Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 – ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

ΑΘΗΝΑ 21-4-2018.

Συμπληρώνονται φέτος 51 χρόνια από την εγκαθίδρυση τής πατριωτικής στρατιωτικής διακυβέρνησης τής 21ης Απριλίου που ανέτρεψε την φαυλοκρατία τής ξενοκίνητης κομματοκρατίας. Ο Εθνικός Στρατός έκαμε πράξη την αποστολή που υπαγορεύει ο ιερός όρκος για την υπεράσπιση τής Ελλάδος από τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό, και εν προκειμένω από τούς δωσίλογους πολιτικούς τής αστικής δημοκρατίας.

Ο παγκόσμιος νεοταξίτης συνωμότης και σταυρωτής, προκειμένου να αιχμαλωτίσει το Ελληνικό Έθνος, μετέρχεται τής διασάλευσης των ηθών και τής διασπάσεως τής ενότητος τού λαού μέσα από τεχνητές κομματικές κρίσεις και έριδες. Αυτό ακριβώς συνέβη τις παραμονές τής Στρατιωτικής Επαναστάσεως τού Έθνους μας. Διότι ο Στρατός είναι το ένοπλο σκέλος τής Ελληνικής Φυλής, είναι οι ενεργοί πολίτες – οπλίτες, τα παιδιά τής Ελλάδος που γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την υπηρέτηση των δικαίων και των συμφερόντων αποκλειστικά τής Πατρίδος ως μίας και μόνης παρατάξεως και δυνάμεως που λέγεται Ιερή Ελλάς.

Ο κομματισμός όμως με την υφαρπαγή τής ψήφου των Ελλήνων, δεν αντικρίζει ως εντολέα τον λαό, αλλά τούς χρηματοδότες ψευτοσυμμάχους τής παγκόσμιας εξουσίας. Οι παλαιοκομματικοί που αποτελούσαν τα τότε τζάκια τής εποχής, διαχρονικά επαναλαμβανόμενοι έως σήμερα, ερμήνευαν κατά το δοκούν των διεθνών ιδεολογικών πατρόνων τους τις πολιτικές εξελίξεις, διαπληκτίζονταν για τις ικανότητες στο σκύψιμο τής μέσης και αδυνατούσαν να λάβουν την ελάχιστη πολιτική απόφαση.

Όμως τα οικονομικά και τα εθνικά ζητήματα αιμορραγούσαν προσχεδιασμένα, προκειμένου οι μισέλληνες να αποκόψουν από το κράτος μας ζωτική κυριαρχία. Να φέρουν δηλαδή την Ελλάδα στο τραπέζι τού σύγχρονου Προκρούστη με τις ενέργειες τού οικονομικού εκβιασμού, τής φτωχοποίησης και τής συνέργειας ενός πολεμικού κλίματος εν μέσω τάχα συμμάχων. Πάλι η Τουρκία να εποφθαλμιά ελληνικά ύδατα και χώματα από Θράκη και Αιγαίο έως Κύπρο. Πάλι ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας να θέλει περάσματα και διαμετακομιστικούς σταθμούς σε λιμάνια και αεροδρόμια.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες και συνεπαναστάτες του στρατιωτικοί ανέλαβαν να δώσουν ενότητα και όραμα στον ελληνικό λαό. Να δώσουν ζωντάνια στην προσοδοφόρα ελληνική πατρίδα με τούς ανεξάντλητους πόρους και το ικανότερο γεωφυσικό παρατηρητήριο τής οικουμένης. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήρθε για να δώσει το έναυσμα, ώστε να ανθίσει η ευλογημένη γη μας που αναπτύσσει κάθε σπόρο που πίπτει στη στοργική αγκάλη τής τροφού.

Να δοθεί το έναυσμα στην εθνική εργασία στον παραγωγικό, βιομηχανικό και εμπορικό τομέα, για την αυτοφυή ανάπτυξη. Να φτιαχτεί από ελληνικά χέρια η τροφή, το φάρμακο και το όπλο, ώστε το μεν εθνικό εισόδημα να μείνει σε χέρια ελληνικά, η δε άμυνα να λειτουργεί δίχως παρεμβάσεις ξένες. Ο συμμαχικός παράγοντας να διαμορφώνεται με γνώμονα το ελληνικό γεωπολιτικό συμφέρον, την κυριαρχία των γεωστρατηγικών ζωνών και την απελευθέρωση ελληνικής γης.

