Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ 19-11-2018.

Βρισκόμαστε στην βαθμιαία κορύφωση των έσχατων χρόνων, με την προσβολή τής Πίστης μας και των ιστορικών μας αποθεμάτων. Αυτοί που πλήγωσαν το Ελληνικό Έθνος στο παρελθόν και συνεχίζουν να το πράττουν στις μέρες μας, έρχονται να μάς πάρουν και τα οστά των προγόνων μας, τα άγια και την ελληνοσύνη, τις στάχτες από το τζάκι, καθώς προείπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Και μάλιστα μέσα σε κλίμα και καθεστώς εσωτερικής βίας, ψυχικής και σωματικής.

Στα εθνικά μας θέματα, η σκύλευση μνήμης, αίματος και σημερινής φυσικής παρουσίας τής Ελλάδος προς βορρά σχηματίζει ξεκάθαρη υπαρξιακή απειλή. Είδαμε λοιπόν μετά από την απαγόρευση τού μακεδονικού εμβατηρίου τής χώρας τού Τραντέλληνα Μεγαλέξανδρου στους μαθητές και στρατιώτες μας από το ψευτορωμέϊκο στην φετινή παρέλαση τής 28ης Οκτωβρίου, την απαγόρευση στους απογόνους των μακεδονομάχων μας να επισκεφτούν γυμνάσιο τής Θεσσαλονίκης.

Η ελληνική νεολαία διατρανώνει την πίστη της στις Παραδόσεις και τούς Αγώνες τής Ελληνικής Φυλής. Κι έτσι η επίσκεψη αυτή απαγορεύτηκε γιατί «δεν κρίνεται εκπαιδευτικά κατάλληλη» η παρουσία στα σχολειά μας των απογόνων των απελευθερωτών τής Μακεδονίας από τον ζυγό των κομιτατζήδων που έρχεται πάλι ως δήθεν μακεδονικό κράτος και εθνότητα! Άλλωστε η πατρίς μας κρατείται εις χείρας των ελληνόφωνων συνεργατών των κομμουνιστοσυμμοριτών και πάσης μορφής διεθνιστών που δεν βλέπουν σύνορα ελληνικά πέραν τού Ολύμπου και επιθυμούν κόντεμα τής Ελλάδος σ’ έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Οι τύραννοι τής νεοταξικής κομματοκρατίας που καμώνονται το κράτος των Ελλήνων εντελώς καταχρηστικά, έχουν επιστρατεύσει το παρακράτος των επιστράτων τής τρομοκρατίας. Είναι ο μοχλός πίεσης προς τον ελληνικό λαό για να παραλύσουν τα νεύρα του από ένα ιδιάζων φοβικό σύνδρομο σοκ και δέους. Κι έτσι, βλέπουμε τούς αναρχικούς να επιτίθενται τακτικά κατά αστυνομικών επί απειλή ζωής, με τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς να απαγορεύουν μέσα στην πρωτεύουσα τού ψευτορωμέϊκου στους αστυνομικούς μας την καταστολή τής ανταρσίας!

Την ίδια στιγμή η πρόκληση τής νεοταξικής πολιτικής συμμορίας που πέμπεται προς την Εκκλησία τής Ορθοδόξου Ελλάδος μας να απεμπολήσει την συνταγματικά κατοχυρωμένη εθνική της υπόσταση, βάζει πνευματικές φωτιές στους κόλπους τής Εκκλησίας μας. Όμως η Ορθοδοξία μας είναι ο πνεύμονας και ο αιμοδότης που συνδέει τον Ελληνισμό μας με τον Πατέρα Θεό και την Ελληνοσύνη μέσα από μαρτύρια και αίματα, για την νομοτέλεια και την εξάπλωση των αληθειών μας, για την εξίσωση τής ιστορίας με την σύγχρονη πραγματικότητα τού Έθνους μας.

Η ζωή τού Ελληνισμού μας εδράζεται επάνω στα ακλόνητα θεμέλια τής Πίστης μας, μέσα από έναν διαρκή εθνικό αγώνα για την αυθυπαρξία και την εθνική μας κυριαρχία, με όπλο μέγιστο την ενότητα τού λαού μας. Είναι μέγιστο χρέος μας και αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μας να διασφαλίσουμε ακέραια την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Είναι επιπλέον πάγια απόφαση τής Φυλής μας να βαστήξουμε όρθια την ελληνική κοινωνία. Να διαμορφώσουμε κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής ασφάλειας.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα στηρίζεται θεμελιακά στις πάγιες αξίες τής Αποστολικής και Εκπολιτιστικής Ελλάδος που βάλλονται από τούς εχθρούς Θεού και Ελλήνων. Είναι η Ορθοδοξία που αποτελεί το Βιβλίο τής Ζωής που περικλείει τον Αληθινό Λόγο τού Θεού και την πυξίδα τής βεβαιωμένης παρουσίας των Ελλήνων στα εδάφη που πότισαν με το τίμιο αίμα τους. Είναι οι λυτρωτικοί αγώνες των Πολεμιστών τής Φυλής μας που θα συνεχιστούν μέχρις ότου να μην υπάρξει σκλάβος Έλλην μήτε με χαρτιά μήτε με όπλα. Είναι η ελληνική νεολαία που θέλει να μείνει στον ιερό τόπο της, να μοχθήσει, να νικήσει και να ανθοφορήσει νέα και αληθινή Ελλάδα.

Δεν παραδίδουμε τα ιερά και τα όσια τοις κυσί, στα μολυσμένα νεοταξικά κτήνη και τούς ελληνόφωνους εντολοδόχους τους. Η εκκλησία και η ελληνική κοινωνία θα αποβάλλουμε τούς επίορκους από τα πλευρά μας. Οι Έλληνες δεν είμαστε οι έσχατοι δούλοι τού κόσμου. Είμαστε πρώτο Έθνος μεταξύ ίσων εθνών, στην κεφαλή εκείνων που θέλουν την νομοτέλεια τής κτίσης, τον χάρτη αποκατεστημένο στα σωστά, ελληνικά και νόμιμα όρια του και την ελευθερία τού ανθρώπου θέσφατο αδιαπραγμάτευτο.

Η Ελληνοορθοδοξία και το Ελληνικό Έθνος συμπλέουν και διαμορφώνουν τα όρια τού Κράτους μας, με τις αποφάσεις  στα χέρια των Πιστών και Πατριωτών Ελλήνων. Όπου εστιάζεται η Ελληνοορθοδοξία, εκεί κατοικεί και το Ελληνικό Έθνος. Κεφαλή τής Ελλάδος είναι ο Χριστός μας και το αίμα των προγόνων μας πυργώνει το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής. Το δε Εθνικό μας Κράτος, η Κοινωνία των Ελλήνων, ανήκει στους Έλληνες που μοχθούν για να λαμπρύνουν την Πατρίδα με τα δικά τους έργα, με τον δικό τους πολιτισμό.

Το Εθνικό μας Κράτος ανήκει σ’ εμάς που βαστούμε ασύλητα τα άγια χώματά μας, για να τα παραλάβουν ατόφια τα παιδιά μας. Στους Έλληνες που αντικρίζουν με το καθαρό τους πρόσωπο το Άγιο Φως και όχι στους σκοτεινούς συμμορίτες τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Αύτη εστί η απόφασις των Ελλήνων προς υλοποίηση από το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Κι αυτό θα πράξουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...