Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΘΗΝΑ 25-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο Έλλην στις μέρες μας έχει απολέσει το θάρρος και την πίστη του στις αξίες και τις δυνάμεις του. Έχει λησμονήσει το ένδοξο ιστορικό παρελθόν των προγόνων του και αναζητά αποφάσεις και λύσεις σε όσα τον απασχολούν από πλάτες προσκυνημένων και εχθρών του. Έχουμε λησμονήσει ως Έθνος, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, ότι υπήρξαμε εκείνος ο λαός που έδωσε στην οικουμένη ολάκερη θεογνωσία, πολιτισμό, φιλοσοφία και πολεμική αρετή για την κατάκτηση τής ζωής και τής ελευθερίας.

 

Στους χρόνους τής υποτιθέμενης ελευθερίας, μετά το 1821 και τούς απελευθερωτικούς πολέμους ίσαμε τις μέρες μας, ο κατευθυνόμενος κομματισμός και οι νεοταξίτες εντολείς φθείρανε την ενότητα και διδάξανε το μικροσυμφέρον. Η εκπαίδευση αφελληνίστηκε και η αξία τής Πατρίδος και τής ανθρώπινης ζωής τέθηκε στο περιθώριο ενός αγνώριστου και αδύναμου Ελληνισμού.

 

Στις μέρες μας μάθαμε να ζούμε στον καιρό τής πανδημίας και των ιών που από παλιά προκύπτουν σε κάποια εργαστήρια. Τώρα μαθαίνουμε ότι στην Ευρώπη μετά την επιβολή των πειραματικών εμβολίων τού κορονοϊού οι θάνατοι των παιδιών ηλικίας 5 έως 15 ετών έχουν σημειώσει αύξηση τής τάξης τού 552%! Δραματική επίσης αύξηση έχει σημειωθεί και στους θανάτους κυοφορούμενων εμβρύων.

 

Από την άλλη πλευρά η φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού μετά την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση των προπολεμικών καιρών μας έχει φέρει στο φως τής δημοσιότητας τις απώλειες σπιτιών έναντι των τοκογλυφικών δανείων που καταλήγουν από τις τράπεζες σε χρηματοοικονομικά αρπακτικά συμφέροντα. Αυτή λοιπόν η φτωχοποίηση και η απώλεια στέγης οδηγούν όπως μαθαίνουμε σε βίαιες κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ελληνικών σπιτιών που συνήθως καταλήγουν σε ξένους. Για να πληροφορηθούμε ότι κάποιοι από τούς νομικούς που υπογράφουν τα κατασχετήρια, στην πολιτική τους δραστηριότητα ως δήθεν πατριώτες κάνουν πως διαμαρτύρονται.

 

Στον δε τομέα των εθνικών μας υποθέσεων, οι Τούρκοι ενσωματώνουν πυραυλικά συστήματα τα οποία δοκιμάζουν με ασκήσεις στο Αιγαίο. Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέικο έχει στείλει πυραύλους στην Σαουδική Αραβία που στέλνει δισεκατομμύρια δολάρια στους Τούρκους που ενθαρρύνονται στα καμώματά τους κατά των Κούρδων από τις ΗΠΑ. Αλλά στις απειλές των Τούρκων σε βάρος τής Ελλάδος μας ελληνόφωνοι πολιτικοί και ψευτοσύμμαχοι μάς προτείνουν τον συμβιβασμό τού ηττημένου.

 

Δεν είναι αυτός ο φυσικός Ελληνισμός μας. Η λύση στα προβλήματα τής ζωής, την ελευθερία και την ανάπτυξη τού Έθνους μας βρίσκεται στην ψυχική δύναμη και την ορμή να ενεργήσουμε ως αυτόφωτες υπάρξεις για την Νίκη τού Ελληνισμού. Να εμπνεύσουμε στα παιδιά μας πρωτίστως και την οικουμένη την απόφαση ότι η Ελλάς είναι εδώ για να διδάξει τι σημαίνει πίστη, αλήθεια, δύναμη και πολιτισμός ενάντια στην απιστία και την βαρβαρότητα τής εποχής μας.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές το λέμε ξεκάθαρα αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Ήρθε η ώρα να λάβουμε την πνοή τού Ηγεμονικού Ελληνισμού από το παρελθόν και να την μετουσιώσουμε σήμερα. Να κατακτήσουμε τα εθνικά και κοινωνικά μας δίκαια και να υπηρετήσουμε το συμφέρον τού Ελληνισμού και τη ζωή των παιδιών μας. Κανένα πείραμα και καμιά σκοπιμότητα εκείνων που θέλουν να ελέγξουν και να μειώσουν την ανθρωπότητα δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί και δεν θα αφήσουμε κανένα νεοταξικό χέρι να αγγίξει τα ελληνόπουλα. Η υγεία είναι Ιερή και τα παιδιά μας είναι ολάκερη η Ελλάς μας.

 

Ιερό και απαραβίαστο είναι επιπλέον το δικαίωμα τού Ελληνισμού στην στέγη. Ο λαός μας εργάζεται και βαστά το κράτος στα χέρια του και όχι οι τοκογλύφοι και οι μεσάζοντες που ληστεύουν κράτος και λαό. Κανένα σπίτι έντιμου Έλληνα βιοπαλαιστή ή άνεργου αδερφού μας από τις αθλιότητες τού ψευτορωμέικου δεν επιτρέπεται να αφαιρεθεί. Η πρώτη κατοικία και η περιουσία τού ελληνικού λαού είναι απαραβίαστη. Το Κράτος δεν εγκαταλείπει στο θάνατο και την βία τον λαό και τα παιδιά του. Το Αληθινό Ελληνικό Κράτος δίνει ζωή και αγκαλιά στα παιδιά και το λαό του, στο Ελληνικό Έθνος, στην Ελληνική Φυλή που είναι ο ιδιοκτήτης τού Ελληνικού Κράτους.

 

Στα δε εθνικά μας ζητήματα η Εθνικιστική μας Ελλάς δίδει την απάντηση ομοίως με τον Πιστό Ελληνισμό και τα στρατευμένα παιδιά του, τον Εθνικό Στρατό. Δεν παραχωρούμε σπιθαμή Ελληνικής Γης. Η Ελλάς διεκδικεί προσωρινά αλύτρωτη Γη και δεν παραχωρεί ούτε μια πέτρα Ελληνική. Δεν μάς φοβίζει τίποτα. Σύμμαχός μας είναι ο Θεός και ο Ανίκητος Ενωμένος, Πιστός και Εθνικιστής Ελληνισμός μας.

 

Ιδού λοιπόν η ορθή οδός και η αποστολή μας. Να πάρουμε την υγεία και την ζωή στα χέρια μας. Να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη την ψυχική ορμή και τις δυνάμεις μας. Με Πίστη και Δύναμη θα αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Το οφείλουμε στους Προγόνους μας, είναι μέγας Πόθος τής καρδιάς μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας. Καλή και ολόχρυση αυγή ενάντια στην νεοταξική σκοτεινιά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...