Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 4-10-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η τυραννία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης προελαύνει με την επίσπευση των βημάτων εκ μέρους των δυνάμεων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Και η επίσπευση αυτών των βημάτων πραγματοποιείται σε επίπεδο πολιτικό, γεωπολιτικό και στρατιωτικό, δίνοντας βαθμιαία σάρκα και οστά πλέον ορατά στον ερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Από την υποχρεωτικότητα τής στέρησης ελευθεριών και επιλογών οδηγηθήκαμε στην νομοθέτηση τής ανηθικότητας και στην ακρίβεια τροφίμων και καυσίμων. Οι δημοκράτες διχάζουν τούς λαούς και διασπούν τα έθνη εφαρμόζοντας τις αποφάσεις των ψευτοσυμμαχικών οργανισμών που τώρα πλέον αποκαλύπτουν τον λόγο τής ύπαρξης τους. Είναι η διάλυση των δήθεν ελεύθερων εθνών με την μετατροπή τους από συμπαγή κράτη σε αποδεκατισμένες πληθυσμιακά επαρχίες τής ασύνορης και υπόδουλης στα νεοταξικά δεσμά ανθρωπότητας.

 

Η υποχρεωτικότητα των επιλογών λαμβάνει την μορφή πλέον ενός Συμφώνου τού Μέλλοντος όπου οι υπαγορευμένες αποφάσεις με τις βιομετρικές ταυτοποιήσεις και τούς ψηφιακούς ελέγχους θα εφαρμόζονται ως απαραίτητος όρος επιβίωσης και νομιμότητας. Το ψηφιακό αντίχριστο χάραγμα τού πολίτη είναι εδώ.

 

Η διάβρωση των ηθών αποκτά νομική διάσταση και η ήδη πληγωμένη οικογένεια με τήν στέρηση τής τεκνοποίησης αποκτά τρίτο τάχα μου φύλο. Η ανεργία και η φτώχια μετά από την εκμηδένιση τής εθνικής παραγωγής ακολουθούνται από την ακρίβεια των βασικών ειδών επιβίωσης και την πείνα. Οι υπέρμετροι φόροι και η κερδοσκοπία κατοχικού κράτους και παρακράτους συμβαδίζουν και μειώνουν τις λαϊκές αντοχές.

 

Τα πολιτικά κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας ως διεθνιστές εχθροί τής Εθνικής Ιδέας ομονοούν και συμβαδίζουν με τούς παγκοσμιοποιητές εντολείς τους σπέρνοντας δουλικότητα για εθελόδουλους ραγιάδες. Ο πειθαναγκασμός όμως ακολουθείται από τον φόβο και εν τέλει την βία προκειμένου ο ραγιάς να μην σηκώσει ποτέ το κεφάλι του. Η τρομοκράτηση των λαών μάλιστα λαμβάνει παγκόσμιο επίπεδο. Κι έτσι από την φτώχια που τείνει να αγγίξει τα όρια τής παγκόσμιας πτώχευσης, περνάμε πλέον στον σκόπελο τής παγκόσμιας πολεμικής σύγκρουσης.

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι επιδιώκουν ξεκάθαρα να ενώσουν όλα τα πολεμικά πεδία που έχουν σπείρει στην οικουμένη σε ένα ενιαίο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στη Δύση και τήν Ανατολή. Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πεδίο τής Μέσης Ανατολής τα θανάσιμα στρατιωτικά πλήγματα ανάμεσα στο Ισραήλ από τήν μία πλευρά και το Ιράν, τήν παλαιστινιακή Χαμάς και την λιβανέζικη Χεζμπολάχ από την άλλη αυξάνονται ραγδαία και ανταποδοτικά. Ωστόσο οι δυτικές μεγάλες προς ώρας δυνάμεις δικαιολογούν μόνο το Ισραήλ και γυρεύουν τάχα αυτοσυγκράτηση.

 

Στο πεδίο τής Ουκρανίας η Ρωσία προχωράει στρατιωτικά στις ρωσόφωνες επαρχίες νικηφόρα. Και στο πεδίο τής Κίνας η Δύση υποστηρίζει την αυτονομία τής Ταϊβάν. Ρωσία και Κίνα συμπορεύονται συμμαχικά και κατηγορούν τήν Δύση και τήν Ισραηλινή εισβολή στον Λίβανο. Και η πολεμική φλόγα φουντώνει μέχρις ότου να γίνει μεγάλη και ενιαία.

