Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 16-12-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης που βιώνουμε είτε σε κλίμα δήθεν ειρηνικό είτε εσχάτως προπολεμικό, η τυραννία επιβάλλεται εν μέσω καλλιέργειας φόβου και ηθικής σήψης. Ζούμε κατά αυτόν τον τρόπο την επιδρομή των πανδημιών, την φτωχοποίηση των λαών, την ανήθικη και εγκληματική δράση πολιτικών ταγών. Και μέσα σε αυτόν ακριβώς τον ορυμαγδό επιβάλλεται ο απόλυτος έλεγχος των μαζών με την κατάργηση των ελευθεριών και τον ψηφιακό έλεγχο προσώπων και συναλλαγών.

 

Ξάφνου εμφανίζεται η τάση τής σύμπτυξης έως σήμερα άκρως διιστάμενων θέσεων. Το παράλογο εξισώνεται με το λογικό, το ψέμα με την αλήθεια και το ανήθικο με το ηθικό. Η διαφθορά βγάζει νόμους και ο λαός υποτάσσεται σε αυτούς που θέλουν να διαλύσουν το Εθνικό Κράτος. Στο πεδίο τής πολιτικής πλέον οι τεχνητές διάφορες ανάμεσα στα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας καταργούνται. Αυτές οι δήθεν ιδεολογικές διάφορες υπήρχαν προκειμένου να διχαστεί ο λαός και να δώσει εξουσίες στους προδότες υπηρέτες τού νεοταξισμού. Τώρα πλέον τα κόμματα τής αστικής νεοταξικής τυραννίας συντάσσονται στην κατεύθυνση τής μεγάλης οικουμενικής συγκυβέρνησης, καλυπτόμενα πίσω από σκάνδαλα που θα τα ξεχάσουν την κατάλληλη στιγμή για λόγους τάχα μου εθνικής ενότητας.

 

Ακόμη και στο επίπεδο τής Εκκλησίας δυστυχώς επικρατεί ο θρησκευτικός νεοταξισμός, δηλαδή ο οικουμενισμός και γίνεται λόγος για μια ενιαία θρησκεία. Δηλαδή μαζί με την παγκόσμια διακυβέρνηση διαμορφώνεται μια παγκόσμια θρησκεία. Παγκοσμιοποίηση και πανθρησκεία. Η πτώση των Αξιών για την ανατροπή τής Θείας Αληθείας και τής Εθνικής Νομοτέλειας είναι υπόθεση που έχει επιβάλλει ο διεθνής και αντίχριστος σιωνισμός.

 

Όμως η Θεία Αλήθεια και η Εθνική Νομοτέλεια έχουν Κάστρο, Εκφραστές και Μαχητές τής Ελευθερίας. Είναι η Ιερή Ελλάς και ο Ελληνικός Εθνικισμός. Ότι θα υπερασπιστούμε τις ιερές παρακαταθήκες και τα πάτρια εδάφη και δικαιώματα τού Ελληνισμού με σκοπό την Νίκη τής Ελληνικής Ιδέας. Ότι ο Αληθινός Έλλην είναι Πιστός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης και τού διεθνισμού δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Τα τείχη τής Πατρίδος μας δεν πίπτουν και οι πεμπτοφαλαγγίτες θα βρεθούν εκτός τής Ελληνικής Καστροπολιτείας.

 

Η Ενότητα, η Πίστη και η Δύναμη για την επικράτηση των Ιδεών μας στην Γη των προγόνων μας και την πλάση ολάκερη είναι απόφαση δεδομένη. Ενάντια στην παγκοσμιοποίηση εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές προχωράμε στην Ελληνοποίηση, στην ομόκεντρη συνοδοιπορία τού Οικουμενικού Ελληνισμού, των Ελλήνων όπου γης. Το Ελληνικό Ιδεώδες είναι ζωντανό από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Είναι η Ελληνική Κληρονομιά που βαστάει όρθια την ψυχή τού Ελληνισμού μας. Η εκ Θεού και Εθνικής Υπόστασης Αποστολή μας.

 

Κάθε φορά που πλήττεται η υπόσταση τού Ελληνισμού, κάθε φορά που ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου με τούς προδότες του ζητούν να μάς αφανίσουν, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες σημάνουμε Εθνική Αντεπίθεση και Νίκη. Κουράγιο αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Τούτη η μάχη ψυχών και συνειδήσεων που έρχεται είναι η υπέρτατη, η οριστική και αμετάκλητη. Σαν άλλοτε βαδίζουμε πλέον στο υπέρτατο ή ταν ή επί τας. Το Έθνος των Ελλήνων είναι εδώ. Η Φωνή τού Ελληνισμού είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μία Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Παράταξη Όλων των Ελλήνων είναι η Ιερή Ελλάς. Εθνικισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών. Ζήτω η Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...