Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 23-2-2015.

Ζούμε στον καιρό τής αντιστροφής των αξιών και των γεγονότων. Στον καιρό που η ανωμαλία και η δουλικότητα εμφανίζονται ως ομαλότητα και ελευθερία. Η φτωχοποίηση των Ελλήνων στο οικονομικό επίπεδο επιβλήθηκε προκειμένου να σκεπάσει την φτωχοποίηση των Ιδανικών τής Φυλής μας, ώστε να απεμπολήσουμε αξιοπρέπεια και δίκαιο προς όφελος κάποιων υποτιθέμενων προστατών τού ελληνικού λαού. Να εμφανιστεί ο Έλλην ως προνομιακός ρέμπελος που έζησε ζωή δανεική σε έναν τόπο χρεωμένο.

Οι αριθμητικοί πίνακες τής οικονομίας δεν πρόκειται να με απασχολήσουν διότι την προτεραιότητά μου συγκεντρώνει το πνεύμα τής αλήθειας για την πορεία τού ελληνισμού. Δεν έχουμε καμία απολύτως ανάγκη τις εικονικές πραγματικότητες που ερημώνουν την κοινωνία και ξεπουλούν την Πατρίδα για να ευημερήσουν οι αριθμοί, διότι σ’ αυτήν την περίπτωση οι λαοί έχοντας χάσει την ψυχή τους, λαμβάνουν το μόνο που αξίζουν. Την απώλεια τής ζωής τους. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές ενδιαφερόμαστε για την ευημερία των Ελλήνων και την βιωσιμότητα τού Έθνους μας.

Είναι πολύ εύκολο να δώσεις στους ανθρώπους σου τις υποσχέσεις που επιθυμούν να ακούσουν μετά από το διάβα μιας μακρόχρονης πολιτικής βαρυχειμωνιάς. Το δύσκολο μα και το έντιμο, ο δρόμος τής αρετής ενάντια στην κακία τού μισελληνισμού βρίσκεται στην τόλμη να γκρεμίσεις την υποκρισία, να φέρεις την νέμεση και να φτιάξεις το έθνος σου εργατικό, απαιτητικό και δυνατό στηριγμένο στην φλόγα των πιστών του αίματος. Αυτή η αδήριτη αναγκαιότητα, ταιριαστή στον ελληνικό χαρακτήρα, προϋποθέτει την παρουσία ηγετικής ομάδος που ταυτίζεται με τούς ανθρώπους της, που είναι αληθινή, ψυχή τε και σώματι ελληνική.

Όταν επικαλείσαι τον λαό, δεν μπορείς να επικαλείσαι μια αλλογενή πολιτική ορθότητα. Όταν μιλάς για κοινωνική δικαιοσύνη, δεν καλύπτεσαι πίσω από τον αποκλεισμό των πολιτικών σου αντιπάλων και την ενίσχυση τής πλουτοκρατίας και τής ξενοκρατίας. Όταν είσαι λαϊκό κίνημα και εθνική ηγεσία, τότε θεωρείς ως ορθόν το εθνικά ωφέλιμο. Πράμα που σημαίνει πως κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να ενώσεις την φυλετική ψυχή τής παραγωγικής μηχανής σε όλα τα επίπεδα. Αφουγκράζεσαι την συνείδηση και ακούς την φωνή τής αλήθειας. Διότι δικαιοσύνη έχεις όταν ευημερεί η κοινωνία και όταν το έθνος επιβάλλει τούς πόθους του με τούς άξιους και τούς πολεμιστές τής Φυλής στην κεφαλή.

Ελεύθερο είναι το Ισχυρό Έθνος. Ελεύθερο και Ισχυρό Έθνος είναι εκείνο το Έθνος που ταυτίζει το Δίκαιο με την Αλήθεια τής Φυλής. Είναι η ατίθαση Λαϊκή Κοινότητα που σέβεται την ιστορία της αλλά και γράφει με πάθος τις επόμενες χρυσές σελίδες της. Προβάλλει τις απαιτήσεις της μέσα στο πλαίσιο τού περιβάλλοντος που θέλει να σχηματίσει προσαρμοσμένο σε ανοικτούς και πλέριους ορίζοντες, κοινωνικούς και γεωπολιτικούς. Δίκαιο λοιπόν είναι το ανεξάρτητο και αδέσμευτο κράτος, ελληνικό και ορθόδοξο. Και αληθινή Ελλάδα είναι η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα, η Καθαρή στο εσωτερικό πεδίο και η εισπράττουσα στο εξωτερικό πεδίο την τιμή, την υπόληψη και τα χρέη εκείνων στους οποίους έμαθε να περπατούν με όρθιο ανάστημα.

Μάς είπαν τις προάλλες ψευτοσύμμαχοι πολιτικοί και καθηγητάδες τής διεθνούς νεοταξικής διανόησης και μαζί τους αριστεροί πολιτικοί με βαθιές τσέπες ότι αν δεν δοθούν μολυσμένες ανάσες από τοκογλυφικούς αναπνευστήρες, θα έρθουν στα πράματα οι «κακοί» εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής. Το πρόβλημα επομένως των αστών πολιτικάντηδων και των σιωνιστών δεν είναι η λύτρωση των Ελλήνων από τα οικονομικά δεσμά και η αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας μήτε η διαμόρφωση διακρατικών εταιρικών σχέσεων, αλλά η εμπόδιση των Μαχητών τού Εθνικού Φρονήματος να ξεκλειδώσουν τα προτερήματα τής Φυλής μας σε γη και ψυχές. Να αποστερήσουν την Ελλάδα από το στρατηγικό σχέδιο τής δικής της βουλήσεως να εργαστεί για το λαό και τα παιδιά της.

Οι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θέλουν λιγότερους και σκλαβωμένους Έλληνες μέσα στα πάθη τους, τον ατομικισμό και την ηττοπάθεια. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές θέλουμε περισσότερους και λεύτερους Έλληνες μέσα στο άγιο ελληνικό πάθος, την συλλογική δράση και την δύναμη να κατακτήσουμε την ζωή μας.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ζητούν από τούς Τούρκους να πάρουν την παρουσία τους από τα γαλανά νερά μας ώστε να κάνουν μαζί τους συζητήσεις συγκυριαρχίας στα δικά μας εδάφη που πότισαν μέχρι τις μέρες μας ελληνικά αίματα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δεν αναγνωρίζουμε νομική και ανθρώπινη παρουσία σε μισελληνικά μορφώματα παρά μονάχα ελληνική κυριαρχία και κατοχή, λύτρωση των αδερφών μας και γεωπολιτική επέκταση τού Έθνους μας.

Αν η άρνηση των υπαρχόντων και τής ιστορίας μας, αν η απόκρουση ενός λαμπρού ελληνικού μέλλοντος ονομάζονται δημοκρατία, εμείς αποκρούουμε την δημοκρατία των ψευτορωμιών. Αν η αυτόβουλη και ενιαία Ελλάς, αν η διαμόρφωση ενός ισχυρού εθνοφυλετικού ιστού κάτω από μια στιβαρή εθνική και λαϊκή εξουσία στην κατεύθυνση τής Μεγάλης Δυνάμεως λέγεται φασισμός, τότε είμαι φασίστας, αφού γεννήθηκα υπερήφανος Έλλην κι όχι ξεφτίλας ραγιάς.

Η Αλήθεια είναι πως η Πατρίδα μου ανήκει στους Έλληνες που δίδουν ιδρώτα, αίμα και ψυχή στα ιερά προσκυνήματα και το μεγαλείο τής Φυλής. Αλήθεια είναι το Δίκαιο τού Ανίκητου Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...