Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο προβλέπουν Ρώσοι μυστικιστές και αστρολόγοι το Μάρτιο του 2014 !!


Στις 24 Μαρτίου, γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι, σαμάνοι και παραψυχολόγοι, συναντήθηκαν για να συζητήσουν προβλέψεις για το κοντινό και για το μακρινό μέλλον.

"Το φαινόμενο το οποίο ονομάζουν παγκόσμια οικονομική κρίση και που, όπως πιστεύουν, βρίσκεται στο τέλος του, δεν ήταν ακριβώς μια οικονομική κρίση. Ήταν ένας οιωνός μιας μεγαλύτερης κρίσης που έρχεται. Η αληθινή οικονομική κρίση θα συμβεί στο μέλλον", δήλωσε ο αστρολόγος Alexei Kolov στην εισαγωγική ομιλία τού meeting.

Η πιο εντυπωσιακή πρόβλεψη πάντως έγινε από τον Pavel Globa: "...Θα υπάρξουν πόλεμοι στον κόσμο αυτήν την χρονιά, αλλά όλα θα είναι
καλά στην χώρα μας(Ρωσία), εκτός από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο: θα συμβούν τρεις εκλείψεις στην σειρά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αυτήν την χρονιά θα συμβούν 6 εκλείψεις συνολικά..."

Οι εκλείψεις θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα φέτος, προειδοποίησε ο Globa. Μέχρι να συμβεί και η τελευταία, η οποία θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια. Τρομοκράτες θα τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμόστην απονομή των βραβείων Nobel.

Σύμφωνα με τον Globa, η φετινή χρονια μπορεί να συγκριθεί αστρολογικά με το 1939 - την χρονιά που προηγήθηκε του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι συμμετέχοντες στο meeting αποκάλυψαν επίσης την ημερομηνία έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο καινούριος πόλεμος θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014, στην διάρκεια τον Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι επίσης πιθανόν, ο πόλεμος να ξεκινήσει πέντε μέρες μετά το πέρας τον Αγώνων. Ο Globa δεν είπε σε ποια χώρα ακριβώς θα ξεκινήσει ο πόλεμος. Δήλωσε όμως ότι η Αφρικανικές Επαναστάσεις θα αρχίσουν σιγά σιγά να κινούνται προς την Ρωσία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν τεράστιες διαδηλώσεις στην Κεντρική Ασία. Σύμφωνα πάντα με τον Globa, τέτοια γεγονότα συμβαίνουν εξαιτίας του Μαύρου Φεγγαριού. Το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στην Λιβύη όταν το Μαύρο Φεγγάρι ευθυγραμμίστηκε με τον Ήλιο. Όταν το Μαύρο Φεγγάρι ευθυγραμμίστηκε με τον πλανήτη Ουρανό, συνέβη ο σεισμός στην Ιαπωνία.

Στο κοντινό μέλλον θα συμβούν εξεγέρσεις σε Συρία και Υεμένη. Ο ηγέτης όμως της Υεμένης θα ανατραπεί μόνο αφού περάσουν τρία χρονια. Η Αλγερία θα είναι η πιο τυχερή χώρα καθώς οι εξεγέρσεις δεν θα κρατήσουν πολύ.

"Μελέτησα τα ωροσκόπια των ηγετών της Αφρικανικής ηπείρου. Ο Αλγερινός πρόεδρος είναι ο μοναδικός που δεν έχει χάρισμα. Τα γενέθλια του είναι τα ίδια με του Gorbachev - 2 Μαρτίου, 1931. Θα φύγει ειρηνικά. Θα του δώσουν και ένα γιοτ και μια βίλα. Δεν θα υπάρξει μεγάλη επανάσταση στην Αλγερία. Όσο για τον Καντάφι, το πρόβλημα είναι ότι κανένας δεν ξέρει με σιγουριά την ημερομηνία γέννησης του - είναι είτε το 1937, είτε το 1940, είτε το 1942. Αν όντως γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου τότε θα πεθάνει στα γενέθλια του - υπάρχει μια έκλειψη κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι Δίδυμος. Συμπεριφέρεται σαν Υδροχόος. Οι εφημερίδες πρόσφατα έγραψαν ότι είναι γιος ενός Γάλλου πιλότου και δημοσίευσαν την φωτογραφία του πιλότου. Είδα την φωτογραφία και μπορώ να πω ότι μοιάζουν καταπληκτικά οι δυο τους.." είπε ο Globa.