 

Στη δυστυχή και πολιτικώς κατεχόμενη Ελλάδα μας, το υπουργείο εξωτερικών τού ψευτορωμέικου περιορίζει τα θαλάσσια πάρκα τού Αιγαίου στα όρια τής αιγιαλίτιδας ζώνης των έξι ναυτικών μιλίων, αρνούμενο να εφαρμόσει το Διεθνές Σύμφωνο τής Θάλασσας που ήδη εφαρμόζει στο Ιόνιο. Έτσι λοιπόν ενώ ο ελληνόφωνος νεοταξισμός έχει ήδη αυξήσει τα χωρικά μας ύδατα στα δώδεκα ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, αυτό το νόμιμο δικαίωμα τής Πατρίδος μας οι ψευτορωμιοί το απεμπολούν στο Αιγαίο εκχωρώντας ουσιαστικά θαλάσσιο δρόμο σε υποτιθέμενα ουδέτερα ύδατα στους Τούρκους. Το ψευτορωμέικο λοιπόν αναγνωρίζει έξι ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ρίχνοντας το μισό Αρχιπέλαγος μας στην αγκαλιά τής Τουρκίας και των συμμάχων της.

 

Στη Μέση Ανατολή οι Αμερικάνοι αποσύρουν το προσωπικό με τις οικογένειές τους από την πρεσβεία τους στα Ιεροσόλυμα ενώ Τουρκία, Βέλγιο και Ολλανδία αποσύρουν τούς πολίτες τους από τον Λίβανο. Η κυβέρνηση τής Πατρίδος μας σχεδιάζει τον προφανή απεγκλωβισμό αδερφών μας από Ισραήλ και Λίβανο και αναφέρεται προσχηματικά στην ενδεχόμενη αντιμετώπιση μεταναστευτικών λεγόμενων ροών όταν ήδη οι λαθροεισβολείς αυξάνονται και ενσωματώνονται προκλητικά. Και ο λόγος γίνεται από τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς διότι φοβούνται χτυπήματα σε Ισραηλινούς στόχους.

 

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι σαφής και ξεκάθαρη. Η Ελλάς υφίσταται ξεκάθαρα νεοταξική κατοχή. Υφιστάμεθα αιμορραγία εθνικής κυριαρχίας την ίδια στιγμή που ο Ελληνισμός μας στερείται τις ελευθερίες και τα δικαιώματα τού πλήρους ελέγχου τής ζωής του, τής Πατρίδος του και των αποφάσεων που αφορούν τήν Ιερή Ελλάδα μας και την Ελληνική Φυλή. Προδότες, βάρβαροι και παγκοσμιοποίηση είναι εχθροί τού Ελληνισμού και δεν χωρούν ανάμεσα μας.

 

Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική έχει πλήρες δικαίωμα στην ελευθερία και την εθνική κυριαρχία και φυσικά ανήκει ολότελα στον  Ανίκητο Ενωμένο Ελληνισμό. Οι ξένες και προκλητικές, γεωπολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις τού νεοταξισμού δεν μάς αφορούν ουδόλως.

 

Η αλαζονεία συρρικνώνει τούς τάχα δυνατούς. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τού Εθνικισμού μας αγωνίζεται για την αναγέννηση τής Ανδρείας Ελλάδος και την Ελευθερία ολάκερου τού Ελληνισμού, δήθεν ελεύθερου και προσωρινά αλύτρωτου. Στις πολεμικές συγκρούσεις των νεοταξιτών εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε την αυστηρή ουδετερότητα τής Ελλάδος προς πάσα κατεύθυνση. Αξιώνουμε την απόλυτη διασφάλιση τής ζωής με τον πλήρη επαναπατρισμό των Ελλήνων αδερφών μας που βρίσκονται σε πολεμικό κλοιό. Επιπλέον απαιτούμε την πλήρη πάταξη τής λαθρομετανάστευσης και την απομάκρυνση από την Πατρίδα μας όλων των λαθροεισβολέων.

 

Η Ιερή Ελλάς δεν θα γίνει τρομοκρατικός στόχος. Επιθυμούμε την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας σε μία απολύτως Ελληνική Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας στα χέρια τού Ελληνικού Έθνους. Και φυσικά απαιτούμε την πλήρη και απόλυτη άσκηση των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων με την επέκταση χερσαίων, υδάτινων και εναέριων συνόρων συμφώνως με το διεθνές δίκαιο αλλά και σύμφωνα με τον Ύψιστο Νόμο τού Ελληνικού Έθνους, διότι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες αλλά προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Εθνικός Στρατός είναι η ιερή οδός για την Νίκη τής Ελευθερίας τού Ελληνισμού. Η Χρυσή Αυγή τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας θα ανατείλει οπωσδήποτε. Ζήτω η Νίκη!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...