Οι περισσότεροι στόχοι τής 21ης Απριλίου επιτεύχθηκαν ή προσεγγίστηκαν. Στα εθνικά ζητήματα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς έπρεπε, διότι υπήρξαν θύλακες προδοσίας που συναλλάσσονταν απευθείας με τον δυτικό ψευτοσυμμαχικό παράγοντα. Οι παλαιοκομματικοί πολιτικοί, εξερχόμενοι δια αχρείαστου ανθρωπισμού, δεσμεύτηκαν στον ξένο παράγοντα και άφησαν πριν περάσουν τα εθνικά μας σύνορα κάποιους συνεργάτες τους να υποσκάπτουν διαδικασίες μαζί με γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Κάποιοι στρατιωτικοί που φτάσανε στην αρχηγία όπλου, συνομιλούσαν απευθείας με πρεσβείες, ερήμην τής κυβερνήσεως Γεωργίου Παπαδόπουλου. Η δε κυβέρνηση έπρεπε να επαναπροσδιορίσει πρόσωπα και διεθνή πολιτική ολωσδιόλου σε διαφορετική βάση, με γνώμονα εθνικό σκοπό και διεθνείς συναντιλήψεις και όχι τα συμφέροντα των γνωστών υπερεθνικών οργανισμών.

Ο ελληνικός λαός όμως θυμάται ξεκάθαρα ότι χόρτασε ψωμάκι και έβρισκε δουλειά επί Παπαδόπουλου, κάθε φορά που αναπολούν οι παλαιοί τις αλησμόνητες εκείνες ημέρες, αναφωνώντας τη γνωστή φράση «που είσαι Παπαδόπουλε». Πολλές γνωστές βιομηχανίες ελληνικότατων συμφερόντων γέμιζαν οικιακές και άλλου είδους συσκευές την ελληνική και την ξένη αγορά, μηδενίζοντας την ανεργία και αυξάνοντας το εθνικό εισόδημα. Η γη αποδόθηκε ατόφια στους Έλληνες αγρότες με την απάλειψη των τραπεζικών χρεών.

Οφείλουμε να καταστήσουμε πάλι πάσα παραγωγική τάξη ως την ζώσα ατμομηχανή τής Ελλάδος. Οφείλουμε να επαναφέρουμε το μέγα ιδανικό τής Ελληνικής Φυλής που συνιστά ταυτόχρονα την αποστολή και την οδό τής αναγεννήσεως και τής ισχύος που λέγεται Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Οφείλουμε να συνδέσουμε τούς στόχους τής Πολιτείας με τούς στόχους των πολιτών, φτιάχνοντας Ελληνικό Εθνικό Κράτος με άμεσες διαδικασίες και αποφάσεις, με την δόμηση μιας Ελλάδος που ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και τη Συνείδηση.

Εργάτης, Εξουσιαστής και Στρατιώτης Έλλην σε όλη τη διάρθρωση τής εθνικής και κοινωνικής πυραμίδας. Ένα Έθνος, μια Εθνική Εξουσία. Παράταξις μία, η Ελλάς. Αρχηγός τού Ελληνικού Έθνους ένας, ο Ιησούς Χριστός. Μια Εθνική Συνέλευση των Αρίστων. Εθνική Εργοδοσία που στηρίζεται από το Εθνικό Κράτος διά τής απασχολήσεως ελληνικού εργατικού δυναμικού. Ισχυρές Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο πλευρό ισχυρής Εθνικιστικής Πολιτείας. Ισχυρός Ελληνικός Κοινοτισμός με κεντρική διοίκηση σε όλο το εύρος τής Οικουμένης. Και απελευθέρωση πάσης Ελληνικής Πατρίδος. Τότε η Εθνική Επανάσταση θα ολοκληρωθεί και η δική μας Εθνική Διακυβέρνηση θα κάμει το χρέος της, καθιστάμενη η λαμπρότερη όλων. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...