Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ




ΑΘΗΝΑ 26-5-2015.

Το Έθνος μας αποτελεί την συλλογική συνείδηση και δράση τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η έκφραση τής αρχέγονης φωνής τού παρελθόντος που συναντά στον παρόντα ιστορικό χρόνο τον συγκαιρινό Έλληνα, διαβιβάζοντας μια αυστηρή και απαρέγκλιτη εντολή. Την Ιερή Ελλάδα τιμήσατε δια των ιδανικών και των ενεργειών στο πεδίο τής Τιμής. Βάρβαρος στη γη μας να μην πατήσει και ο Ελληνισμός ελεύθερος στην οικουμένη να κυριαρχήσει.

Ιερά τα Πάτρια τιμήσω, μόνος και μετά πολλών. Η Πατρίδα μας είναι το πιο ακριβό και πολύτιμο κληροδότημα που θα αφήσουμε στα παιδιά μας μαζί με το καλό μας όνομα. Καμία συνθήκη, καμία ευτελής αντιπαροχή, ουδεμία ανεπίτρεπτη δειλία και κανείς κούφιος λόγος δεν μπορεί να σταθεί και δεν επιτρέπεται να σταθεί εμπόδιο εμπρός στο ένα και μόνο υπαρκτό χρέος μας. Δεν είναι μονάχα η υστεροφημία μα και η απόδειξη προς τούς ίδιους τούς εαυτούς μας πως ορίζουμε την ύπαρξή μας, πως είμαστε Ζωντανοί Έλληνες.

Ο Έλλην ζει στο φως τής ιστορίας. Εργάζεται, μάχεται, παράγει, νικάει και διοικεί το περιβάλλον που τού αντιστοιχεί. Είναι φιλόδοξος. Κεντρίζει το ενδιαφέρον τού αδερφού του και μάλιστα με πιο έντονο τρόπο όταν αυτός πέσει σε συνειδησιακό λήθαργο. Μελετάει τα ίχνη όσων περπάτησαν τα χώματα τής Ιερής Ελλάδος και τα έργα τους με έναν ξεκάθαρο σκοπό. Για να φτιάξει ομορφότερα έργα και για να χαράξει με τα δικά του ίχνη μακρύτερους ελληνικούς δρόμους.

Το Οικόπεδο τής Φυλής ο Έλληνας το ανακατώνει και το αναπροσαρμόζει για να δώσει μεγαλύτερη έκταση στους καρπούς που αυτό βγάζει κι όχι για να το υποθηκεύσει στους έμπορους συνειδήσεων και χρήματος. Έμποροι συνειδήσεων είναι οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες και οι κομματικοί στρατοί τους. Έμποροι χρήματος είναι οι επίδοξοι κυβερνήτες τής παγκοσμιότητας που μισούν τα έθνη με πρώτο το ηγετικό αυτών Ελληνικό Έθνος. Την Ελλάδα όμως την κυβερνάνε οι Λεωνίδες κι όχι οι Εφιάλτες όπως τώρα. Κι αυτή η ανορθογραφία θα λήξει τώρα, δραστικά, επαναστατικά και ισοπεδωτικά.

Των Βαρβάρων άρχειν κι ουχί υπ’ αυτών άρχεσθαι. Τού δε χρυσίου ανώτερη εστί η δόξα και το μεγαλείο τής Πατρίδος. Διότι οι οικονομίες όταν υπάρχει αξιοσύνη και φύση πλούσια φτιάχνονται. Αλλά αν χαθεί η Πατρίδα, αν χαθεί η ελευθερία τής ψυχής, θα χαθεί και η ελευθερία τού σώματος, δέσμιο αχρείαστων ηδονών και ξένων ηγετών. Κι αυτή η άχρηστη ύπαρξη που τής πετάνε ένα κόκαλο στον αέρα και τρέχει να το πιάσει, αυτό το κουφάρι που συρρικνώνεται σε ψυχές και κυριαρχία και εδάφη χάριν πολυφυλετισμού, ειρηνεύσεως και ενός κομματιού ψωμί, αυτό το άταφο πτώμα που άγεται από προδότες δεν το αποδέχομαι.

