Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ



ΑΘΗΝΑ 11-2-2015.

Ένας ζωντανός λαός που επιθυμεί να κατοχυρώσει την ανεξίτηλη ιστορική του παρουσία στο διηνεκές έχει τον χαρακτήρα τού τυχοδιώκτη που αρέσκεται στο να ανακατεύει τα ύδατα στον γεωπολιτικό ορίζοντα. Είναι λαός μαχητικός και συνεκτικός, ξεκινώντας το πολιτικό του ταξίδι από την διαμόρφωση δυνατής προσωπικότητας. Διερευνάει τους εταίρους, συμμάχους και ανταγωνιστές, και καταστρώνει το σχέδιο και την διαδρομή που θα ακολουθήσει για να διαφυλάξει την ελευθερία του. Και η οδός τής εθνικής ακεραιότητας είναι η οδός τής εθνικής υπεροχής διά τής υποταγής των εχθρών μας.

Εκείνος που επιθυμεί διαρκή και μόνιμη ειρήνη είναι εκείνος που αντιμετωπίζει την ζωή ως ένα διαρκή πόλεμο για την διαρκή κατάκτηση τής μόνιμης νίκης. Η Ελλάς στηρίζεται στην υπεράσπιση τής τίμιας και αγίας υποστάσεως τής Πατρίδος και στην αναρρίχηση των ελληνικών αξιών στην κορυφή τής οικουμένης. Δεν είναι πρέπον, ωφέλιμο και ελληνικό να οδηγούμαστε σε αναγκαστικές συμπορεύσεις με ξένους λαούς και ήθη, ακόμη και με την απειλή των όπλων. Είναι ανδρείο, φιλόδοξο και επομένως ελληνικό ιδίωμα να χαράσσουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις με τον ελληνικό λαό που διαπνέεται από πίστη άσβεστη στο Θεό και το Ελληνικό Αίμα. Και ακόμη από την έμφυτη ορμή για την εφάμιλλη προς τούς προγόνους μας νέα ελληνική δόξα.

Ένα προπαγανδιστικό εργαλείο που χρησιμοποιεί η ανθελληνική νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων είναι τα ειρηνευτικά τάχα κινήματα, συνήθως αριστερής προελεύσεως, και η υιοθέτηση ανθρωπιστικού πνεύματος που συμπεριλαμβάνει όλους τούς πληθυσμούς και τα συμφέροντα πλην των Ελλήνων. Λέγουν κόμματα και οργανώσεις τής αναίμακτης τάχα κατάληψης τού Έθνους πως πρέπει να ομονοήσουμε και να συζήσουμε με όσους επιθυμούν να μάς κλέψουν ελληνικό έδαφος για να μην ματώσουμε το σαρκίο μας. Να δυστυχήσουμε με αλλογενείς και αλλοδόξους γυρολόγους, κάμνοντας δικούς μας αυτούς και τα ήθη τους. Και από κοντά έρχονται οι οικονομέτρες και οι λογιστές τής παγκοσμιοποίησης που λαμβάνουν εξουσίες και ισοπεδώνουν μόχθους βαδίζοντας στη λογική τού ψευτοανθρωπισμού πως ή θα υποταχθείτε στην ενιαία κοινωνία των εθνών ή θα σάς πνίξουμε στο αίμα.

Αντιρατσιστές και χρηματάνθρωποι λοιπόν αποτελούν μια αγέλη άξεστων βαρβάρων που χρησιμοποιούν τούς στρατούς τους όταν θέλουν να υποτάξουν τα ελεύθερα πνεύματα. Εμφανίζονται ως τυχοδιώκτες και είναι εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητος. Πολεμούν την έννοια τού Έθνους. Αλλά εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είμαστε Απόστολοι τού Έθνους, εκφραστές τής Ελευθερίας και επομένως Πολεμιστές τής Ελλάδος. Διότι αυτεξούσιος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει σαφή και διακριτή ταυτότητα, εκείνος που έχει σπίτι να βαστήξει και έργο να επιτελέσει. Έλλην Άνθρωπος είναι εκείνος που παίρνει την Γη των Πατέρων και τής δίδει μορφή εργαστηρίου ωραιότητος και κάστρου ελληνικότητος.