Και η παραψυχολόγος Larisa Vais δεν προέβλεψε κάτι θετικό.
"Θα είναι μεγάλη η άνοιξη και το καλοκαίρι καυτό. Θα γεννηθούν εξαδάχτυλα παιδιά και τέρατα. Το είδα μέσα μου" υποστήριξε.

Η παραψυχολόγος είδε επίσης (μάλλον μέσα της ξανά) ότι ο "υπέρτατος Ηγέτης" ψάχνει ήδη τον διάδοχο του. Το όνομα του διαδόχου θα ξεκινάει από "K". Δήλωσε ακόμα ότι τα οράματα της πάντα έβγαιναν αληθινά.
Υποστηρίζει ότι είδε μια γυναίκα και ότι αυτή η γυναίκα θα κυβερνήσει την Ρωσία πίσω από την πλάτη του άντρα της, του προέδρου.

Όσον αφορά παγκόσμια προβλήματα, η Larisa είπε ότι η Ιαπωνία θα υποφέρει και από άλλους καταστροφικούς σεισμούς. "Πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν στον πλανήτη φέτος", δήλωσε.

Andrei Dondukov, ένας σαμάνος από την Δημοκρατία της Tuva, είπε ότι η χρονια 2009 σηματοδότησε την αρχή της εποχής του Yamaraj, του θεού του θανάτου. "Ο κάθε ένας θα πρέπει να λογοδοτήσει για όσα έχει κάνει. Ο θάνατος θα είναι ιδιαιτερα κοντά στις 5 Νοεμβρίου".

Ο Dondukov επιβεβαίωσε τις προβλέψεις της Βάις (AstrikiProvoli: Ίσως ήταν και αυτός μέσα της ;) ) Σύμφωνα με αυτόν ζούμε σε μια ψευτο-πατριαρχική εποχή και σύντομα θα γυρίσει η μητριαρχία. Υποστηρίζει επίσης ότι η Ρωσία δεν θα έχει πρόβλημα με αυτήν την αλλαγή καθώς ο Πρόεδρος της είναι αναγνωρισμένος από τους Ρώσους Βουδιστές ως η μετενσάρκωση της θηλυκής θεότητας Λευκή Tara.
english.pravda.ru 
Μετάφραση-Επιμέλεια : astrikiprovoli.blogspot.com



Αστρική Προβολή:
Δεν είναι δυνατόν σαν μορφωμένοι άνθρωποι να πιστέψουμε τα όσα υποστηρίζονται στο παραπάνω άρθρο και να τα θεωρήσουμε δεδομένα. Και φυσικά δεν είναι αυτός ο λόγος που επιλέξαμε να ανεβάσουμε το εν λόγω άρθρο. Το ανεβάσαμε διότι είναι συγκεκριμένες κάποιες προβλέψεις και έχουμε περιέργεια να δούμε πόσες από αυτές θα βγούν αληθινές. Βέβαια τι περιμένεις όταν το επιχείρημα που σου δίνει κάποιος για κάτι που θα γίνει είναι "..το ένιωσα μέσα μου.." δεν ξέρουμε. Αλλά στον κόσμο του μεταφυσικού δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι. Γι αυτό και ανεβάσαμε το άρθρο. Εδώ είναι και όλοι θα μπορείτε να δείτε αν κάτι θα βγει αληθινό.
Αυτά που κρατάμε είναι λοιπόν:
  • "Η αληθινή οικονομική κρίση θα συμβεί στο μέλλον" (μια πρόβλεψη που φυσικά θα μπορούσε να την κάνει ο καθένας που παρακολουθεί τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα...)