Το άταφο πτώμα πρέπει να δεχθεί ταχέως μέσα του την πνοή τής ζωής. Τούς δε προδότες και ευρύτερα όσους μάς ζητούν την θανή, αυτό ακριβώς θα τούς δώσω. Μια θανή που θα ταιριάζει με την ατιμία τής στρεβλώσεως των αξιών μας. Τα όμορφα λόγια πρέπει να οδηγούν απαραιτήτως σε ομορφότερα έργα. Οι αισχρές πράξεις που πληγώνουν την Φυλή μας πρέπει να γνωρίσουν την κάθαρση που φέρνει η σπάθη τής εθνικής δικαιοσύνης.

Στο εξωτερικό περιβάλλον, στην γειτονιά την γεωπολιτική, το θράσος έχει ως μόνη απάντηση την πολεμική αρετή των Ελλήνων. Έχει ως θώρακα την φιλοπατρία και την ανάγκη για εθνική λευτεριά και ευρυχωρία. Διότι εσχάτως, μέσα στην λαίλαπα των μνημονίων, ξεπήδησε η διάθεση των πολιτικάντηδων να αφήσουν την Θράκη, την αρχέγονη γη τού Δημόκριτου, να βρει τάχα λύσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων δίχως το ελληνικό κράτος, αλλά με τις επισκέψεις ωστόσο Τούρκων αξιωματούχων ασύδοτες.

Τούς εχθρούς μου τούς γνωρίζω και θα τούς τσακίσω. Τούς δε Φρουρούς μου τούς ορίζω και τούς αξιολογώ εγώ και ο λαός μου μονάχα. Εμείς οι ίδιοι είμαστε το Έθνος, εμείς οι ίδιοι και οι Φρουροί του. Εμείς είμαστε οι ένοικοι, οι εργάτες και οι πολεμιστές του. Στα χέρια μας ο πολιτισμός, η συνέχεια και η ανέλιξη των Ελλήνων. Οι μύστες τού αθάνατου ελληνικού πνεύματος και εγγυητές για την ασφάλεια των προσκυνημάτων μας. Με το Ήθος, με την Τόλμη, με το Ατσάλι. Με την απαίτηση και την σκληρότητα που επιβάλλει το δίκαιο από Έλληνες που θα φανούν οι καλύτεροι όλων των εποχών.

Η ζωή τού Έλληνα δεν είναι μια ατέρμονη διαπραγμάτευση. Η ζωή τού Έλληνα είναι μια αδιάκοπη μάχη που κοπάζει μονάχα σαν εκλείψει και ο έσχατος μισέλληνας. Η Ιερή Ελλάς είναι το κατοικητήριο Θεού και Ελλήνων. Δεν είναι χωματερή διεθνιστικών και ξένων ναυαγίων. Είναι άπαρτο Κάστρο Ανδρείας κι όχι χώρος καταλήψεως από ανηθικότητα, ανωμαλία και απιστία. Αποστολή μας είναι να διακονούμε Θεού Λόγο και Ελλήνων Πολιτισμό. Να απλώνουμε απλόχερα λευτεριά για πάσα ψυχή ελληνική.

Να αυξήσουμε τις απαιτήσεις μας από τον Ελληνισμό μας. Να δράσουμε. Αυτό είναι το επιστέγασμα της σκέψης μου. Γεμίζουμε άγρια χαρά από τις προκλήσεις που μάς ζώνουν. Οι Έλληνες πάνε στον πόλεμο μονάχα για να νικήσουν, δίχως να λογαριάζουν συνθήκες και αριθμούς. Απλά γιατί αυτό απαιτεί το μεγαλείο τής Φυλής. Να μείνει ατόφια και ακέραιη η Πατρίδα μας. Να αναπτύξει το κάλλος και τις δεξιοσύνες, πολλαπλασιάζοντας ισχύ και ασφάλεια. Η Ιερή Ελλάς είναι Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική κι όχι διεθνιστική και μίζερη ύπαρξη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...