Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ



ΑΘΗΝΑ 18-2-2016.

Η μεγαλύτερη ήττα ενός κράτους συντελείται όταν παραχωρεί τα γεωφυσικά του πλεονεκτήματα με πολιτικά μέσα σε προβληματικές συμμαχίες. Οι μεν προβληματικές συμμαχίες εξελίσσονται στον πιο επικίνδυνο εχθρό, οι δε Αρχές τού ηττημένου κράτους είναι προδοτικές. Ένα ανεξάρτητο και αδέσμευτο κράτος διαθέτει τούς έμψυχους και τούς άυλους πόρους στην αποκλειστική του κυριότητα. Εξουσία και κοινωνία εργάζονται αξιοποιώντας εθνικά τούς πόρους τού κράτους και μετατρέπουν την εθνική κυριαρχία σε εδαφική υπεροχή τού Έθνους.

Η πολιτική ζωή τής Εθνικής Κοινότητας είναι κοινωνική δικαιοσύνη και γεωπολιτική επιρροή. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μια στείρα οικονομική διαδικασία. Το μέγα ζητούμενο είναι η σύνδεση τής εργασίας τού λαού με την αυτάρκεια τού κράτους και την μεγιστοποίηση τής κυριαρχίας τού Έθνους. Να ελέγχει η Ελλάς την κινητικότητα στον θαλάσσιο χώρο της το ίδιο καλά με την ενδοχώρα. Να κατευθύνει η Ελλάς τις εμπορικές και τις στρατιωτικές δραστηριότητες με γνώμονα την ανάπτυξη μα και την πρόσβαση στους ιστορικούς ζωτικούς της χώρους.

Η Ελλάς ορίζει την ασφάλεια και την εγγυητική της παρουσία στον έλεγχο τής νομιμότητας τής διελεύσεως πληθυσμών και τού διαμετακομιστικού εμπορίου κατά αποκλειστικότητα. Οι δε στρατιωτικές ασκήσεις που λαμβάνουν χώρα στην εθνική μας επικράτεια και στα εθνικά μας χωρικά ύδατα αφορούν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την υπεράσπιση των ζωτικών μας χώρων και των ελληνικών πληθυσμών. Η οποιαδήποτε διέλευση ξένης στρατιωτικής οντότητας κινείται μονάχα μέσα στα πλαίσια διμερών μας συμμαχικών σχέσεων που υπακούν στο δόγμα τής Μεγάλης Ελλάδος.

Το δόγμα τής Μεγάλης Ελλάδος συνεπάγεται την πλήρη ελευθερία αυτοδιαθέσεως και εθνικού αυτοπροσδιορισμού των Ελληνικών Κοινοτήτων που ζουν μαζικά και διαχρονικά σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από ελληνική ιστορική και κοινωνική ταυτότητα. Η Ελεύθερη Ελλάς που συγκροτεί το Εθνικό Μητροπολιτικό Κέντρο Διοικήσεως, το Εθνικό μας Κράτος δηλαδή και ο Μείζων Ελληνισμός που ο εστιακός του χώρος αγκαλιάζει γεωγραφικά το Κράτος μας αποτελούν άβατο και αφετηρία αναπτύξεως τής ισχυρής προσωπικότητας τού Ελληνισμού.

Η οικονομική δραστηριότητα που συνδέεται με τον χερσαίο και θαλάσσιο εθνικό μας χώρο, ο ορυκτός πλούτος και οι υδρογονάνθρακες που ενυπάρχουν στην αγκαλιά τής ελληνικής φύσης, είναι ακατάσχετοι και προορίζονται μονάχα για την υποστήριξη τής ελληνικής εργατικής και παραγωγικής δραστηριότητας και τής πολεμικής μας βιομηχανίας.

Το Αιγαίο είναι Ελληνική Λίμνη και η πύλη εισόδου τής Ελλάδος στην Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα. Μια ενιαία ελληνική γεωπολιτική αυλή μαζί με την Χερσόνησο τού Αίμου και την Ιωνία. Το Αιγαίο αποτελεί το ασφαλές βάθρο για την ανατολή ενός νέου ελληνικού πολιτισμού που εξασφαλίζει τον ευρύτερο γεωπολιτικό έλεγχο τής περιοχής στην νέα ορθόδοξη και εθνικοκοινωνική Ελλάδα. Πεδίο που ξανοίγεται εμπρός μας αποκλειστικά για την ελληνική ναυσιπλοΐα και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Για τα ελληνικά πολεμικά φτερά και για λυτρωτικά ελληνικά στρατεύματα.

