Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Η απεργία, απεργία αλλά και η δουλειά, δουλειά!

Nα υπενθυμίσω από παλαιότερη ανάρτηση του olympia.gr, http://wp.me/pbW97-f5s
Κάνω copy-paste αποσπάσματα :

Η απεργία, απεργία αλλά και η δουλειά, δουλειά!


Καταγγελία κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου- ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Προς τον κ. Τσίπρα και τους «αλληλέγγυους» των 300 «μεταναστών απεργών πείνας». Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ «των απεργών», που υπεξαίρεσαν ...
από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που »υπεξαιρέθηκαν» από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Οι ανθρωπιστές έφυγαν κλέβοντας. «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού.από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

Πηγή: το «Ποντίκι»


ΣΧΟΛΙΟ:

Τι άραγε άλλο είχε αυτό το video, πέραν των κλοπών.Mήπως την κοροϊδία της απεργίας πείνας με τη συμμετοχή ΜΚΟ; Πόσα θα μαθαίναμε ίσως αν το βλέπαμε αυτό το video.
 
Λέω εγώ τώρα.
αναγνώστης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...