Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 4-2-2016.

Ο ελληνισμός και η ορθοδοξία δεν αναθεωρούνται. Έχουν στερεές παραδόσεις και παρακαταθήκες. Ανασυντάσσονται, ενώνουν τον λαό, αντεπιτίθενται, επιστρέφουν στο προσκήνιο και νικούν. Το ελληνικό έθνος δεν πρόκειται να απουσιάσει από τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις που έρχονται. Απαλλαγμένο από τούς εσωτερικούς τυράννους θα αναλάβει την αποστολή του. Και αποστολή των Ελλήνων είναι να γράφουν ιστορία όπως μονάχα εκείνοι γνωρίζουν.

Οι εσωτερικές αναταράξεις που προκαλεί το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας είναι ένας δούρειος ίππος που πρέπει να σωριαστεί σε ερείπια. Σύμφωνα ανώμαλων, νέα χαράτσια, ξεπούλημα εθνικών εδαφών και πόρων, γραφή μιας ψεύτικης ιστορίας που διαστρέφει την πίστη μας και δίνει πρόσθετα δικαιώματα για την ήττα στα εθνικά μας ζητήματα και τον ακρωτηριασμό τής Ελλάδος. Λοιδορία των μεγάλων τού Γένους για μια φορά ακόμη, άρνηση των αιμάτινων αγώνων για εθνική απελευθέρωση, μετατροπή τής Ελλάδος σε μια ανθρωποχοάνη για να βαδίσει απερίσπαστος ο σιωνισμός στα παγκόσμια σχέδιά του.

Η Ελλάς δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ψάχνει ξένους προστάτες. Η Ελλάς δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να βρει ταυτότητα. Η Ελλάς δεν πάσχει από πλεονεκτήματα, γεωπολιτικά και γεωφυσικά. Οι εχθροί μας έχουν κάθε λόγο να φοβούνται. Εμείς οι Έλληνες είμαστε που έχουμε κάθε λόγο να συγκροτήσουμε μια συμπαγή εθνική προσωπικότητα, να λάβουμε τα ηνία στα χέρια μας και να επιβάλλουμε με το ατσάλι το δίκαιο απέναντι σε εκείνους που μάς το αρνούνται. Αρκεί να αποφασίσουμε να γενούμε αμείλικτοι. Να γενούμε Μεγάλη Δύναμη.

Το μεγάλο αγκάθι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, ο εγκάθετος τού εμποράκου των εθνών στην περιοχή μας, η άθλια Τουρκία ξεμένει από άμεσα χέρια βοήθειας. Τα ευρωπαϊκά και οθωμανικά της όνειρα είναι απατηλά και ανεφάρμοστα. Οι Κούρδοι φαίνονται να είναι πιο χρήσιμοι στους αμερικανοσιωνιστές. Η αυτονομία τού κουρδικού κράτους μέσα από τις πολεμικές φλόγες έρχεται πιο κοντά και τείνει στον σχηματισμό κράτους. Η ίδια η τουρκική κυβέρνηση αντιμετωπίζει επιπλέον και εσωτερική αμφισβήτηση. Η τελική αναμέτρηση με τούς Τούρκους μπορεί να μάς βρει με το ασιατικό σκέλεθρο να έχει στρατιωτική κυβέρνηση.

Αλλά και οι χώρες που επιθυμούν να σκορπίσουν ισλαμικά τεμένη στην πατρίδα μας και αλλού, οι έτεροι χωροφύλακες τού σιωνισμού, οι καλούμενοι σουνίτες μουσουλμάνοι, πνέουν ταχέως τα λοίσθια και εκείνοι. Οι Σαουδάραβες μετά την εκτέλεση ενός άραβα σιίτη δώσανε το πάτημα στο Ιράν να τιμωρήσει τούς επίορκους τής πίστης του. Και εκεί επάνω, επάνω στα θρησκευτικά παιχνίδια που ακούμπησαν κάποιοι για να μάς αφελληνίσουν, ανοίγεται το γεωπολιτικό πεδίο για να βγει στο φως η επιθυμία τού Ιράν να καταλάβει ζωτικό χώρο και να ισχυροποιήσει την θέση του στην Ανατολή. Από την άλλη πλευρά η Ρωσία τσακίζει τούς ισλαμοπιθήκους τής παγκοσμιοποίησης στην Συρία και ο συριακός στρατός ανακαταλαμβάνει πόλεις και χωριά.

