Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 6-12-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ασκούμενων πιέσεων, κυρίως προς την Πατρίδα μας Ελλάδα, η τελευταία Σύνοδος Κορυφής τού ΝΑΤΟ στο Λονδίνο. Οι πιέσεις αφορούν τη διαμόρφωση των συνθηκών μέσα στα πλαίσια ενός νέου γεωπολιτικού κλίματος, με επίκεντρο τον γεωφυσικό πλούτο τής περιοχής μας και την διαμόρφωση ενός νέου χάρτη κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Είναι χαρακτηριστικά τα δύο κορυφαία θέματα, αυτό τής συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης και το λεγόμενο «μεταναστευτικό». Η Τουρκία, καίτοι καθ’ έξιν και διαρκής παραβάτης κάθε έννοιας δικαίου, συνεχίζει να διαδραματίζει τον έξυπνο ρόλο τού γεωπολιτικού παράγοντα που ελίσσεται στις σχέσεις της έναντι όλων των «μεγάλων δυνάμεων». Επί τής ουσίας, μονάχα η Γαλλία, για τούς δικούς της πολιτικούς σχεδιασμούς, ασκεί μομφή στην Τουρκία υποστηρίζοντας την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει την δική της γεωπολιτική θέση στην περιοχή.

Κατά την άποψή μου, η Γαλλία στηρίζει την Ελλάδα περισσότερο και από το πολιτικό ψευτορωμέϊκο!!! Και τούτο, διότι είναι σαφές ότι εις την περιοχή τού Αιγαίου, των θαλασσίων υδάτων τής Κρήτης μας και τής Ανατολικής Μεσογείου ασκούνται προμελετημένες πιέσεις τακτικής για την συγκυριαρχία επί των θερμών υδάτων μας, με το ψευτορωμέϊκο, έστω κι εν μέσω φοβικών τριγμών του, να έχει αποδεχτεί τα σε βάρος τής Ελλάδος μας τετελεσμένα.

Είναι χαρακτηριστική η παραδοχή ακόμη και από τα καθεστωτικά μέσα επικοινωνίας ότι στο κοινό ανακοινωθέν τής Συνόδου τού ΝΑΤΟ δεν περιλαμβάνεται αναφορά στο θέμα τής συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης. Εις δε τις δηλώσεις τού πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη ελέχθη ότι, παρόλο το γεγονός ότι οι δυσκολίες στη σχέση με την Τουρκία υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, αυτές μπορούν να ξεπεραστούν εφόσον και οι δύο πλευρές δείξουν καλή θέληση!!! Με την σημαντική ωστόσο διαφορά ότι οι δυσκολίες όχι μόνο υπάρχουν, αλλά και μεγαλώνουν. Είναι η πλαστή τουρκικότητα που δίνει η Άγκυρα στους Έλληνες μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης μας και των Δωδεκανήσων, είναι η κάλυψη και η παροχή προστασίας που δίνει η Άγκυρα στους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς, είναι η διεκδίκηση πλαστής τουρκικής κυριότητας επί τουλάχιστον 18 νήσων και νησίδων τού Αιγαίου μας, είναι η διεκδίκηση τής Άγκυρας επί τής συγκυριαρχίας της μέσω τής επιχειρούμενης διζωνικής ομοσπονδίας στην Κύπρο μας, είναι η επέκταση τής τουρκικής διεισδυτικότητας στα ύδατα τής Κρήτης μας.