Το απερχόμενο ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας και τής λαϊκής δουλοπρέπειας έχει παραχωρήσει τόσο την εθνική όσο και την εδαφική κυριαρχία. Το παρασιτικό μόρφωμα έχει πουλήσει ολάκερη την Ελλάδα στον σιωνιστικό νεοταξισμό για να την μετατρέψει σε μηχανισμό υπηρετήσεως και υποστηρίξεως τής παγκοσμιοποίησης. Το νεοταξικό κτήνος από την μια πλευρά θέλει την φυσική εξόντωση τού αντίπαλου δέους που σχηματοποιεί η Ιερή Ελλάς και από την άλλη πλευρά θέλει την αρπαγή των υποδομών μας για να στηρίξει ο σιωνισμός την μολυσμένη, αντίχριστη και μισελληνική του αυτοκρατορία.

Τα παραδείγματα που πιστοποιούν την άνευ στρατιωτικής μάχης έως τώρα κατοχή μας είναι πολλά και πειστικά. Είναι η έρευνα και διάσωση ανθρώπων και σκαφών που έχει γκριζοποιηθεί από την εποχή των Ιμίων, όταν η εσκεμμένη πρόσκρουση τουρκικού εμπορικού στις βραχονησίδες μας έφερε τον τουρκικό στρατό στην αισχρή διεκδίκηση ελληνικού κυριαρχικού χώρου και την προδοσία των πολιτικών που δεν επέτρεψε στις ένοπλες δυνάμεις μας να δώσουν την δέουσα απάντηση. Με την απώλεια των αδερφών μας Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση. Είναι η εισροή των εισβολέων λαθροπροσφύγων εξ ανατολών μέσω τής οποίας μάς ζητούν οι νατοϊκοί ψευτοσύμμαχοι την από κοινού διαχείριση των υδάτων με τον σκλαβωτή ελληνικών εδαφών Τούρκο. Είναι η είσοδος τις προάλλες βολιβιανού σκάφους που έφερε ινδική κάνναβη και το οποίο συνελήφθη νοτίως τής Κρήτης από την τουρκική και όχι από την ελληνική ακτοφυλακή! Και πολλά άλλα…

Η τελευταία περίπτωση προσβολής τής εθνικής μας κυριαρχίας που θα οδηγήσει οπωσδήποτε στην κάθαρση τού Αιγαίου Μας είναι η διενέργεια των στρατιωτικών ασκήσεων τής άθλιας Τουρκίας σε όλο το εύρος των θαλασσίων υδάτων μας. Καμία οικονομική κρίση, καμία ειρηνευτική διαδικασία, καμία συμμαχία δεν δικαιολογούν την παρουσία εχθρικού και κατοχικού στρατού. Όταν ο εχθρός σου ζητάει να κλέψει ελληνικό έδαφος, όταν ο εχθρός σου έχει αφαιρέσει ζωές ελληνικές, όταν ο εχθρός σου εφορμά από ελληνικό σκλαβωμένο έδαφος, αυτός ο εχθρός σου έχει θέση μονάχα στον βυθό τής θάλασσας και τον βιολογικό του χαμό. Η δε συμμαχία που καλύπτει τον εχθρό, είτε ΝΑΤΟ λέγεται είτε αλλιώς, είναι ανεπιθύμητη και εχθρική ομοίως.

Η Θράκη Μας, η Ρόδος Μας, το Καστελόριζό Μας είναι κάστρα ελληνικότητας πολυτίμητα, είναι πυξίδες εθνικής πορείας, είναι φάροι που φωτίζουν τον δρόμο προς την Ελληνίδα Ανατολή. Βαστούν τον βάρβαρο μισελληνισμό έξω από τα τείχη μας και καλούν την Μητέρα Ελλάδα να εκστρατεύσει στο πλευρό τού ακοίμητου Ελληνισμού που προσμένει στην γη του τα λάβαρα τής λευτεριάς, τα λάβαρα τού Αυτοκρατορικού μας Ελληνισμού. Η μεγαλύτερη προίκα μας, Θεού Δώρο, Ναός Θεοπρέπειας και Ελληνοπρέπειας, είναι οι ελληνικές ψυχές και η γη μας. Η δε εθνική κυριαρχία είναι υπόθεση μονάχα μιας Δυνατής, μιας Μεγάλης, μιας επομένως Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...