Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 29-8-2014.

Φοβούνται οι καθεστωτικοί λακέδες τού νεοταξισμού την άνοδο τής Χρυσής Αυγής και την αφύπνιση των Ελλήνων. Η ένδεια τού λαού και η απώλεια τού ελέγχου τής Πατρίδος έχουν εγείρει αντανακλαστικά. Και έτσι οι ψευτορωμιοί έχουν αποφασίσει να αλλάξουν την πληθυσμιακή και την εργασιακή εικόνα τής Ελλάδος με ξένους γυρολόγους.

Η άλωση τής Πατρίδος μας είναι ταυτόχρονη τόσο στους πολιτικούς μηχανισμούς όσο και στην κοινωνία. Η λαθρομετανάστευση μέσα στην δίνη τής οικονομικής κρίσης, τής ανέχειας και τής πείνας δίδει συνεχώς νέους λαθρεποίκους από επικίνδυνες θρησκευτικά περιοχές, με ανεπτυγμένο το αντιχριστιανικό και μισελληνικό αίσθημα.

Το φαινόμενο τής παράνομης και βίαιης μετανάστευσης δίδει το κατάλληλο έναυσμα στους σχεδιασμούς τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης για την εμπέδωση τού πολυφυλετισμού και τής πανθρησκείας στα δήθεν ελεύθερα κράτη. Σκοπός τού νεοταξισμού είναι η καταστροφή τού εθνικού κράτους και τού φυλετικού συναισθήματος στον δρόμο προς την παγκόσμια διακυβέρνηση. Επομένως οι ανθέλληνες έχουν κάθε όφελος να καταπολεμήσουν και να αφανίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα.

Ο λαός μας έχει υπομείνει πάρα πολλά μέχρι τώρα. Έχει κουβαλήσει στις πλάτες του απατεώνες πολιτικάντηδες που δεν έχουν ελληνισμό και ηθική και πίστη πάνω τους. Όμως δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα προσκυνήματα, το σπίτι και την εργασία του, για να σπιτωθούν και να θησαυρίσουν πάνω στη γη και τα κόκαλα των πατέρων του μπραίμηδες και σιωνιστές. Κι έτσι ο Έλληνας γυρνάει βαθμηδόν, έστω και με αργούς ρυθμούς, στην μόνη ικανή πηγή τού ύδατος για να ικανοποιήσει την δίψα του για προκοπή. Στα νάματα τής Ορθοδοξίας και τής Φυλής.

Κατ’ αυτήν την απολύτως λογική σειρά των πραγμάτων, ο Έλληνας δεν πείθεται από ψευτοανθρωπισμούς και ειρηνικές συνευρέσεις που προϋποθέτουν το μοίρασμα των ιματίων. Και έτσι, ενάντια στην συμπόρευση πολιτικάντηδων και νεοταξιτών, απαντάει με την συμπόρευση και συστράτευση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν φοβάται τούς λαθροχειρικούς αντιρατσιστικούς νόμους. Δεν δέχεται τα ισλαμικά Τεμένη. Και δεν θα επιτρέψουμε να λάβουν άλλοι αποφάσεις για τον Ελληνισμό μας.

Όμως η αφύπνιση πρέπει να συντομεύσει τον δρόμο της και να γίνει μαζική. Διότι οι σχεδιασμοί τής Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Τα μνημόνια, το ξεχαρβάλωμα των υποδομών και τής επαρχίας, η υποχωρητικότητα στα εθνικά μας ζητήματα, η πολεμική σε βάρος τής Ορθοδοξίας μαζί με την ενίσχυση των Οικουμενιστών στους κόλπους τής Εκκλησίας μας, είναι μια αλληλουχία δεινών που οδηγεί σε μια Ελλάδα ραγιάδων ή και σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Η αφύπνιση ωστόσο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον επιθυμητό θάνατο τής κομματοκρατίας και την εξίσου επιθυμητή ενότητα των Ελλήνων κάτω από το Εθνικό Φρόνημα. Η ενότητα των Ελλήνων με τη σειρά της οδηγεί στην θωράκιση τού Εθνικού Κράτους, πράγμα που αντιστρατεύεται τούς σκοπούς τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου. Αυτό που εξυπηρετεί τον Αιώνιο Αντίχριστο είναι ο διχασμός τού Έλληνα, η κοινωνική σύγκρουση και το στίγμα τού δήθεν κακού Έλληνα που έχει τάχα αδικήσει τούς «κατατρεγμένους».

