Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΛΛΑΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 22-12-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η σήψη, η διαφθορά και η υποχωρητικότητα στα εθνικά μας ζητήματα μέσα στο πολιτικό καθεστώς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας βαθαίνουν. Στην σκιά των σκανδάλων το ψευτορωμέικο συνεχίζει την φτωχοποίηση τού λαού και ξεπουλάει εθνική κυριαρχία και εδαφικά δικαιώματα στους γειτονικούς άρπαγες Ιερής Ελληνικής Γης.

 

Άρειος Πάγος και ΜΜΕ κατηγορούν και υποβλέπουν η μία πλευρά την άλλη με ερωτήματα οικονομικής φύσης και πλημμελούς αντιμετωπίσεως τής υπόθεσης των υποκλοπών. Απευθείας αναθέσεις έργων, απόκρυψη φορολογικών στοιχείων, κουκουλώματα ευθυνών. Και μέσα από αυτήν την δυσωδία σκανδάλων αναδύεται και προχωράει η προδοσία με την πλήρη ευθύνη κυβέρνησης και καθεστωτικών κομμάτων τού ψευτορωμέικου. Οι Τούρκοι γυρεύουν να μάς αρπάξουν την Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κύπρο μας. Οι Σκοπιανοί μετά την αναγνώριση κέντρου εκμάθησης τής ψευτομακεδονικής γλώσσας γυρεύουν μειονότητα Σκοπιανή για να μάς αρπάξουν την ελεύθερη Μακεδονία μας. Και οι Αλβανοί επιδιώκουν να μάς αρπάξουν την ελεύθερη Ήπειρο και το Ιόνιο με τα νησιά μας.

 

Και ενώ οι πολιτικοί εκφραστές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού οδεύουν σε παρατεταμένο προεκλογικό κλίμα, η μυστική διπλωματία ψευτορωμέικου και Τουρκίας τέθηκε σε εφαρμογή στο Βερολίνο υπό τον έλεγχο τής Γερμανίας. Οι Τούρκοι απαιτούν την αποστρατικοποίηση των νησιών τού ανατολικού Αιγαίου και την μείωση τού εναέριου χώρου μας με ταυτόχρονη αρπαγή γεωφυσικού πλούτου μετά τις εκλογές τής Τουρκίας τον προσεχή Ιούνιο. Ο ψευτοσυμμαχικός παράγοντας σιγοντάρει την Τουρκία και οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες προσκυνούν. Ήδη η αποστρατικοποίηση έχει ξεκινήσει με την αποστολή οπλισμού από το Αιγαίο στην Ουκρανία αλλά και χρημάτων όπως μαθαίνουμε, την ώρα που η αξία τού ηλεκτρικού ρεύματος ματώνει οικονομικά τα ελληνικά νοικοκυριά.

 

Από την άλλη πλευρά ο υπουργός εξωτερικών Δένδιας μετέβη στο αλβανοκρατούμενο Κοσσυφοπέδιο που αφαιρέθηκε από τη Σερβία βίαια. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αναθεωρητισμού και αρπαγής εδάφους με νατοϊκό και αλβανικό δάκτυλο ο υπουργός εξωτερικών μίλησε τάχα μου ενάντια στον αναθεωρητισμό. Ο υπουργός εξωτερικών μετέβη ευθύς αμέσως στην Αλβανία. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν το Κοσσυφοπέδιο ζητάει την ένταξή του στην ευρωπαϊκή ένωση και διακινεί χάρτες με την μεγάλη Αλβανία που περιλαμβάνουν την ελεύθερη Ήπειρο και το Ιόνιο με τα νησιά μας.

 

Ενδοτισμός και πολιτικά γεύματα προδοσίας με τον Ελληνισμό να βυθίζεται στην φτώχεια και την ηττοπάθεια. Φτάνει πια. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστεκόμαστε στο εφιαλτικό σχέδιο τής μικρότερης Ελλάδος. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την αντιστροφή τής ιστορικής πραγματικότητας. Δεν υπάρχουν ξένες μειονότητες στην Πατρίδα μας. Υπάρχουν Ελληνικές Κοινότητες και ελληνικά εδάφη που στενάζουν κάτω από ξένη κατοχή.

 

Είναι οι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου που ζουν στην επικράτεια τής από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνικής Ιλλυρίας που παραδόθηκε στο αλβανικό ψευδοκράτος. Οι Βορειοηπειρώτες, οι Βλάχοι και οι Τόσκηδες είναι Ζωντανοί Μάρτυρες τής Ελληνικότητας τους και το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας για την Αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου, καίτοι εγκληματικά ανεφάρμοστο από τούς ψευτορωμιούς, ισχύει πάντα.

 

Στα δε Σκόπια υπάρχουν τα εδάφη τής κατεχόμενης μα πάντα Ελληνικής βόρειας Μακεδονίας μας. 200000 τουλάχιστον Έλληνες ζουν στα πατρογονικά τους εδάφη όπως είχε παραδεχθεί ακόμη και ο Γκλιγκόροφ, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος τής Αχρίδας Ιωάννης φυλακίστηκε γιατί μιλούσε για την Ελληνικότητα τής Μακεδονίας. Αχρίδα, Γευγελή, Δοϊράνη, Μοναστήρι και άλλες ακόμη περιοχές που φτάνουν ίσαμε την ανατολική Ρωμυλία που κατέχει η Βουλγαρία είναι προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες.

 

Τα 12 ναυτικά μίλια των χωρικών υδάτων τής Ιερής Ελλάδος μας στο Αιγαίο θα τηρηθούν απαρεγκλίτως συμφώνως με το διεθνές δίκαιο αλλά και το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους. Στο δε κυπριακό ζήτημα η λύση είναι σαφής. Έξοδος των κατακτητών και Ένωσις τής Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Κύπρος, Αιγαίο, Ελληνικό Μέτωπο Ενιαίο. Και φυσικά Ελληνική Γη είναι η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ιωνία και ο Πόντος. Οι δε συμφωνίες υποταγής θα ριχτούν στα σκουπίδια τής ιστορίας.

 

Τα στρατόπεδα των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων από την άλλη πλευρά οδεύουν στην στρατιωτική σύγκρουση με στόχο την παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα σχέδιά τους θα συντριφτούν από την αλαζονεία τους. Η δική μας ανερχόμενη Εθνικιστική Ελλάς θα κάνει το Ιερό Χρέος της. Πάνω από τις φλόγες τής αδικίας θα βαδίσει η ελευθερία πάσης προσωρινά αλύτρωτης Ελληνικής Γης. Άμεση Ένωση και συνοδοιπορία Λαϊκού Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού με τον Πιστό Ελληνισμό. Δόρυ Ισχύος τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας ο Εθνικός Στρατός μας. Υπεράνω Όλων η Ελλάς. Εθνικισμός Τώρα. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Καλή Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...