Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η Γενετική των Ελλήνων

Με αφορμή την ανιστόρητη, εμπαθή και αντιεπιστημονική στάση του ΣΚΑΙ και των κ.κ. Βερέμη και Τατσόπουλου, ας σημειώσουμε ότι η επιστήμη σήμερα έχει πλέον αποφανθεί τελεσιδίκως για τη γενετική (φυλετική) συνέχεια του Γένους των Ελλήνων.
Την εποχή του ανθέλληνος Φαλμεράϋερ, ο οποίος επιχείρησε να αποκόψει τους Νεοέλληνες από το ιστορικό παρελθόν τους, τα επιχειρήματα που τον αποστόμωσαν προέρχονταν από φιλολογικές, ιστορικές και αργότερα δημογραφικές έρευνες. Σήμερα πλέον μια πιο “χειροπιαστή” επιστήμη, αυτή της Γενετικής είναι ακόμη σαφέστερη εν προκειμένω μετά από τη δυνατότητα έρευνας του μιτοχονδριακού DNA των Ελλήνων.


Συγκεκριμένα:
Με βάση την πανεπιστημιακή έρευνα τριών Πανεπιστημίων (Στράνφορντ, Παβία, Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης υπό τον καθηγητή γενετικής Κων/νο Τριανταφυλλίδη),η γενετική υπόσταση των Ελλήνων σε ποσοστό 99,5% αφορά Καυκάσια χαρακτηριστικά. (Καυκασία φυλή = Λευκή φυλή με συγκεκριμένα γενετικά χαρακτηριστικά διαφορετικά από άλλες φυλές, όπως η Σημιτική, η Σλαβική, η Ουραλοαλταϊκή, η Τουρκική- Μογγολική κ.λπ.)

ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Origin, Diffusion, and Differentation of Y- Chromosome Haplogroups E and J: Inferences on the Neolithization of Europe and Later Mignatory Events in the Mediterranean Area.
(Η προέλευση, διασπορά και διαφοροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Y: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου.)

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο έγκριτο επιστημονικό έντυπο: American Journal of Human Genetics

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Εκτός από αυτή την έρευνα, κατά τον καθηγητή Κων/νο Τριανταφυλλίδη, άλλες επτά (7) παρόμοιου ενδιαφέροντος γενετικές μελέτες καταλήγουν στο ίδιο γενετικό συμπέρασμα: όλες οι μελέτες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέχεια του σημερινού ελληνικού πληθυσμού.
Η γενετική συνεισφορά Σλάβων και Τούρκων ανέρχεται σε ποσοστό λιγότερο από 0,5% !!!
Επίσης σε μεγάλο ποσοστό  οι Έλληνες μεταδώσαμε το Καυκάσιο DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
Ο καθηγητής γενετικής Κων/νος Τριανταφυλλιδης σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον ελληνικό ημερήσιο τύπο: “Με τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική γενετική υπογραφή. Η έρευνα μάς διέψευσε και μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό κάτω του 0,5% είναι η γενετική συνεισφορά  Σλάβων ή Τούρκων στον ελληνικό πληθυσμό”.

Θα τολμούσα να συμβουλεύσω τους κ.κ. Βερέμη και Τατσόπουλο να διαβάσουν καμιά σύγχρονη μελέτη γιατί δυο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είναι αμελείς στη  μελέτη της σύγχρονης βιβλιογραφίας και αναμασούν μαρξιστικές και νεοθετικιστικές φαντασιοπληξίες του προηγούμενου αιώνα, είτε είναι προδότες και εθνικοί μειοδότεςΔεν θέλω να πιστέψω το δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...