Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ 11-10-2018.

Το ψευτορωμέϊκο κράτος τής αστικής δημοκρατίας είναι άγος που πρέπει να πετάξει από πάνω του ο Ελληνισμός εάν θέλει να επιβιώσει. Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες είναι φορείς εισόδου στο σώμα τής Ελλάδος τού νεοταξικού καρκινώματος για την συρρίκνωση ψυχών και χωμάτων.

Δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας των Ελλήνων τάχα μου κάνανε εξαγορές χρεοκοπημένων και επιχειρηματικά νεκρών σκοπιανών εταιριών, με τα χρηματικά ποσά να δίδονται για την χρηματοδότηση τής υπερψηφίσεως τής προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Κρατικοί θεσμοί τού ψευτορωμέϊκου δηλαδή χρηματοδότησαν την παράδοση τής Μακεδονίας στα νεοταξικά ενεργούμενα των Σκοπίων!

Ο δε διαβόητος Παπά Τσαρκνιάς, αποσχηματισμένος εκ τής Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, προωθεί την ιδέα τού σχηματισμού Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αριδαία τής Πέλλας, εκτός των ορίων αρμοδιότητας τής Εκκλησίας τής Ελλάδος, με βατήρα τη Συμφωνία των Πρεσπών και επικαλούμενος καταχρηστικά τον τρόπο λειτουργίας τού Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στην Πατρίδα μας. Είναι ο νεοταξικός σχεδιασμός για την αρπαγή τής ελεύθερης Μακεδονίας μας εντός ενός μακεδονικού ψευδοκράτους. Όλα τούτα, όταν ο υπουργός εθνικής αμύνης Καμμένος, επισκεπτόμενος τις ΗΠΑ, μιλάει για την επέκταση των αμερικανικών βάσεων στον ελλαδικό χώρο και για μία αμυντική συμφωνία βαλκανικών χωρών αντί τής προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και ενάντια στη Ρωσία, στα πλαίσια μιας στημένης διαφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αμερικανική πρεσβεία.

Στη σχολική ιστορία που διαμορφώνουν σταυρωτήδες, αποβάλλεται το Εικοσιένα και η συλλογική ιστορική μνήμη των Ελλήνων, τη στιγμή που οι Τούρκοι προχωρούν σε γεωτρήσεις στη Μεσόγειο και στοχοποιούν τα νησιά μας από το Βόρειο Αιγαίο ίσαμε με την Κύπρο μας και φυσικά τη Θράκη, όπου οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν. Το όνομα Πορθητής τού τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου είναι δηλωτικό των τουρκικών προθέσεων.

Οι δε οικονομικές ζημίες στην καθαρή περιουσία τού Δημοσίου και των Τραπεζών που ελέγχουν οι παγκοσμιοποιητές σταυρωτήδες σκοπεύουν στην παράδοση τής Ελλάδος στα δίχτυα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης από έναν μεγάλο αστικό κυβερνητικό σχηματισμό «προοδευτικών» και φιλελεύθερων, όταν οι Έλληνες δημογραφικά αιμορραγούν και οι λαθρομετανάστες των εξουσιαστών και των δήθεν αντιεξουσιαστών και βαστάζων τού συστήματος καλπάζουν. Και την ίδια στιγμή οι τράπεζες πλειστηριάζουν και αγοράζουν ταυτόχρονα σπίτια Ελλήνων δανειοληπτών.

Όλα τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας αποτελούν δούρειο ίππο και ανθελληνικό εσμό. Λύση μία και μόνη είναι η ανάληψη των τυχών τής Ελλάδος από τούς Αρίστους και τούς Πιστούς τού Ελληνισμού. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες που εργαζόμαστε και μαχόμαστε για την εθνική μας ταυτότητα, για την εθνική μας αυτάρκεια, για την εθνική μας ισχύ. Είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Είναι η Ελλάς τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Είναι η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με τον πιστό λαό, με τον ελληνικό στρατό, με τον Εθνικισμό ΟΛΩΝ των καθάριων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...