Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ




microchip_rfid_riceΕφιαλτικά σενάρια; Όχι και τόσο...

Στην Αμερική τείνει να γίνει απαραίτητη... μόδα η εμφύτευση μικροτσίπ στα παιδιά, ώστε να ξέρουν οι γονείς τους, ανά πάσα στιγμή, που βρίσκονται.

Και δεν γίνεται λόγος μόνο για παιδιά, αλλά και για μωρά, στα οποία εμφυτεύεται ένα μικρο τσιπ, σε σημείο που ο γιατρός πιστεύει ότι είναι ασφαλές και μπορεί να αφαιρεθεί, όταν το παιδί μεγαλώσει και εφόσον το κρίνουν οι γονείς του.


Έτσι θα απαλλαγούν οι γονείς από τους όποιους φόβους για την ασφάλεια του παιδιού τους. Υπάρχουν, μάλιστα και διαφημιστικά σποτάκια, τα οποία προβάλλουν προϊόντα εταιρειών, γι' αυτό ακριβώς το σκοπό.

Η τεχνολογία αυτή θα βοηθήσει επίσης να εντοπιστούν τα παιδιά, είτε είναι ζωντανά είτε νεκρά.

Η έννοια της "Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων" δεν υπάρχει πια...

4 σχόλια:

  1. Πως άραγε θα μπορούσε ένα βρέφος ή έστω και ένα μεγαλύτερο παιδί να πει , τι θέλει και τι δεν θέλει?
    Εμφυτεύουν ένα μικροτσίπ παρά την θέληση του και ελέγχουν με αυτό τον τρόπο που είναι ....
    Και οι γονείς ??? Που είναι οι γονείς ????
    Εμείς δηλαδή που μεγαλώσαμε χωρίς μικροτσίπ στα τρυφερά μας κορμάκια δεν αποκτήσαμε ηθικές αρχές , δεν μορφωθήκαμε , δεν κάναμε οικογένειες ???
    Αλλά για να είμαι και απόλυτα ειλικρινείς απέναντι σας , μήπως και εμάς το σύστημα δεν μας καταπίεσε παρά την θέληση μας ???
    Ποιος με ρώτησε εμένα ποιο θρησκευτικό δόγμα θα είθελα να ασπαστώ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα η λέξη "γονείς" έχει μεγάλη βαρύτητα. Κατα την αποψή μου έχει χαθεί η αξία της λέξης και πλέον δεν περιέχει το νόημα που θα έπρεπε να έχει. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ γονέα έναν άνθρωπο που δεν είναι ικανός να φροντίσει το παιδί του και βρίσκει άμεση λύση στο ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ εμφυτεύοντας το στο παιδί του και απομακρύνοντας κάθε είδους φοβίες για την ασφάλεια του.
    Αν αναφερθούμε στο γεγονός ότι δεν ρωτάν το μωρό για το αν θέλει να έχει στο σώμα του το μικροτσίπ (στην προκειμένη περίπτωση) τότε θα θίξουμε ένα άλλο πολύ λεπτό ζήτημα για το αν τελικά μας ανήκει η ζωή μας. Γιατί αν το καλοσκεφτούμε δεν ρωτηθηκαμε για πολλά πράγματα που ίσως θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου , το παν είναι η αγάπη και η φροντίδα .
    Πριν από χρόνια ο κτηνίατρος , μου πρότεινε να βάλω ένα μικροτσίπ στο σκυλάκι μου για να το βρω σε περίπτωση που το χάσω .
    Αρνήθηκα και δόξα τον Θεό , τον ** IVAN ** τον έχω 14 χρόνια τώρα και δεν τον έχασα ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...