Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 8-6-2015.

Οι πληγές στο σώμα τού Ελληνισμού μας δεν έχουν τελειωμό, διότι οι εχθροί μας λαμβάνουν το κενό ελληνόψυχης εξουσίας ως την πρόσκληση εφόδου ενάντια σε έναν πεισιθάνατο και επομένως κατώτερο λαό. Μια δοτή ηγεσία με την ανοχή τού ίδιου τού ελληνικού λαού έχει λογαριάσει με το χρήμα την ζωή τής Φυλής μας που έχει ξεχάσει ποια είναι η υπόστασή της. Και τούτο όταν στα ακριτικά σημεία τής εθνικής μας επικράτειας μεθοδεύεται η συρρίκνωση τής Ελλάδος.

Η ποιότητα ενός λαού δεν κρίνεται από το χρήμα και δεν είναι απόρροια μιας στατικής εικόνας σε μια μοναδική ιστορική στιγμή τής ζωής του. Η ανωτερότητα τού Ελληνισμού κρίνεται από την υψηλή και διαρκή πολιτισμική του έκφραση και από την εθνική του υπεροχή στην γραμμή υπεράσπισης των ειρηνικών έργων και την ανεξαρτησία ολοκλήρου τού εδαφικού του παράγοντα. Να δίδεις πεδίο δημιουργίας και δράσεως στους Έλληνες τού καιρού σου, μια μεγαλύτερη και καλύτερη Ελλάδα δική σου. Ιδού τι εστί ελληνική υπεροχή.

Κάποτε ο τραγικός Εθνομάρτυρας τού Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος είχε ονομάσει τούς συγκαιρινούς του ως τούς χειρότερους Έλληνες όλων των εποχών. Αλίμονο, πόσο έξω έπεσε και τι διαπίστωση θα έκαμε ο σπουδαίος Έλλην αν ζούσε στις μέρες μας. Διότι εκείνος είχε ζήσει τον ατυχή πόλεμο τού 1897 που χάσαμε από τούς Τούρκους εν όπλοις, δίχως να προλάβει να δει τούς νικηφόρους βαλκανικούς πολέμους. Σήμερα ο γραικυλισμός, έχοντας παρεισφρήσει σε όλες τις μορφές τής πολιτικής ζωής από χρόνους πολλούς, έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον τού Έλληνα από τα ζωτικά, δίνοντας έδαφος στα στρατιωτικά ενεργούμενα τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Είδαμε τις προάλλες τούς ψευτοσυμμάχους «υπερασπιστές» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» να σφιχταγκαλιάζονται και να αλληλοϋποστηρίζονται με τούς πράκτορες τής Τουρκίας στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Ακούσαμε τον θρασύτατο ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ να μάς ζητάει μουφτείες με τουρκικές ψήφους και δημοψήφισμα επαλήθευσης τής δήθεν τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων, τάχα μου ως εξίσωση με τούς Έλληνες τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Και δεν βρέθηκε ένας άχρηστος από τούς δωσίλογους «δημοκράτες» να τού πει πως εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να ξεκουμπιστούν οι πράκτορες τής «εξίσωσης».

Απολαύσαμε την εξίσωση τής προδοσίας ανάμεσα στους πολιτικάντηδες τής Μητροπολιτικής Ελλάδος και τής Θυγατέρας Κύπρου Μας. Ακούσαμε τα περίφημα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί, με τούς κατακτητές να δίδουν ως «δώρο» την ελεύθερη είσοδο των κατακτημένων στις εστίες τους και τούς διπλά κατακτημένους να δίδουν στους τουρκόσπορους χάρτες με τα ναρκοπέδια τής Εθνικής Φρουράς! Χάρτες ξεγυμνώματος τής άμυνας τής «ελεύθερης» Κύπρου διά χειρός πολιτικάντηδων που ενεργούν ως προδότες και κατακτητές ισάξιοι Τούρκων και Άγγλων.

