Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ



ΑΘΗΝΑ 13-5-2015.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε αν αξίζουμε ή όχι να ζήσουμε ελεύθεροι. Φρύαξαν όλα τα απόκοσμα θεριά τής οικουμένης. Να κατασπαράξουν την Ελευθερώτρια Πατρίδα τής ανθρωπότητας και τού Πολιτισμού Ελλάδα. Και τα λόγια τα μεγάλα των γραικύλων πολιτικάντηδων, τα σωτήρια και τα αναπτυξιακά, κούφια και παραπλανητικά λόγια για την αποσιώπηση τής επερχόμενης καταιγίδας υπέρ τού νεοταξικού κτήνους είναι. Δεσμοφύλακες Ελλήνων για λογαριασμό των τυράννων οι ταγοί. Και οι ξένοι που μάς ζώνουν με γραβάτες και με λόγχες και με κάθε μέσο, στρατός τού Σταυρωτή των Εθνών είναι όλοι ετούτοι.

Οι «σωτήρες» με τις γραβάτες, τραπεζίτες και «επενδυτές» και πολιτικές αρχές τής Ψευτοευρώπης και τής Εσπερίας, ένας εσμός που λογαριάζει τα χρήματα με τις λίβρες τής ανθρώπινης σάρκας. Αδιόρθωτοι ματαιόδοξοι που νομίζουν πως είναι αήττητοι, άφθαρτοι και επίγειοι θεοί που θα μείνουν ισόβια αγκιστρωμένοι στην παγκόσμια, ανήθικη και αντίχριστη παγκόσμια εξουσία τους. Εκβιαστές που εξαγόρασαν τις εθνικές κυβερνήσεις, βάλανε ενιαίο νόμισμα για αποτελεσματικό έλεγχο των κρατών, διέλυσαν τις τοπικές οικονομίες και τώρα μάς λέγουν πως πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα μας για να παραμείνουμε μες στην νομισματική φυλακή τού ευρώ.

Δεν θα πάρουμε μάς λένε ενέσεις ρευστότητας αν δεν οδηγηθούμε σε αυτόβουλη ανέχεια, σε ομαδική αυτοχειρία. Διότι μαχαίρι στον λαιμό είναι οι αμοιβές πείνας, μισθοί και συντάξεις, οι ιδιωτικοποιήσεις – ξεπούλημα των φυσικών πόρων και των γεωγραφικών μας οχυρώσεων, οι οπισθοχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα, η αλλοίωση τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας. Διότι χρήματα για την εγχώρια παραγωγή δεν διατίθενται. Διατίθενται όμως αφειδώς για τις χρεοκοπημένες τράπεζες και για την στέγαση και απορρόφηση των λαθρομεταναστών.

Την ίδια στιγμή όμως οι Τούρκοι δημιουργούν επίσημο κλίμα στρατιωτικής διεκδίκησης ελληνικής γης. Απέναντι από την Κω, στην προσωρινά κατεχόμενη Αλικαρνασσό που οι τουρκομογγόλοι αποκαλούν Μποντρούμ, έγινε τις προάλλες συλλαλητήριο των αποβλήτων τής μογγολικής στέπας με πολιτική κάλυψη τού ψευδοκράτους εγκληματία τής Τουρκίας, διακηρύττοντας την δήθεν τουρκικότητα των νησιών μας. Είναι μια ακόμη πρόκληση που έρχεται να προστεθεί στο κάψιμο Τζαμιού τής Κομοτηνής, στις καθημερινές εισόδους των τουρκικών πολεμικών μέσων και στις ατελείωτες τουρκομεταφερόμενες καραβιές των λαθρομεταναστών.  

Ο Έλλην δεν παίρνει διαταγές από τούς κερδοσκόπους σκλάβους τής ύλης και δεν πλειστηριάζει την γη που τον θρέφει και τις ελληνικές ψυχές που βγαίνουν από τα σπλάχνα του. Δεν είναι ο σκυφτός ψευτορωμιός που ψάχνει εξαρτημένη επιβίωση ο νόμιμος κάτοικος τής γης των Αγίων και των Ηρώων. Ο νόμιμος κάτοικος τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος είναι ο Πολεμιστής τής Φυλής που κατακτά τον κόσμο που τον περιβάλλει, εκείνος ο αποφασισμένος νικητής τής ζωής που χτίζει την αυτάρκεια και την ανεξαρτησία του μαχόμενος λεύτερος ως γνήσιος συνεχιστής και απόγονος τρανής γενιάς Ελλήνων.

