Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΣ!


ΑΘΗΝΑ 8-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».


Ο εχθρός τής Ελλάδος προχωρά στον αφανισμό τής Πατρίδος μας. Και το όπλο που βάλλει ενάντια στο κορμί τού Ελληνισμού βρίσκεται ανάμεσά μας. Είναι οι διεθνιστές πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας, αυτοί που ο λαός τούς ψηφίζει ή τούς ανέχεται για να φέρουν ευημερία στον τόπο. Αλλά αυτοί από τον καιρό τού Εθνάρχη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη φυλακίζουν και εξοντώνουν τούς Μαχητές τού Έθνους, κόβοντας σάρκα και γη από την Ελληνική Φυλή.

Έτσι λοιπόν πήγε προσκυνητής ραγιάς τής νέας Υψηλής Πύλης στην Τουρκία ο πρωθυπουργεύων Τσίπρας και συμφώνησε στην επέκταση των νεοοθωμανών σε χώμα, σε αέρα, σε θάλασσα και σε ψυχές ελληνικές. Παρέχει το δικαίωμα τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού στους υποτιθέμενους ομογενείς των Τούρκων, Έλληνες μουσουλμάνους στην πραγματικότητα, και αναγνωρίζει τουρκική ομογένεια στην Ελεύθερη Θράκη μας, οδηγώντας την στην αγκάλη τής Τουρκίας. Μοιράζει Αιγαίο και υφαλοκρηπίδα στα δύο, δίδοντας την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Ανατολικό Αιγαίο και τον συναφή γεωφυσικό πλούτο στους Τούρκους. Αναγνωρίζει την κυριαρχία τής Τουρκίας σε Μαύρη Θάλασσα, Αιγαίο και Κύπρο, διαγράφοντας την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και εκχωρώντας πλαστή τουρκικότητα σε Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο.

Η Ελλάς οδηγείται σε ήττα που μονάχα σε μια αποτυχημένη πολεμική αναμέτρηση θα αντιστοιχούσε υπό κανονικές συνθήκες. Η Τουρκία επανακάμπτει βήμα προς βήμα στην οθωμανική της κατάκτηση από την νέα κερκόπορτα που ανοίγουν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί. Η ευθύνη είναι συλλογική, διότι αν υπήρχε διάθεση ανατροπής των προδοτών από την αντιπολίτευση, θα πρόβαινε αυτή στην πρόκληση εκλογών. Μα και τις εκλογές οι ψευτορωμιοί τις στήνουν. Τουναντίον, οι «αντίθετοι» παρέχουν την ανοχή τής ειρηνικής τάχα συνύπαρξης τής κατοχής και τού νέου ραγιαδισμού. Παράλληλα, η Τουρκία ασκεί την κηδεμονία επί παντός μουσουλμανικού στοιχείου στην Ελλάδα και έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο που γεμίζει μπραίμηδες λαθροφελάχους η Πατρίδα μας. Απειλή τακτικού στρατού σε Θράκη και Αιγαίο, απειλή ατάκτων εντός συνόρων.

Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο και οι ψευτοσύμμαχοι υπογράφουν το Πρωτόκολλο Εντάξεως τής «Βόρειας Μακεδονίας» των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Με την διεθνή αναγνώριση τού σκοπιανού βραχίονα των νεοταξιτών Σταυρωτήδων, τίθεται σε επίσημη εφαρμογή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με την εφαρμογή των όρων αυτής, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η απαγόρευση χρήσης όρων που παραπέμπουν σε … αλυτρωτισμό!  Εφαρμόζεται πλέον η αφαίρεση τής Μακεδονίας μας από την Ελλάδα. Η Ελλάς απαλείφει πάσα αναφορά σε μακεδονικούς προσδιορισμούς που αναφέρονται στην ελληνική κληρονομιά τής Μακεδονίας μας. Παύει να ακούγεται το Εμβατήριο τής Μακεδονίας ξακουστής χώρας τού Αλεξάνδρου και αφαιρείται από τα σχολικά βιβλία ο Παύλος Μελάς και ο απελευθερωτικός Αγώνας των Μακεδονομάχων. Αναγνωρίζεται η δήθεν μακεδονική εθνότητα και τα δικαιώματα αυτής επί τής ελεύθερης Μακεδονίας μας, όταν τα ίδια τα Σκόπια βαστούν σκλαβωμένα εδάφη μας, την Γευγελή, την Αχρίδα, την Δοϊράνη, το Μοναστήρι, ολάκερη μια Βόρεια Μακεδονία ολότελα ελληνική. Με το ψευτορωμέϊκο να ανοίγει τον δρόμο για την σκλαβιά της λεύτερης Μακεδονίας μας.

Όμως δυστυχώς το ψευτορωμέϊκο έχει εισχωρήσει και στο ελληνικό στράτευμα, όταν έχει επιβάλλει σ’ αυτό την αφωνία και την ίδια στιγμή προβαίνει στην προσβλητική πράξη τής αφαίρεσης τού εθνοσήμου από κάποια Σώματα στην αρχή. Ως πότε λοιπόν Ελλάς θα σε πληγώνουν και θα κοιτάς; Τώρα πλέον καθεμία περαιτέρω ανοχή θα φέρνει όλο και πιο κοντά το θάνατο τής Φυλής μας. Σε λίγο τα ελληνικά εδάφη θα μικρύνουν και οι γυρολόγοι τής παγκοσμιοποίησης με τα όπλα και τα χαρτιά θα γίνουν αφέντες στην Ιερή Ελλάδα μας. Οι παλιές κατοχές επιστρέφουν και η Ελλάς οφείλει να πάρει πίσω τη ζωή της απόλυτα και ολοκληρωτικά.

Η Ελλάς ανήκει στο Έθνος της και δίδει λόγο μονάχα στο Θεό, στους προγόνους της και στα παιδιά της. Η Ελλάς, όταν οι εχθροί της ζητούν εδάφη ελληνικά, πολεμά, συντρίβει τον εχθρό και παίρνει πίσω τα εδάφη της με τον νόμιμο τόκο τής ιστορικής δικαιοσύνης. Οι προδότες τιμωρούνται και δεν διοικούν. Οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή διοικούμε την Πατρίδα μας, διασφαλίζουμε ελληνικές ζωές και εδαφική ακεραιότητα, αξιοποιούμε την εθνική μας επικράτεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τρανώνοντας τη γεωπολιτική μας αυλή. Και η στρατιωτική σπάθη χτίζει την Ελλάδα στις διαστάσεις τής Αγίας Ρωμανίας, αποδιώχνοντας ψευτορωμέϊκο και βαρβάρους. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...