Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ



ΑΘΗΝΑ 23-8-2017.

Στον έσχατο καιρό τής παγκοσμιοποίησης η ανθρώπινη ζωή έχει χάσει το αληθινό της νόημα και την αξία της. Δόθηκε από τούς πολιτικούς υπηρέτες τού διαβόλου βορά στο βωμό τού εντολέα τους στα πλαίσια ενός βίαιου μετασχηματισμού των εθνικών κοινωνιών. Οι νεοταξίτες τύραννοι τής οικουμένης σκόρπισαν δολοφόνους τυμβωρύχους για να εξελίξουν τις κρίσεις και τούς χαλασμούς τού καιρού σ’ ένα έρημο τοπίο με ολιγότερους, μεταλλαγμένους και υπάκουους υπηκόους τής ασύνορης παγκοσμιότητας.

Η πρωταρχική πολιτεία που δόμησε ο Ελληνισμός μας υπήρξε η οργανωμένη εθνική κοινότητα που σχηματιζόταν και διοικούταν από τα ίδια τα μέλη της. Αποφάσεις και ενέργειες εξυπηρετούσαν την κοινή εργασία των πολιτών, με πρώτο μέλημα την προστασία τής ανθρώπινης ζωής και τη διαιώνιση τού Έθνους. Όμως στον καιρό τής φυσικής τάξεως πραγμάτων οι πολίτες ενεργούσαν πολιτικές πράξεις μέσα στα πλαίσια των αδιαίρετων αξιών τού ενός Θεού, τής μιας Φυλής, τής μιας εθνικής καταγωγής, τής μιας γλώσσας και τού ενιαίου πολιτισμού.

Στον καιρό τής εκφυλισμένης νέας σιωνιστικής τάξεως πραγμάτων, οι πράξεις των κρατικών και παρακρατικών αρχών βρώμισαν την πολιτική. Την πήραν από τούς πολίτες και την κάνανε όχημα δικό τους, όχημα τού πολιτικαντισμού. Οι διεφθαρμένοι διαχειριστές τής εξουσίας αντάλλαξαν τον ματωμένο χρυσό που βάλανε στα σεντούκια τους με το ξόδεμα τής ζωής των πολιτών. Άνοιξαν νέα κερκόπορτα, σαν την παλιά τής Ρωμανίας μας. Άρπαξαν θέσεις με τα ψεύδη, διώξανε το λαό με τη φτώχια, αποδέχτηκαν κατακτητικούς πολέμους, εθνικούς και αλλοτινούς, και πολιτογράφησαν ως οικεία την ξενοκρατία σε οικονομία και κοινωνία.

Οι σιωνιστές τύραννοι τής παγκοσμιοποίησης εξαπέστειλαν δικούς τους ανθρώπους μέσα στα έθνη. Δημιούργησαν θρησκευτικούς και διακρατικούς και ψεύτικους εμφυλίους πολέμους, κρυπτόμενοι πίσω από πολυεθνικούς στρατούς, πολυεθνικές τράπεζες και ψεύτικες θρησκείες. Κάμανε πλιάτσικο μέσα στις κοινωνίες με δοτά δίπολα που στήθηκαν για να δημιουργήσουν εθνικές τριβές και να εξάγουν τη φθορά σε όλα τα «ελεύθερα» κράτη. Κλασικό παράδειγμα οι αποικιακοί στρατοί και οι φανατικοί ισλαμιστές τζιχαντιστές, αμφότεροι μακρύ χέρι τού εβραιοσιωνισμού και σύμμαχοι των δημοκρατικών αρχών ανά την οικουμένη.

Είδαμε τις προάλλες μια ακόμη τρομοκρατική πράξη με την διενέργεια επίθεσης αυτοκτονίας στο στάδιο τού Μάντσεστερ, σε συναυλία, με θύματα μικρά παιδιά. Δράστης ήταν ένας Λίβυος «κατατρεγμένος» τού οποίου ο πατέρας υπήρξε συνεργάτης τής Εσπερίας για την ανατροπή τού Καντάφι. Γεωφυσικός πλούτος και γεωπολιτικό πέρασμα με την διαμόρφωση συνεργάσιμης πολιτικής κατάστασης και χάους ήταν εξ αρχής ο στόχος. Ο δε αμερικανός γερουσιαστής Μακέϊν, όταν ρωτήθηκε τις προάλλες για τον τρόπο αντιμετώπισης των τζιχαντιστών, απάντησε ότι ο κύριος εχθρός τού νεοταξισμού είναι η Ρωσία. Όχι οι υπάλληλοι τής θρησκείας που ίδρυσε ο εβραίος εκ μητρός Μωάμεθ.

