Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΣ, Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ



ΑΘΗΝΑ 13-8-2017.

Η πολιτική κατάσταση στο ψευδοκράτος των μνημονίων παρουσιάζει φαινόμενα διαλύσεως και εκφοβισμού τής κοινωνίας. Στο κοινοβούλιο τής ντροπής τα νεοταξικά κόμματα ερίζουν έμπροσθεν και συναλλάσσονται όπισθεν τού φωτός. Τα προσχεδιασμένα χτυπήματα τής συστημικής τρομοκρατίας στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό και την υποταγή τής μάζας. Και οι εκάστοτε κομματικές ζυμώσεις συνθέτουν την επόμενη μέρα μιας πάγιας και οικουμενικής νεοταξικής διοικήσεως.

Η Ελλάς έχει πλαστεί για να διαβουλεύεται στο φως τής αλήθειας και να παράγει έργα που ακτινοβολούν δικαιοσύνη και ανάπτυξη. Δεν παζαρεύει μήτε τούς ανθρώπους της μήτε τη γη της και δεν υπηρετεί ξένους σκοπούς. Αυτό το κάνει ο κοινοβουλευτικός κομματισμός προς χάριν τού σιωνιστή εργοδότη του. Η Αληθινή Ελλάς ενώνει τούς ανθρώπους της, κάνει τη γη της εργαστήριο ζωής και κάστρο πολέμου και υπηρετεί αποκλειστικώς τα δίκαια τού λαού και τα συμφέροντα τού Έθνους.

Η Ελλάς είναι πρωταρχική ουσία και όχι παράγωγο μόρφωμα νεότερων εξελίξεων. Χτίστηκε και χρίσθηκε από τον Χτίστη τού Σύμπαντος και θεμελιώθηκε επάνω στην σκέψη των Σοφών και το αίμα των Αγίων και των Ηρώων. Έλαβε τον αληθινό λόγο τού Θεού από τον ίδιο τον Χριστό με την εντολή τής σποράς αυτού και παρέλαβε την σκυτάλη τής διαιώνισης τής ράτσας και τού πολιτισμού από φωτισμένους προπάτορες μέσα από την ελευθερία τής Εθνικής Κοινότητας και τής βουλήσεως έργων, αποφάσεων και αυτοδιαθέσεως.

Δεν είμαστε μήτε αποικία ξένων τυχοδιωκτών μήτε αποικία χρέους. Δεν δημιουργήθηκε ο Ελληνισμός μας από την συγκόλληση διαφορετικών μεταξύ τους συμφερόντων μήτε από την σύγκρουση υλιστικών επιδιώξεων. Είμαστε γηγενής λαός που ζει στην γη των πατέρων του από την πρώτη στιγμή τής ανθρωπότητας. Είμαστε ένας λαός που ενστάλαξε την κοινωνία του με τον αιμάτινο ποταμό τής Φυλής και τής πνευματικής ζύμωσης. Ένα Έθνος που σχημάτισε κανόνα κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνοφυλετικής συνοχής.   

Απέναντί μας έχουμε έναν εσμό πανσπερμίας και πανθρησκείας που σχηματίστηκε από ένα πολιτικό διευθυντήριο με απόλυτα συγκεκριμένη ταυτότητα και σκοπό. Πρόκειται για ένα διεθνιστικό, υλιστικό και ατομικιστικό διευθυντήριο που διαθέτει τον πανάρχαιο σκοπό τής πτώσεως των κρατών, τής αλλοιώσεως των εθνών και τής οικοδομήσεως μιας υπερεθνικής αυτοκρατορίας. Είναι οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές που δημιούργησαν τον πολιτικό υπόνομο και τις αιρέσεις τής πολιτικής και τής θρησκείας.

Το πλήθος των πολιτικών κομμάτων και το χτίσιμο των σύγχρονων δημοκρατιών αποτελούν αυτό που αποκαλώ πολιτικές αιρέσεις. Είναι ένα σύστημα που βασίστηκε επάνω στον διχασμό των κοινωνιών και την απόδοση των πολιτικών ευθυνών για πάσα κακοδαιμονία στους πολίτες. Η διάθεση για την επίτευξη ελεγχόμενων εθνικών διοικήσεων γεννάει τις εσωτερικές ταραχές και η σκοπιμότητα τής λεηλασίας των εθνών γεννάει τούς πολέμους των δημοκρατικών συμμαχιών. Σκοπός των πολιτικών αιρέσεων είναι να εκμηδενιστεί η Φυλή και να καταργηθεί το Εθνικό Κράτος.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στο θρησκευτικό ζήτημα. Όπως ακριβώς μια και αδιαμφισβήτητη αλήθεια αποτελεί το Έθνος και η Φυλή, έτσι ακριβώς μια και αδιαμφισβήτητη αλήθεια αποτελεί ο Αληθινός Λόγος τού Θεού. Η Πίστη στο Πατέρα Θεό, η τήρηση τού ήθους στις ανθρώπινες σχέσεις, ο σεβασμός τού ανθρωπίνου προσώπου, ο σχηματισμός τής οικογένειας ως μηχανισμός εξέλιξης τού Έθνους και κληροδοτήσεως αξιών, το χρίσμα τού Ιησού Χριστού και Ένσαρκου Λόγου τού Θεού στο Γένος των Ελλήνων για την μεταλαμπάδευση τής Ορθής Δόξας, τής Ορθοδοξίας τού Θεού και των αληθινών εντολών Του, ενοχλούν κάποιους. Είναι εκείνοι οι Σταυρωτήδες που διασκόρπισαν ψευδείς λόγους και απέκρυψαν την αλήθεια, φτιάχνοντας τις αιρέσεις και τις ψευτοθρησκείες, ώστε να διασπάσουν τα έθνη.

