Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!! ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ!!





ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...


Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες, όπως είχαν εισηγηθεί στο παρελθόν τα Γενικά Επιτελεία προς τον υπουργό Άμυνας "μπήκε" τελικά στον …πάγο!! 

«Οι νέοι μας έχουν υποφέρει τα τελευταία χρόνια τα πάνδεινα, δεν θα τους φορτώσουμε τώρα και τρεις μήνες επιπλέον θητεία», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Παναγιωτόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι το σχετικό αίτημα της στρατιωτικής ηγεσίας στο θέμα της αύξησης κατά τρεις μήνες της στρατιωτικής θητείας, επανήλθε προεκλογικά, αλλά τότε συμφωνήθηκε ότι την απόφαση και το κόστος θα αναλάβει η νέα κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές.

Η τρικομματική κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη και τις οξύτατες αντιδράσεις από τις νεολαίες όλων των κομμάτων, αποφάσισε να μην ανακινήσει θέμα αύξηση της θητείας. 


seleo.gr


ΨΕΜΜΑΤΑ! ΨΕΜΜΑΤΑ! ΨΕΜΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ. 

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...