Εκεί που βρίσκονται ελληνικές ψυχές και εκεί που βρίσκονται τα συμφέροντα τού ελληνισμού, εκεί βαδίζει ολάκερη η Φυλή, με ανοικτούς ορίζοντες και βλέψεις. Στις ευκολίες και στις δυσκολίες, στους καιρούς τής ακμής μα και τής παρακμής, το Ελληνικό Έθνος βαδίζει ως μια γροθιά σε μια διαρκή πορεία προς τα εμπρός. Μηδέποτε στρεφόμενοι προς τα οπίσω και μηδέποτε έχοντες τον νου προς το ηττάν. Όσοι κουλουριάζονται είτε ως σαπιορήτορες είτε ως πρεσβευτές τού Εμποράκου των Εθνών δικαιούνται μονάχα τον αφανισμό από τα στιβαρά χέρια των Ελλήνων. Στο εσωτερικό μέτωπο Εξουσία Λαϊκή και Εθνικιστική, στην κοινωνική διεργασία Φρουροί τής Παράδοσης και στα εξωτερικά ζητήματα Δύναμη κατάλυσης γόρδιων δεσμών. Εκφραστές τού πεπρωμένου τής Δίκαιης Ελλάδος. Και Δίκαιη Ελλάς είναι η Φυλετική Μεγάλη Ελλάς.

Δεν υπάρχει φόβος μέσα στις καρδιές των Αληθινών Ελλήνων και δεν νοείται κανείς κοσμοπολιτισμός μπροστά στο αιμάτινο ποτάμι τού Ανίκητου Ελληνισμού. Διεθνισμός και επίδοξοι εισβολείς είναι από κοινού μια γάγγραινα που γυρεύει κατάσαρκα κόψιμο τού σάπιου σώματος. Η δε αντιμετώπιση τού αντίπαλου δέους επιτυγχάνεται με την δική μας εθνική συλλογική φιλοδοξία. Η κατάληψη ζωτικού χώρου εξουσίας και εδαφικής επιρροής. Η συσπείρωση τού Ελληνισμού γύρω από τον εθνικό σκοπό. Η οριοθέτηση τής Εθνικής Κοινότητος ως ενός όμαιμου ομόκεντρου κύκλου που επεκτεινόμενος στο γεωστρατηγικό βάθος τής γεωπολιτικής μας αυλής ανοίγει, πυκνώνει και μεγαλώνει.

Κανείς οικονομικός σκοπός δεν καθορίζει την μοίρα τού Ισχυρού Εθνικού Κράτους. Καμία οικονομία δεν μπορεί να σταθεί δίχως άξια πολιτική ηγεσία. Και καμία πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να σταθεί αν δεν έχει δίπλα της στρατό και λαό. Η Εθνική Ηγεσία που έχει δίπλα της τον στρατό και τον λαό είναι εξ ορισμού εθνικιστική και κοινωνική. Είναι η Ηγεσία που ταυτίζει τις απαιτήσεις της ταυτόχρονα με τις εντολές τής ιστορικής πραγματικότητας και των Πιστών σε Θεό και Εθνικό Φρόνημα Ελλήνων. Η Πίστη και το Φρόνημα εκφράζονται στην πράξη με το Ατσάλι, με το Στρατιωτικό και Πολεμικό Πνεύμα. Η Ελληνική Σημαία είναι προορισμένη να μεγιστοποιεί την εδαφική μαζί με την πολιτική μας κυριαρχία.

Αν η Ελλάς δεν είχε τις αλύτρωτες πατρίδες, πάλι θα έπρεπε να προνοήσει να φτιάξει γέφυρες επηρεασμού τής παγκόσμιας εξουσίας. Σ’ αυτήν ακριβώς την παγκόσμια εξουσία ο Έλληνας δεν μπορεί παρά να έχει την θέση τού ηγήτορα και κατευθυντήριου νου. Η γειτονιά μας θέλει πιο άνετα και πλατιά ελληνικά σύνορα. Και οι δεσμοί των Ελληνικών Κοινοτήτων εντός και εκτός τής Μητροπολιτικής Ελλάδος αποτελούν τον δρόμο τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Το Αίμα μας για την Πατρίδα και τα παιδιά μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...