  • "Θα υπάρξουν πόλεμοι στον κόσμο αυτήν την χρονια.."(και πότε δεν υπήρξαν??)

  • "Το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο.."(πολύ γενικό..)

  • "...θα υπάρξουν ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια.."(χμμμ.....βεβαια δεν χρειάζεται κάποιος να διαβάσει τα αστέρια για να πει κάτι τέτοιο αλλά ο κύριος έδωσε ημερομηνία: "Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου". Είδομεν...)UPDATE (Είναι 12 Δεκεμβρίου και δεν συνέβει καμία σύγκρουση στα Βαλκάνια...)

  • "Τρομοκράτες θα τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό στην απονομή των βραβείων Nobel.."(Οι απονομές θα γίνουν από τις 3 ως και τις 10 Οκτωβρίου..Είδομεν..)UPDATE (Δεν συνέβη τίποτα το αναπάντεχο στην φετινή απονομή)

  • "Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος τον Μάρτιο του 14"(το 2012 είναι κοντά και ήδη κάποιοι άρχισαν να μετακινούν την μέρα καταστροφής του πλανήτη..+2 χρονια λοιπόν...να δούμε μέχρι που θα πάει αυτό...)

  • "Εξεγέρσεις σε Συρία και Υεμένη"(λογική εξέλιξη του ξεσηκωμού τον Σύριων που ξεκίνησε κοντά στα τέλη του Ιανουαρίου και εντάθηκε στα τέλη Μαρτίου κάτι που συμβαίνει και στην Υεμένη από τα τέλη του Φεβρουαρίου και μετά...και δω δεν χρειάζεται κανένας να διαβάσει τα άστρα για αυτήν την πρόβλεψη...λέει όμως η πρόβλεψη ότι ο ηγέτης της Υεμένης θα ανατραπεί αφού περάσουν τρία χρόνια...είδομεν) UPDATE (ο πρόεδρος της Υεμένης ανετράπει επισήμως στις 23-10-11, link)

  • "...θα γεννηθούν εξαδάχτυλα παιδιά και τέρατα.."( τι ακριβώς εννοεί η κυρια με τον όρο τέρατα δεν ξέρουμε...πάντως ετησίως γεννιούνται πολλά άτομα με παραμορφώσεις...εξαδάχτυλα παιδιά?! εδώ γεννιούνται παιδιά με οχτώ άκρα, δείτε εδώ!!)

  • "το όνομα του διαδόχου του υπέρτατου ηγέτη θα ξεκινάει από "Κ" "(βελόνα στ' άχυρα...)

  • "μια γυναικα θα κυβερνήσει την Ρωσία πίσω από την πλάτη του άντρα της, του Προέδρου" (εδώ δεν θα το ξέρει ο πρόεδρος, εμείς θα το μάθουμε..εν πάση περιπτώσει...)

  • "η Ιαπωνία θα υποφέρει και από άλλους σεισμούς."(η Ιαπωνία χτυπιέται ετησίως από περίπου 1500 σεισμούς κλίμακας από 4-6 ρίχτερ...αδύναμη η συγκεκριμένη πρόβλεψη...)

  • "ο θάνατος θα είναι ιδιαιτερα κοντά στις 5 Νοεμβρίου"( είδομεν...)UPDATE (Τίποτα το τραγικά θανατηφόρο δεν έγινε στις 5 Νοεμβρίου, link )

Αυτές είναι οι προβλέψεις που παρουσιάζονται στο άρθρο...πέραν της διάθεσής μας για αστεία, το άρθρο είναι εδώ για όποιον θέλει να δει άμα οι προβλέψεις θα γίνουν πραγματικότητα...Εμείς από την μεριά μας πιστεύουμε ότι όσα προβλέπονται στο άρθρο αυτό και δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία θα μπορούσαν να προβλεφτούν μέσα από την ενημέρωση και την γνώση των θεμάτων που πραγματεύονται και όχι αποκλειστικά από τα αστέρια.. Κάποιες όμως προβλέψεις συνοδεύονται από συγκεκριμένες ημερομηνίες και θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...