Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ πρόστιμο. Παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.


Ο κ. Παπανδρέου, διεκδικούσε από τον κ. Καμμένο το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, με βάση τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για εμπλοκή του με τα ασφάλιστρα κινδύνου ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας (CDS).
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε μιλήσει για το ρόλο που διαδραμάτισε ο Αντρίκος Παπανδρέου σε επενδυτική εταιρία που αγόρασε CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

http://networkedblogs.com/LRCTb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...