Η ισλαμική τρομοκρατία λοιπόν είναι η αφορμή και ο χαλασμός στο Μάντσεστερ και ολούθε υπήρξε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, το νόημα που οδηγεί στην παγκόσμια διακυβέρνηση ως δήθεν τρόπο επίλυσης τού προβλήματος. Αυτός είναι ο λόγος που στα σύγχρονα προβλήματα τού καιρού, από την υπογεννητικότητα τής Δύσης και την έλλειψη εργατικών χεριών έως την ανάσχεση τάχα των πολεμικών συγκρούσεων, προτάσσεται η ενσωμάτωση αλλόθρησκων και αλλογενών μαζών μέσα σε πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά κρατικά ή τεχνητά μορφώματα.

Η Ελλάς γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει η βίαιη νόθευση τού εθνικού κράτους με σκοπό την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εδάφους. Επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τού νεοταξισμού είναι η αποστέρηση τής ορθόδοξης ταυτότητας, η αντικατάσταση των Ελλήνων από ξένους γυρολόγους και η αποκοπή τής Ηπείρου, τής Μακεδονίας, τής Θράκης και των νησιών μας από τον εθνικό μας κορμό. Η δε Σερβία έχει υποστεί την έγερση λαθρομεταναστών στο πρόσωπο των Αλβανών που οδήγησε στην τεχνητή αλβανοποίηση τού ψευδοκράτους τού Κοσσυφοπεδίου.

Η ανάσχεση τής δημιουργίας πολεμικών εστιών εκ των δημοκρατικών αρχών, ψευτοεθνικών και ψευτοσυμμαχικών, είναι ένα τεράστιο ψέμα. Το εντελώς αντίθετο ισχύει. Οι νεοταξίτες θέλουν τον τρίτο μεγάλο πόλεμο για να στήσουν επάνω σε ανθρώπινα ερείπια την δήθεν παγκόσμια και ειρηνική λύση. Η δε τακτική ενεργοποίησης τού ολέθρου είναι η αντίδραση τής γάτας, όταν αυτή στριμώχνεται σε κλειστό και σκοτεινό δωμάτιο από την απειλή. Τότε ο κυκλωμένος από τα στίφη των εισβολέων εδαφικός παράγοντας φλέγεται, απειλώντας τον βαλλόμενο γηγενή.

Όχημα τής απελπισίας στη θέση τής στριμωγμένης γάτας γίνεται ο περιπλανώμενος βάρβαρος όχλος, με την καθοδήγηση των αναρχοπρακτόρων τού νεοταξισμού. Τα πολεμικά συμβούλια των συμμαχικών οργανισμών αναλαμβάνουν δράση με τον πόλεμο τάχα κατά τής τρομοκρατίας. Ένας πόλεμος που ισχύει και στις μέρες μας, όταν όμως συμβαίνουν τρία τινά. Η στοχοποίηση των ορθοδόξων εθνών, η διαρκής αιχμαλωσία αλύτρωτων εδαφών και η φτωχοποίηση των πιστών λαών. Το έχουμε δει το φαινόμενο, τόσο στην προσωρινώς σκλάβα Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου και στα λεύτερα βόρεια εδάφη μας όσο και στη Σερβία, στη Ρωσία με την Κριμαία και στη Συρία.

Δεν θα ψάξουμε να βρούμε τούς λιγότερο ή τούς περισσότερο ενόχους στην υπόθεση τού χάους. Διότι το νόημα τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας είναι η προάσπιση τής ζωής τού Έθνους μας, η πλέρια ελευθερία των ελληνικών κοινοτήτων, η ανάπτυξη τού τόπου μας, η ανάσχεση τού νεοταξισμού και η ισχυρή παρουσία τού Ελληνισμού. Η δε αληθινή ανάπτυξη είναι η λαϊκή μας αυτοκυριαρχία, η αλώβητη πίστη μας, η υπεροχή και επέκταση τής Ελληνικής Φυλής.

Η διαρκής αναμέτρηση από την ιστορική εκκίνηση τής ανθρωπότητας είναι ανάμεσα στον πολιτισμό των Ελλήνων και την τυραννία των Σταυρωτήδων. Στην κεφαλή τη δική μας Βασιλεύς και Στέμμα, Αρχηγός τής Πίστης και τής ζωής μας στέκει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Στο δε στρατόπεδο των βέβηλων στέκουν οι σφετεριστές τής Πίστης και μακελάρηδες δολοφόνοι ψυχών.

Είμαστε οι Μύστες τής Πίστης, Χτίστες τού Έθνους και Πολεμιστές τής Φυλής, κάθε φορά που χτίζουμε πλάι σ’ έναν πολιτισμό και μια κοσμοκρατορία. Και σκοπός μας είναι ο νέος πολιτισμός, η πλήρης αναγέννηση τής Μεγάλης Ελλάδος επί των ερειπίων τής παγκοσμιοποίησης. Ένωση των Ελλήνων. Κραταίωση τού Ελληνισμού ως ένα αδιάσπαστο σώμα, ως ένα απροσπέλαστο στράτευμα. Κοινωνία Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Και ηγεσία επί των ορθοδόξων εθνών από τη δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα σε μια πλέρια ελληνίδα γεωπολιτική αυλή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...