Αυτή η διαδικασία τής εσωτερικής γενοκτονίας μαζί με τα στημένα ενοχικά σύνδρομα είναι που καλλιέργησαν το έδαφος για να φυτρώσει η απάτη τού αντιρατσισμού. Είναι το κήρυγμα τού φκιασιδωμένου ανθρωπισμού πως η γη είναι η κοινή πατρίδα όλων των λαών που πρέπει να μοιράζονται τα πάντα για να ζήσουν και να ξεπεράσουν τούς καταπιεστές τού πλούτου. Με την διαφορά ότι οι καταπιεστές τού πλούτου είναι αυτοί που διώκουν και δανείζουν λαούς, οι δε δήθεν προστάτες τού λαού, δεξιοί και αριστεροί, κατέχουν συστημικό πλούτο και ανοίγουν σκόπιμα την σύγχρονη κερκόπορτα.

Ένα συνηθισμένο φαινόμενο των παγκοσμιοποιημένων καιρών μας, κόλπο των διαιρούντων σε κόμματα τον λαό, προκειμένου να ανακόψουν την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι να σκορπούν ψεύτικα ξενοφοβικά επεισόδια. Πρόθυμα ανθρώπινα ναυάγια, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας και αρχών πάνω τους, εμφανίζονται να έχουν τάχα υποστεί επιθέσεις από «κακούς ρατσιστές και φασίστες». Οργανώσεις με αντικείμενο την υπεράσπιση και την ενσωμάτωση γυρολόγων, με παχυλούς προϋπολογισμούς και κεντρική νεοταξική κατεύθυνση, στοχοποιούν τούς αντιδρώντες που θέλουν να προασπίσουν το σπίτι τους. Και ανοικτά σχολεία μεταναστών δέχονται τα «επισκεπτήρια» δήθεν «εθνικιστών».

Τα επεισόδια τής «ρατσιστικής» βίας αποδεικνύονται στημένα από τούς γραφιάδες των αντιρατσιστικών νόμων και τούς παρακρατικούς τους εταίρους. Νόμων που έρχονται συστημένοι από τούς υπονόμους των νεοταξικών διευθυντηρίων για ψήφο από τούς ψευτορωμιούς υπαλλήλους. Όμως το αποτέλεσμα τής έρευνας από την στιγμή που δεν συμφέρει το Σύστημα, μένει στο σκοτάδι τής επικαιρότητας. Οι δε ένοικοι των υπονόμων έχουν έτοιμα σχέδια, όπως λέγεται από διάφορους μυστικούς διαύλους και υπηρεσίες, για να κάμουν στημένες εμφύλιες τάχα συρράξεις και πορτοκαλί επαναστάσεις.

Η Ελλάς είναι και θα παραμείνει Ορθόδοξο και Εθνικό Κράτος. Ο Ελληνισμός είναι αρραγές Έθνος και έτσι θα παραμείνει. Η Ελλάς και ο Ελληνισμός έχουν κοινούς σκοπούς και αποστολές να επιτελέσουν. Να διατηρήσουν την Φλόγα τής Πίστης Άσβεστη, μια εστία δημιουργίας ενός φρέσκου ελληνικού πολιτισμού. Θα γίνουμε ξανά δυνατό και ηγετικό έθνος. Διότι είναι νομοτέλεια η άνοδος ελληνικής εξουσίας, η νίκη τού Λαϊκού Εθνικισμού μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...