Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΛΥΤΡΩΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 5-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Υπάρχει πολλή δυστυχία στον κόσμο που την αγνοούμε. Όμως ο Θεός δεν επιτρέπει δοκιμασίες από τις οποίες δε θα βγει κάτι καλό. Άγιος Παίσιος Αγιορείτης.

Τα πάθη καθίστανται πολλάκις τα καλύτερα μαθήματα στην ζωή ανθρώπων και λαών. Και λέγω πολλάκις, διότι η ευπιστία σε ήθη είτε σαθρά είτε ξένα συχνά μετατρέπει τον άνθρωπο σε υπηρέτη ανήθικων και άνομων καταστάσεων. Όμως τα δυσάρεστα βιώματα ο καλός Θεός τα φέρνει στο δρόμο των συνετών και δίκαιων λαών και ανθρώπων, στον βαθμό που αυτοί μπορούν να σηκώσουν το βάρος τής επιστροφής στην αληθινή δόξα και κυριαρχία.

Ο σεβάσμιος Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει ότι υπάρχει πολλή δυστυχία στον κόσμο που την αγνοούμε. Και ακόμη ότι ο Θεός δεν επιτρέπει δοκιμασίες από τις οποίες δε θα βγει κάτι καλό. Μια από τις ημέρες τής συγχρόνου θλίψεως και υποταγής που διάγει η πατρίδα μας, η Ιερή Ελλάς, σκεφτόμουν τα αίτια τής συμφοράς και την οδό διαφυγής και επιστροφής στα υψηλά ιδανικά και την εργασία που μάς αναλογεί. Κι έτσι η σκέψη μου συνέπεσε στη γραφή τού Αγίου που βρήκα με θεία πρόνοια εμπρός μου.

Αληθώς, πολλά και μαζεμένα έτυχαν στο διάβα μας τα δεινά. Εθνικά, οικονομικά, λαθρομεταναστευτικό, διαθρησκειακός διάλογος των οικουμενιστών, άμεσος κίνδυνος εδαφικού ακρωτηριασμού, κάρτες τού πολίτη, χωρισμός κράτους – εκκλησίας, εξωτερικός πολεμικός κίνδυνος. Τα περισσότερα κακά που όλα τους έχουν την καθοδήγηση των σταυρωτήδων νεοταξιτών, παρουσιάζονται στο σύνολο των ευρωπαϊκών εθνών. Το σύνολο όμως αυτών τα αντιμετωπίζουμε εμείς οι Έλληνες που καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε στις δοκιμασίες των εσχατολογικών ημερών, αφού ο λυτρωμός είναι Έλλην και περνάει οπωσδήποτε από τα χέρια μας.

Αν δεν ανέκυπταν τα προβληματικά δομικά στοιχεία τού ψευδοκράτους, δεν θα καθίστατο δυνατή η αντίληψη τού ελληνικού λαού ότι έχει να κάνει μ’ ένα ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο. Η προδοσία τής Μακεδονίας μας και τα δυσεπίλυτα όσο και ανοίκεια οικονομικά δεσμά άνοιξαν πολλά μάτια. Τα βάρη που αντιμετωπίζουμε είναι εκείνα που όντως μπορούμε να σηκώσουμε, ώστε να φτιάξουμε κράτος ολοκληρωτικά ανήκοντα στους Έλληνες. Η ψευδαίσθηση ωστόσο τής σωτηρίας μέσα από έναν υποκριτή κομματισμό που διαιρείται μονάχα ως πρόσχημα εναλλακτικών λύσεων, τηρεί τα ελληνικά αντανακλαστικά εν υπνώσει.

Έπρεπε να έρθει μπροστά μας η σατανικής εμπνεύσεως επιχείρηση πλήρους αλλοιώσεως τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητος, προκειμένου να αποκαλυφθούν πλήρως οι προθέσεις των ψευτορωμιών και των συμμάχων τους. Η κατάρρευση των εθνικών συνόρων, η πρόθεση συμπτύξεως κρατών στα βαλκάνια και συνόρων στην Ευρώπη, η αντικατάσταση των ντόπιων κατοίκων από πολυφυλετικά και ισλαμικά εν πολλοίς ανθρώπινα σύνολα ως κατάλοιπο τής διασάλευσης τής συνοχής των εθνών από τεχνητές κρίσεις και συγκρούσεις, εκθέτουν ξεκάθαρα τούς καθωσπρέπει κομματικούς παράγοντες τής αστικής δημοκρατίας που συμπτύσσονται μπροστά στην … κάλπη!