Το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής απλώνεται και σκεπάζει με την ατσάλινη θωριά του το έδαφος που το ορίζει. Εκείνοι που θέλουν να εκλείψει η γενιά μας και να αντικατασταθεί με ξωμερίτες εισβολείς σε μια ακρωτηριασμένη Πατρίδα, εκείνοι θα δουν το φως τού ήλιου να χάνεται. Τα δε χώματα που μάς αναστήσανε είναι πολύ στενά για να καλύψουν τις ανάγκες μα και τις φιλοδοξίες τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται. Η εθνική και η ιστορική νομιμότητα θα επικρατήσουν και θα αποβάλλουν τα μορφώματα που έχουν καρφωθεί στην κορυφή και τα πλευρά τής έως σήμερα λεύτερης Ελλάδος.

Τα μεγάλα έθνη δεν διαπραγματεύονται την κυριαρχία τους και δεν αλλοιώνουν την φυσιογνωμία τους. Και την μεγαλοσύνη τής Φυλής δεν την ορίζουν τα θησαυροφυλάκια. Την ορίζουν οι χτύποι τής καρδιάς και η ασυγκράτητη ορμή για ασφάλεια, για πολιτισμική υπεροχή, για το μεγάλωμα τού Οικοπέδου τής Φυλής που καταλαμβάνει πάσα ελληνική κοινότητα. Η μεγαλοσύνη τού Ελληνισμού στηρίζεται στην γερή ιστορική μνήμη και στην ασίγαστη Πίστη στο Θεό. Κι ακόμη στην δίψα τη δική μας να φτιάξουμε με τα χέρια μας Ελλάδα Δυνατή που θα στηρίζεται στα πόδια της και θα κάνει το τιμόνι τής ανθρωπότητας κατά δικό της.

Ο αγώνας για την λευτεριά που κίνησε χρόνους πίσω για να έρθει μα ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, αυτός ακριβώς ο ξεκάθαρα εθνικιστικός αγώνας τώρα θα ολοκληρωθεί. Θα δοθεί μέσα σε τρικυμία μεγάλη που προκαλούν οι δυνάμεις τού αντίχριστου σταυρωτή. Αλλά θαρρώ πως έτσι είναι καλύτερα, διότι το κακό πρέπει να τελειώσει δίχως να αγγίξει άλλες γενιές Ελλήνων. Και ακόμη διότι το Ελληνικό Έθνος πρέπει να διατηρήσει τα ζώπυρα τής Φυλής αλώβητα από την παγκοσμιοποιητική λαίλαπα. Και για να γίνει αυτό, για να μείνουμε Έλληνες Ορθόδοξοι και Λευκοί, ένας μονάχα τρόπος μένει. Να φτάσουμε στην Μεγάλη και Αδέσμευτη Ελλάδα.

Η σύγκρουση με τούς βαρβάρους και τούς απολίτιστους των καιρών μας είναι νομοτελειακή υπόθεση. Είναι μάλιστα κάτι ακόμη μεγαλύτερο και σπουδαιότερο, είναι υπόθεση ζωής και θανάτου αρχέγονη. Από την πρώτη στιγμή η μάχη είναι ανάμεσα στις Δυνάμεις των Ιδεών και εκείνες τής Ύλης. Αγώνας ανάμεσα στις Δυνάμεις τής Πίστης και στις Δυνάμεις τής Απιστίας.

Πόλεμος ανάμεσα στους Ελεύθερους και τούς Τυράννους, ανάμεσα στον Άξονα των Εθνών και την Συμμαχία των Σκλάβων. Ανάμεσα στον Χριστό και τον Αντίχριστο. Ανάμεσα στον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Διεθνισμό. Ελληνισμός και Σιωνισμός το μέγα δίπολο. Και ο Θεός έδωσε την ευλογία Του στον Λεύτερο Έλληνα. Πρώτοι σε Ανατολή και Δύση, Δικαιοκριτές Πολεμιστές σε μια Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...