Η οικονομική κρίση δεν είναι το κύριο πρόβλημα, αλλά το μέσον στην αλλοίωση τού ανθρώπου και των εθνών. Η δε απόδοση τής οικονομικής διαχείρισης από την παραγωγή και το κράτος στις τράπεζες αποσκοπεί στο αδυνάτισμα των αντοχών τού λαού, ώστε αντί ψίχουλων να δώσει στο διάβολο την ψυχή του. Τα δομικά στοιχεία που συγκροτούν μια γερή και απροσπέλαστη κρατική οντότητα είναι η Πίστη, το Έθνος και η Πατρίδα.

Δεν μπορεί να σταθεί όρθια μια Πολιτεία, εάν οι πολίτες της είναι ξένοι ως προς την Πατρίδα. Δεν μπορεί να αντέξει μια Πατρίδα, αν οι πολίτες της δεν συνέχονται από κοινούς εθνικούς δεσμούς και πνευματικές αξίες. Δεν υπάρχει άνθρωπος επάνω στη γη που να αγαπάει την Γη των Πατέρων, την Πατρίδα του δηλαδή, δίχως να πάλλεται από ενθουσιασμό και από τις κοινές αξίες που ζυμώνονται μέσα από το αίμα που ρέει στις φλέβες του, από το αίμα τής Φυλής του. Κανείς δεν δύναται να είναι Πατριώτης δίχως να είναι Εθνικιστής και κανείς δεν μπορεί να είναι Εθνικιστής δίχως να είναι Πατριώτης.

Το να είσαι Πατριώτης σημαίνει ότι θες το σπίτι των πατέρων σου, η γη των πατέρων σου να δοθεί ως το καλύτερο κληροδότημα στα παιδιά σου και μόνον, με σεβασμό στο αντίστοιχο δικαίωμα των άλλων λαών. Το να είσαι Εθνικιστής σημαίνει ότι θες το Έθνος σου, το Αίμα και η Φυλή σου να παραμείνουν ατόφια και ανεπηρέαστα από ξένες ταυτότητες και ήθη. Τότε είναι σίγουρο ότι η θεία και φυσική νομοτέλεια θα συνεχίσει την πορεία της σε όλες τις πατρίδες και στις μεταξύ τους ομαλές σχέσεις. Τότε θα απλωθεί όντως ο Θείος Λόγος και ο Πολιτισμός, όπως ακριβώς υπαγορεύει η Αποστολή τού Ελληνισμού μας.

Η Ελληνικότης επομένως είναι δύναμις οικουμενική και αποστολική. Είναι οντότητα αυτοδύναμη και κυρίαρχη. Λειτουργεί συνθέτοντας το δίκαιο μαζί με τη δύναμη, την αλήθεια μαζί με την εθνική υπεροχή τού Ελληνισμού, την φύση σε αρμονική συνεργασία με τον άνθρωπο. Η Ελληνικότης είναι η πλέον αποτελεσματική συγκολλητική ουσία τής κοινωνίας τόσο όσον αφορά την αξιοκρατία και την συνοχή όσο και την εθνική ασφάλεια. Συνεργασία για την ανέλιξη τής Φυλής σ’ ένα Κράτος που δομεί η ίδια η Φυλή και Πολιτεία τού Κράτους με γνώμονα τον Κοινοτισμό και την πληρότητα των ελεύθερων εθνικών εδαφών.

Είναι σαφές λοιπόν με βάση την πλήρη θεώρηση των πρωτογενών πολιτειακών σχηματισμών ότι μόνη Ιδεολογία είναι ο πυρήνας των σκέψεων και των δράσεων που αποσκοπούν στην ακεραιότητα τής Πίστης σε Θεό και Πατρίδα. Οι Εθνικές Δυνάμεις που διαβουλεύονται ως ενιαίο κοινωνικό σώμα και συγκροτούν ένα Ορθόδοξο Εθνικό και Κοινωνικό Κίνημα. Ο διεθνισμός και η αθεΐα, η κατάργηση των βάσεων στήριξης τού εθνικού οικοδομήματος, δεν έχουν θέση μέσα στο Κράτος τού Ορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού. Η διάβρωση και η διάλυση των πατροπαράδοτων θεσμών μαζί με τον κομματικό κατακερματισμό διεθνιστών ή πατριδοκάπηλων απορρίπτεται διά ροπάλου.

Εχθρός τού Ελληνισμού είναι η παγκοσμιοποίηση με τις κομματικές και θρησκευτικές της κακοδοξίες. Απέναντι στις δυνάμεις τής παρακμής και τής παγκόσμιας τυραννίας που αποτελούν τον μέγιστο εχθρό μας, στεκόμαστε εμείς, οι δυνάμεις τής Εθνικής Ελευθερίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού. Απέναντι στην νεοταξική υποταγή υπάρχει η πολεμική αρετή τού Ελληνισμού μας. Απέναντι στην βία και την τρομοκρατία, υπάρχει ο Νόμος τής Φυλής. Και απέναντι στο αντίχριστο σκοτάδι, υπάρχει η ζωή που θεμελιώθηκε πάνω στην Θεία Αλήθεια. Ενώνουμε τον Ελληνισμό επάνω στην Εθνική ιδέα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...