Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ


Τα χτυπήματα και οι αποκαλύψεις σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μια μεγάλη προεργασία έχει ξεκινήσει προ πολλού για το κόντεμα της Ελλάδος. Από το ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας έως αυτό της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος. Και από την άλλη πλευρά το wikileaks περιλαμβάνει «κράτος» με το όνομα Κρήτη και στο google συναντάμε «κράτος» με το όνομα «Δημοκρατία της Δ. Θράκης». Τα οικονομικά προβλήματα λοιπόν τέθηκαν στη ζωή του λαού μας προκειμένου να φάει το μαύρο σκοτάδι όλες τις παραπάνω μεθοδεύσεις. Αφού πολιτικάντηδες και ενημερωτικά παπαγαλάκια γνωρίζουν τα πάντα και τα κρύβουν με άνωθεν εντολές.

Κραυγαλέο παράδειγμα είναι οι Κάρτες του Πολίτη που έχουν ξωπίσω τους μπόλικο βρώμικο παρασκήνιο και συνδέονται με τον πόλεμο που δέχτηκε προ ολίγων ετών η Εκκλησία προκειμένου οι αλήτες του Νεοταξισμού να ξεφορτωθούν τον Μακαριστό Χριστόδουλο που αντιστεκόταν στα σχέδιά τους, αφού έπαιρνε θέσεις τόσο για τα ζητήματα της Ορθοδοξίας όσο και της Ελλάδος. Τότε επιχειρήθηκε να κοντύνει η Πίστη μας. Μόνο που δεν θέλουν οι μισέλληνες να κοντύνουν μόνο την Πίστη αλλά και το Ελληνικό Έθνος ολάκερο. Πιστεύουν οι αλαζόνες παγκόσμιοι εξουσιαστές και τοκογλύφοι ότι τα θρησκευτικά τραύματα θα αποσπάσουν την προσοχή των Ελλήνων από τις Αξίες της Φυλής Μας. Ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρη τη ζωή του Ελληνικού Έθνους.

Σε πρόσφατη εκδήλωση του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας ( ΕΛ.ΚΙ.Σ ) ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης προέβη σε επισημάνσεις και αναφορές με πραγματικά συγκλονιστικό περιεχόμενο. Πράγματα ανατριχιαστικά που είτε περνούν στα πολύ ψιλά γράμματα και τις πίσω σελίδες των εφημερίδων είτε αποκρύπτονται παντελώς είτε προσπερνιούνται από την ανθρώπινη μνήμη βιαστικά και άστοχα. Μίλησε λοιπόν ο Πατέρας Νεκτάριος για τη διαβόητη Συνθήκη Σένγκεν που ήταν η πρώτη συνθήκη που έθεσε αυστηρά μέτρα παρακολούθησης των πολιτών στις μετακινήσεις σε χώρες που την υιοθέτησαν. Αναφέρθηκε ακόμη στις μάχες που έδωσε ο ελληνικός λαός απέναντι σε μεθοδεύσεις και ψηφίσματα που ενεργοποιούνταν προκειμένου να ελεγχθεί και να περιοριστεί η ελευθερία μας, αλλά και να εξαχρειωθούν τα χρηστά ήθη μας. Μάχες από τα παλιά απέναντι στην αποποινικοποίηση της μοιχείας, μάχες ακόμη και για το Σύμβολο του Ελληνικού Έθνους, την Ιερή και Αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία μας προκειμένου να παραμείνει στις παρελάσεις στα χέρια ελληνόπουλων.

Έτσι είναι Πατέρα Νεκτάριε. Γι’ αυτό και βάλθηκαν μετέπειτα να καταργήσουν τις παρελάσεις ως «φασιστικό» κατάλοιπο και αφαίρεσαν με μίσος σοσιαλιστικό το θρήσκευμα από τις ταυτότητές μας. Και όπως είπε ο Πατέρας Νεκτάριος αντιστάθηκαν μαζί μας και άλλοι λαοί. Όπως σ’ αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και στην περίπτωση ακόμη του διαβόητου ευρωσυντάγματος, επιχειρώντας οι βέβηλοι να ακυρώσουν μέσα από αυτό το τερατούργημα στο αντίχριστο και σιωνιστικό υπερκράτος της Νεοταξικής Ευρώπης τον Χριστιανισμό και τον Ελληνικό Πολιτισμό συνολικά. Τους Κλασσικούς Φιλόσοφους του Έθνους και τους Πατέρες, αφού διδάσκουν διαρκώς μέσα από το λόγο και το έργο τους την προσήλωση στο Θεό και την Πατρίδα. Και κατεγράφησαν ρητά στον κατάλογο των αντιστεκόμενων λαών οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι. Οι δε Ιρλανδοί προκειμένου να καμφθούν, απειλούμενοι με οικονομικό αποκλεισμό, χρειάστηκαν τρία δημοψηφίσματα. Για εμάς ούτε ένα. Ανέλαβαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Και τώρα τιμωρούμαστε μνημονιακά.

Αναφέρθηκε ακόμη ο Πατέρας Νεκτάριος στην ρήση του Άγιου Εφραίμ ότι ο Άνομος θα ξεκινήσει από την κοιλιά. Θα μας πει δηλαδή όπως στην περίπτωση των καρτών ότι ή θα λάβουμε το καταραμένο οβολό του ή που θα πεινάσουμε. Μίλησε φυσικά για το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπι και την μασονία, ενώ εκεί που πραγματικά επαναστατείς είναι στη διαδρομή του χαράγματος. Είπε δηλαδή ότι σύμφωνα με συνέντευξη του νομικού εκπροσώπου του ελληνικού κράτους στις Βρυξέλλες η πρόταση για το τσιπάρισμα στο ανθρώπινο σώμα, σε δεξί χέρι και μέτωπο, έχει ήδη γίνει και αναμένεται η απόφαση. Αμφιβάλλει πλέον κανείς για την θέση που έχει πάρει ο Ελληνικός Εθνικισμός και το σύνολο της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων Πατριωτών ότι η επιβίωση του Ελληνισμού περνάει από την πτώση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού; Ας ακούσουμε τον Πατέρα Νεκτάριο Μουλατσιώτη σ’ αυτό εδώ το βίντεο  http://www.youtube.com/watch?v=wbQjPR3HRsU&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...