Η Ελλάς αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πίεση, όντας από τη φύση της Έθνος με την μεγαλύτερη εθνική και θρησκευτική ομοιογένεια, σ’ ένα ευλογημένο και σημαντικό από γεωφυσικής και γεωπολιτικής αξίας τόπο. Βρισκόμαστε σ’ ένα σημείο τής γης που ελέγχει όλες τις ηπείρους και τα διαμετακομιστικά κέντρα τής οικουμένης. Είσοδος στον πολιτισμένο κόσμο και καρφί στα μάτια τού νεοταξικού κτήνους. Ως εκ τούτου, η ελευθερία και η κυριαρχία τού Ελληνισμού μας είναι το κορυφαίο έργο ημών των Πιστών Ελλήνων, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή και δυνατή η Φυλή μας, καθιστάμενη παράλληλα για μια φορά ακόμη παράγοντας διατηρήσεως τής ισορροπίας των λεύτερων εθνών.

Οι δυσκολίες στην πορεία τού Ελληνισμού απαιτούν τη συστράτευση όλων των ενεργών δυνάμεων τής Φυλής μας. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε εμπρός στην πρόοδο και την ανάπτυξη ή όλοι μαζί θα οπισθοχωρήσουμε στον ραγιαδισμό και τον ολοσχερή μαρασμό μας. Όλοι μαζί θα ορθώσουμε ανάστημα για την νέα δημιουργία και την ισχυροποίηση τής Φυλής μας, αποδιώχνοντας τούς ριψάσπιδες και τούς ατομικιστές. Όλοι μαζί λοιπόν ορθώνουμε το συλλογικό μας εμείς, βγάζοντας από τη ζωή μας το ανθελληνικό εγώ κοσμοπολιτών και διεθνιστών.

Το Κράτος ανήκει στο Έθνος και το Έθνος είναι η Φυλή του. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες, ανήκει αποκλειστικά στους Πιστούς τού Χριστού και Πατρός μας και τού Ελληνικού Αίματος. Η ιστορία μας και οι παρακαταθήκες μας είναι οι ρίζες μας και η συντεταγμένη οδός που ακολουθούμε με τρόπο πάγιο και αμετάβλητο. Οι αξίες και οι κοινοί σκοποί μας είναι ο θώρακας και ο οπλισμός μας που διατηρούν απρόσβλητο το Έθνος. Συνεκτικός δεσμός που κάνει το ενιαίο Σώμα τού Ελληνισμού χτίστη όμορφων έργων και νικητή πολεμιστή που συντρίβει κάθε ιερόσυλο και εισβολέα.

Σε άλλες χώρες η πίστη στον Ιησού Χριστό υπόκειται σε νέους διωγμούς και θανατώσεις πιστών. Νόμοι γράφονται προκειμένου να νομιμοποιηθούν διαστροφές και να κατεδαφιστούν αρχέτυπες νομοτέλειες, νόμοι που εσχάτως φτάσανε και στην Πατρίδα μας. Και η παγκοσμιοποίηση πλέον κηρύσσεται ανοικτά ως επίσημη επιδίωξη κάτω από ένα και μόνο πολιτικό και θρησκευτικό σκήπτρο. Τώρα λοιπόν πλέον ήρθε η ώρα να δοθούν απαντήσεις και να φτιαχτεί μέσα από τις στάχτες τής ανομίας Πατρίδα σωστή και πλήρης.

Ο Ελληνισμός μας θα πάρει από το χέρι εκ νέου τον ελεύθερο άνθρωπο προκειμένου να συγκροτήσει κοινωνία συνοχής επί τής βάσεως ήθους, αρετής και πατριωτισμού. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς τηρεί στο ακέραιο την Παράδοση και την Εθνοφυλετική Ταυτότητα τής Φυλής μας. Η Αξιοσύνη και το Δίκαιο τού Αίματος δεν έχουν διαχωριστικά τείχη και τάξεις. Είναι η μήτρα τής Φυλής μας, είναι ο κοινός βατήρας για να υπερβούμε τις δοκιμασίες και να δημιουργήσουμε μια Μεγάλη Ελλάδα, μια Ηγέτιδα Ελλάδα μέσα σ’ έναν κόσμο ελεύθερων εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...