Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 22-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο ευτελισμός τής ανθρώπινης ζωής και η απαξίωση τής εθνικής ασφάλειας δημιουργούν σκόπιμα ένα αίσθημα ηττοπάθειας και λαϊκού συμβιβασμού. Το Κράτος έχει παραδώσει τα κλειδιά τής εξουσίας στους νεοταξίτες εντολείς του και ο λαός χάνει την Γη του και την αξιοπρέπεια του, τα στοιχειώδη αγαθά τής εθνικής και τής δημόσιας ασφάλειας, το δικαίωμα στη ζωή.

 

Στην ευρωπαϊκή ένωση και τις ΗΠΑ τα ενεργούμενα τής ενεργειακής και τής επισιτιστικής κρίσης έρχονται να εφαρμόσουν τον σκοπό που υπηρετούν οι κυρώσεις και οι απαγορεύσεις με αφορμή το ρωσοουκρανικό ζήτημα. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι εφαρμόζουν την τακτική δημιουργώ το πρόβλημα και φέρνω την έτοιμη δήθεν λύση. Έτσι λοιπόν οι νεοταξίτες ξεκινούν την εισαγωγή στην τροφοδοσία τεχνητού κρέατος εργαστηρίων και εντόμων. Η δε δικαιολογία που χρησιμοποιούν είναι ότι φταίει τάχα μου η κλιματική αλλαγή που οι ίδιοι προκαλούν με τις παρεμβάσεις τους και η αύξηση τού πληθυσμού.

 

Ιδού η τυπική επαλήθευση τής επιθυμίας των νεοταξιτών για την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού. Παράλληλα ακολουθεί η προώθηση τής ψηφιακής ταυτοποίησης που ήδη έθεσε το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο πλαίσιο τής Συνόδου των 20 ισχυρών οικονομικών κρατών. Πρόκειται για την λεγόμενη ενσωμάτωση τής τεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα για το χάραγμα και τον έλεγχο τού ανθρώπινου προσώπου.

 

Από την άλλη πλευρά στα εθνικά μας ζητήματα έχουμε την υποχώρηση τού ψευτορωμέικου στο ζήτημα τής τουρκολιβυκής ΑΟΖ, με τον υπουργό εξωτερικών να επικαλείται την έλλειψη χρημάτων και Στρατού. Με την διαφορά ότι ο γεωφυσικός παράγοντας και η εθνική μας κυριαρχία διαμοιράζονται από το ψευτορωμέικο σε ψευτοσυμμάχους και κατακτητές Ελληνικής Γης και ο εξοπλισμός τού Στρατού μας διαμοιράζεται σε ξένα στρατιωτικά πεδία και απαξιώνεται. Η δε Τουρκία χτυπά τούς Κούρδους και μάς απειλεί για τις βραδιές που μπορεί να μάς επιτεθεί αναλόγως.

 

Η ελευθερία είναι το πλέον απαιτητικό και απαραίτητο αγαθό για ένα Έθνος που θέλει να ζήσει και μάλιστα με όρθιο το ανάστημα. Δεν χαρίζεται μήτε ανταλλάσσεται με εκβιασμούς και με ανταλλάγματα. Η ελευθερία κατακτιέται και εφαρμόζεται από τον ίδιο τον λαό στην Γη των Πατέρων του, δια των χειρών του, με τούς πόρους που αξιοποιεί ο ίδιος ο λαός. Διότι ελεύθερος λαός είναι αυτός που ως Έθνος συνοχής και πυγμής λαμβάνει αποφάσεις, ενέργειες και οφέλη των πράξεων του.

 

Κανείς δεν μπορεί να στερήσει το φαγητό των παιδιών μας εάν εμείς δεν το επιτρέψουμε. Κανείς δεν μπορεί να μάς ταΐσει τον θάνατο εάν εμείς δεν το επιτρέψουμε. Ο δε Εθνικός Στρατός μας είναι αξιόμαχος, ευσυνείδητος, ένθερμος πατριωτικού αισθήματος. Οι δε υποδομές ελληνικών εξοπλιστικών προγραμμάτων υπάρχουν και χρήζουν αξιοποίησης. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό τον Εθνικό Στρατό και την ορμή του για την ελευθερία πάσης Ελληνικής ψυχής σε μια εθνικά και εδαφικά κυρίαρχη Ελλάδα ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ο δε ελληνικός λαός που πιστεύει στα Ιδανικά και τις Αξίες τής Ελληνικής Φυλής είναι σε θέση να εργαστεί με αίσθημα εθνικής ευθύνης και κοινωνικής δικαιοσύνης απαλλαγμένος από ξενοκρατία και προδοσία.

 

Η απελευθέρωση τής Πατρίδος δεν είναι ζήτημα κάλπης αλλά επανάστασης συνειδήσεων για την κάθαρση από την μειοδοσία και την συγκρότηση ενός Εθνικού και Λαϊκού Καθεστώτος. Να λειτουργήσουμε ως ενιαίο Εθνικό Σώμα με κοινό στρατηγικό σκοπό και κοινή επίλυση όλων των ζητημάτων. Ο πλούτος τής Γης μας να αποδοθεί στο Έθνος δια των χειρών μας. Οι ζώνες εθνικής κυριαρχίας να εφαρμοστούν προς όφελος τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Ο Εθνικός Στρατός μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό είναι οι φυσικοί συναγωνιστές τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Επανάσταση Εθνικών Συνειδήσεων για την Νίκη τής Εθνικιστικής Ελλάδος, για την Νίκη τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...