Δεν μπορεί λοιπόν η Ελλάς να ασχολείται με τούς κίναιδους, τούς τοκογλύφους και την προδοτική πολιτική τάξη. Οι νεωτερισμοί που σχεδιάζουν οι Εφιάλτες δεν θα φτάσουν μήτε στα σχολεία μήτε στα στρατόπεδα μήτε στην κοινωνία. Η ιστορία τού έθνους και οι πολιτικές αποφάσεις που το αφορούν λαμβάνονται μονάχα από ψυχωμένους και ανταριασμένους Έλληνες. Ο Ελληνισμός είναι υπόθεση των μαχητών τού αίματος και τής καταιγίδας, είναι υπόθεση των Πιστών σε Θεό και Ελλάδα.

Μια πλέρια και καθαρή Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα εσωτερικά σκουπίδια και παραταγμένη στις πύλες και τα ύδατα τής γεωπολιτικής αυλής μας είναι αυτό που θέλουμε. Είναι απαίτηση των καιρών και εντολή ιερή. Αυτοί που θέλουν οικουμενικές υποταγές και τεχνητές αναταραχές θα μάθουν δια παντός πως οι εγέρσεις και οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι και οι νίκες έχουν θετικό πρόσημο γιατί γίνονται από Έλληνες που μάχονται για τα παιδιά τους και τις εστίες τους. Από Έλληνες που βλέπουν την αληθινή ελευθερία μονάχα στο πρόσωπο μιας Ένδοξης Ελλάδος.

Εθνοκρατία και Μεγάλη Ελλάδα λέγεται το σχέδιο τής εθνικής μας αναγεννήσεως. Ανασυγκρότηση κράτους και κοινωνίας επάνω στα θεμέλια τής εθνοφυλετικής συνοχής, τής αξιοποιήσεως τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος και τής επεκτάσεως τού γεωστρατηγικού μας βάθους με γνώμονα την αύξηση τής γεωπολιτικής μας επιρροής. Οι άριστοι στα ηνία τού κράτους. Η κοινή επικράτηση λαού, στρατού και εθνικισμού επί τής φαυλοκρατίας δια παντός, όπως το θέλει ο λαός και το απαιτεί το έθνος. Εργασία προς όφελος τής πατρίδος και μόνον. Και συμμαχίες νέες με γνώμονα την εθνική ανεξαρτησία και το μεγάλωμα τής Ελλάδος.

Στις συμμαχίες τής Νέας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος έχουν χώρο εντάξεως η Ρωσία, η Σερβία, η Αρμενία, το Ιράν, η Ινδία. Η ένταξη ή μη εταίρων σε μια καθαρά ελληνοκεντρική συμμαχία προσδιορίζεται από τούς στόχους τής Ελλάδος και τις αντίστοιχες βλέψεις των συνομιλητών μας. Η εθνική πολιτική και η γεωπολιτική συνυπολογίζουν πίστη και πνευματικές βάσεις, αλλά αποκρυσταλλώνονται αποκλειστικά στα μόνιμα και σταθερά συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους. Αυτά μαζί με τα απαράγραπτα ελληνικά δίκαια κάμουν κουμάντο στις συμμαχικές μας παρέες. Και οι σύμμαχοι τής Μεγάλης Ελλάδος πρέπει να αποδεχτούν απεριφράστως την ελληνική κυριαρχία από το Ιόνιο έως την Βόρειο Ήπειρο και από την Βόρεια Μακεδονία εντός Σκοπίων έως την Ιωνία και τον Πόντο.

Η ιστορία λοιπόν θα γραφτεί από την αρχή. Πραγματικά, μονάχα που τώρα το μελάνι έχει το ίδιο χρώμα με το αίμα, έχουν και τα δύο χρώμα ελληνικό. Οι πλαστογραφίες διαγράφονται από την αλήθεια. Ο πολιτισμός συντρίβει την βαρβαρότητα. Η εξουσία κατακτάται από των Ελλήνων τα σπαθιά. Η Ορθοδοξία με το Ελληνικό Αίμα συναντώνται στον Θρόνο τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Και η Νέα Εθνικοκοινωνική Ελλάς ανήκει πραγματικά μονάχα στους Έλληνες.     
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...