναι το αποτέλεσμα που συνδέει τον πολίτη με την ελληνικότητά του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...