Πάρα πολλά τα εχθρικά είναι, αφού η Τουρκία ξεκινά την προκλητικότητά της από τη θέση τού παράνομου κράτους της που εδράζεται επί προσωρινά κατακτημένων ελληνικών εδαφών. Διότι η Τουρκία θα πάψει να μάς απειλεί και να μάς απασχολεί μόνον στην περίπτωση που απελευθερωθούν και ξαναγίνουν ελληνικά εδάφη η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ιωνία και ο Πόντος μας. Διότι μπορεί η Τουρκία επί τής παρούσης να διαθέτει έναν έξυπνο πρόεδρο Ερντογάν που ασκεί ολομέτωπη εξωτερική πολιτική που την χρειάζονται επί τού παρόντος οι «μεγάλες δυνάμεις», αλλά ο «θρόνος» τής γεωπολιτικής ισχύος δεν τούς χωράει όλους. Η κατάσταση είναι δεδομένο ότι εγκυμονεί κίνδυνο πολέμου. Σε πάσα περίπτωση και όποιος κι αν είναι ο τρόπος έκφρασης τού διεθνούς ανταγωνισμού, η Ελλάς οφείλει να θωρακίσει το λαό της, τα εδάφη της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Διότι με τη σημερινή φορά των πραγμάτων η σύγκρουση δεν γίνεται να αποφευχθεί και η επικράτηση των ελληνικών δικαίων είναι και ιερό χρέος μας και απαράβατο ελληνικό δικαίωμα.

Εις ό,τι αφορά την κυβερνητική θέση ότι για πρώτη φορά σε ανακοινωθέν τής Συμμαχίας γίνεται αναφορά στο μεταναστευτικό, η μεταφορά των λαθρομεταναστών σε οργανωμένους χώρους υποδοχής και ταυτοποίησης, σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα, με τα έξοδα χρήσης σε κάθε περίπτωση πληρωμένα, τα επιδόματα ΜΚΟ και ψευτορωμέϊκου, η είσοδος των παιδιών των παρανόμως εισερχόμενων ξένων πληθυσμών στα σχολεία μας, η μέριμνα προγραμμάτων επαγγελματικής αποκατάστασης των λαθροεισβολέων, αποδεικνύουν την αποδοχή τής ενσωματώσεως αυτών στην ελληνική κοινωνία. Όλα τούτα ισχύουν ήδη πέραν των όψιμων κυβερνητικών συσκέψεων.

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει φέρει ως πρόταση έναντι τής αρνήσεως άλλων κρατών να αποδεχθούν τούς «πρόσφυγες» και «μετανάστες», την οικονομική … στήριξη τής Πατρίδος μας στα λειτουργικά έξοδα τού δούρειου ίππου!!! Δηλαδή, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση έδωσε τη μακεδονικότητα στα Σκόπια, η σημερινή κυβέρνηση αποδέχτηκε τον λαθροεποικισμό με αντάλλαγμα ψίχουλα οικονομικών παροχών του ελληνικού λαού που θα εξανεμιστούν φορολογικά.

Τίποτα δεν μπορούμε να περιμένουμε από τα νεοταξικά όργανα και τα ελληνόφωνα φερέφωνά τους. Η λύση είναι μία και μόνη, απόλυτα ελληνική. Είναι η πατριωτική ενότητα των Ελλήνων στην πίστη, το αίμα και τη συνείδηση. Είναι η υλοποίηση των πόθων τού ελληνικού λαού. Είναι η ανάκτηση τής εθνικής κυριαρχίας των Ελλήνων στο κράτος που τούς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά, σε μια αληθινά κραταιά Ελληνική Πολιτεία που εκφράζει τη φωνή και τις αποφάσεις των Ελλήνων. Είναι η αφαίρεση πάσης μορφής ξένων βαρών από την Πατρίδα μας. Είναι η δημόσια ασφάλεια στην ελληνική κοινωνία και η στρατιωτική θωράκιση των εξωτερικών μας συνόρων.

Είναι η άσκηση ελληνικής γεωπολιτικής συμπεριφοράς, η εφαρμογή όλων των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο σε όλο το εύρος των θαλασσών μας, η άντληση και αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου υπέρ τής εθνικής μας οικονομίας και τού ελληνικού λαού, η διεκδικητική ελληνική εξωτερική πολιτική για την απελευθέρωση όλων των σκλαβωμένων ελληνικών ψυχών και χωμάτων, μέσα στα πλαίσια μιας ζώνης ελληνικής γεωπολιτικής ασφαλείας τής Πατρίδος μας ως περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη. Δικαιοσύνη σημαίνει Δύναμη και Δύναμη σημαίνει Ελλάδα Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...