Στην Καβάλα έγινε μύλος ολάκερος με το χτίσιμο ενός μνημείου τού εβραϊκού ολοκαυτώματος, διότι οι Εβραίοι θέλανε να θέσουν επ’ αυτού το άστρο τού Δαβίδ. Και τούτο διότι δεν συμφώνησε η δημοτική αρχή τής μακεδονικής πόλης. Δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανείς αν αισθάνονται οι Εβραίοι ως Έλληνες ή Ισραηλίτες…

Καιρός λοιπόν να βρούμε τον σωστό βηματισμό. Να βάλουμε τον πήχη τής ελληνικότητας ψηλά, μα πάρα πολύ ψηλά. Δεν φτάνει να βάλουμε ως όριο που πρέπει να ξεπεράσουμε το ψευτορωμέϊκο, τούς κηφήνες πολιτικάντηδες που δρουν ως βδέλλες ανοίκειου πλούτου και ως ριψάσπιδες. Το δικό μας όριο που έχουμε να βάλουμε και να ξεπεράσουμε είναι η Αληθινή Ελλάδα, η Ελλάδα τής εθνικής παραγωγής και τής εργασίας. Η Ελλάδα τού Θοδωρή Κολοκοτρώνη και των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων. Η Ελλάδα τής Νεμέσεως και τής Νίκης που οδηγεί σε εδαφική έκταση δίκαιη και διπλασιασμένη.

Τις προάλλες πήγαμε με το σχολείο τής κόρης μου ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο. Εκεί επισκεφτήκαμε στο Φρούριο τού Παλαμηδίου την φυλακή που βάλανε οι ξενοκίνητοι «δημοκράτες» πολιτικάντηδες τον Εθνάρχη Άγιο τής Φυλής μας Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Τον βάλανε εκεί σε μια απάνθρωπη φυλακή με τις εντολές των σταυρωτήδων ψευτοσυμμάχων διότι θέλησε ο Στρατηγός μας την πλήρη αποκατάσταση τής Ελλάδος. Μεγάλη, Ορθόδοξη, Αυτοκρατορική και αμιγώς Ελληνική σε Αίμα και Αποστολή, με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Τότε, στην δίκη την ψεύτρα που στήθηκε σε βάρος τού Γέρου τού Μοριά, η διάκριση τής εκτελεστικής και τής δικαστικής εξουσίας είχε καταστρατηγηθεί και ουσιαστικά καταργηθεί. Πάντα έτσι συνέβαινε και συμβαίνει, όταν η δύναμη που κερδίζει το πολεμικό πνεύμα τού Έλληνα ηττάται από τούς συνωμότες που στέλνονται ανάμεσά μας ως Αρχές. Αρχές που έχουν μάθει να μιλάνε ελληνικά, αλλά δεν μπορούν να μάθουν την ψυχή την ελληνική που τούς είναι ξένη.

Αναρωτηθήκαμε αναμεταξύ μας που θα έπρεπε να είναι οι κλέφτες τής ψυχής μας αν βάλανε τον Κολοκοτρώνη μέσα στο κελί αργού ψυχικού θανάτου, έχοντας σκοτώσει πριν το γιο του Πάνο. Και η απάντηση είναι απλή. Ισχύει για πάσης φύσεως βαρβάρους και κατακτητές. Στον Καιάδα με τσεκούρι και φωτιά!

Τα μνημεία τής Τιμής στα περασμένα μεγαλεία δεν αρκούν. Δεν πέσανε οι Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής για να κάνουμε πρώτους τούς σκώληκες ανάμεσά μας ούτε για να γίνουμε οι έσχατοι τής πλάσης. Η μνήμη και η εθνική φιλοδοξία, η πίστη στην μεγαλοσύνη τής Φυλής μας, η επιστροφή τής εξουσίας στα ελληνικά χέρια, η δε Ελλάδα να επιστρέψει στις εστίες τής Αιώνιας Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Πρωταφέντες τής οικουμένης. Απόστολοι τής Αλήθειας, Ελλάς Ορθόδοξη για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Να γίνουμε εμείς οι καλύτεροι Έλληνες όλων των εποχών. Δεν υπάρχει άλλος σκοπός. Αυτός μονάχα είναι ο Ζωντανός και Εθνικιστικός Ελληνισμός Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...