Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ



ΑΘΗΝΑ 22-9-2014.

Ο κύβος ερρίφθη. Οι δύο κόσμοι που ζουν έως σήμερα παράλληλα, θα συγκρουστούν, αφού δεν γίνεται να συζευχθούν. Όσο κι αν το θέλει και το επιδιώκει ο σιωνιστικός νεοταξισμός να αφομοιωθεί η Παράδοση τού Φυλετικού Ήθους και να αντικατασταθεί από τον Σύγχρονο Κόσμο τής Ανήθικης Πανσπερμίας, η φύση είναι ανίκητη. Κι αν η πολεμική βία έρχεται να συνδράμει την οικονομική τρομοκρατία για την συνεύρεση των εθνών και την μετατροπή των λαών σε άβουλη ενιαία μάζα, η πολεμική αρετή και η προσήλωση στο Αίμα θα δώσουν το έναυσμα για την επιστροφή τής Αληθινής Ιστορίας.

Η ζώσα καθημερινότητα δίδει τις απαντήσεις στις προθέσεις που πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο από την παραπληροφόρηση τής κατοχικής νεοταξικής προπαγάνδας. Πιθανόν να μην θέλουν να κρύψουν άλλο την αλήθεια οι θεληματικοί ραγιάδες, πολιτικάντηδες, ενημερωτές και χρηματοδότες, αφού το πράσινο φως για την παγκόσμια διακυβέρνηση έχει δοθεί. Οι κομμουνιστοσυμμορίτες απειλούν τούς Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής για νέο συμμοριτοπόλεμο και οι ισλαμιστές τζιχαντιστές που έχουν ίδιο μίσος κατά Ελληνισμού και Ελληνικού Εθνικισμού εντοπίζονται και στην Πατρίδα μας.  

Ο κόσμος όλος βομβαρδίζεται επικοινωνιακά από την σύγκρουση των θρησκειών, την εισαγόμενη τρομοκρατία, τις νομιμοποιημένες συνευρέσεις των ομοφυλόφιλων και την δαιμονοποίηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όλοι πάνε με όλους, χωρίς φραγμούς και κανόνες. Τα λογικά ερμηνεύονται για παράλογα και τα παράλογα θεωρούνται ο κανόνας και η λογική. Η ομαλότητα και η φυσική παραδοχή τού Θεού, τού Έθνους και τής Ανδρείας ρίχνουν σε ερείπια τα αδιέξοδα που φέρνουν οι χωριστές επιδιώξεις ανθρώπων που οι σταυρωτήδες θέλουν να τούς θέσουν ενώπιος ενώπιων, ώστε αδυνατισμένοι και απροσανατόλιστοι να αποδεχτούν την αντίχριστη εξουσία. Κι έτσι αρχίζει το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών.

Τα χρηματοδοτικά κενά ενισχύονται παράλληλα με την ενότητα των αγορών. Η διασπορά των στρατιωτικών συγκρούσεων γίνεται η γέφυρα για την αλλαγή χάρτη και συνόρων. Η ειρήνευση μεθοδεύεται μέσα από την αλλαγή τού δικαίου τού αίματος από το «δίκαιο» τού εδάφους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα εξαπλώνονται ως έννοια καλύπτοντας τις λαθραίες μετακινήσεις πληθυσμών που στοχεύουν κυρίως Ελλάδα και Ευρώπη. Τα Τζαμιά επιστρέφουν μαζί με τούς ισλαμικούς τους νόμους πίσω στην μαρτυρική γη που είχαν πάει σε χρόνους παλαιότερων κατοχών.

Οι γηγενείς πληθυσμοί μειώνονται με τις στημένες κρίσεις και αντικαθίστανται από τις μεταφερόμενες μάζες, των οποίων η βία χρησιμοποιείται αναλόγως των επιδιώξεων των δυνατών. Είτε γίνεται αφορμή σφιχτών ελέγχων όταν στρέφονται κατά τής Εσπερίας είτε γίνεται αφορμή για την ανατροπή ανεπιθύμητων για την άρχουσα νεοταξική τάξη πραγμάτων πολιτικών ηγετών. Με την διαφορά ότι όταν η βία επαναστάσεων ψεύτικων και ξένων για τούς τόπους που συμβαίνουν ακουμπάει την Εσπερία, συμβαίνει όποτε εκείνη το επιτρέπει, όταν θέλει πρόφαση για την νομιμοποίηση τής πάσης φύσεως εισβολής στα ελεύθερα έθνη.

Το χρήμα συνδέεται άμεσα με τις ταραχές των καιρών και των λαών. Οι ανθρώπινες ματαιοδοξίες χρησιμοποιούνται ώστε να εκθρέψουν τις υλικές φκιασιδωμένες ανάγκες επάνω από τις πνευματικές αρχές και τις ουσιαστικές ανάγκες τού ανθρώπου. Οι διαιρέσεις και οι ηδονές που στρέφονται ενάντια στην Φύση και την Παράδοση έχουν απαρχή και βάση έμπνευσης τον Αιώνιο Άνομο Εμποράκο των Εθνών, τον Σιωνιστή.

Τα κόμματα τής «αντίδρασης» και τής αστικής δημοκρατίας δίδουν επίφαση επιλογών και διαφορετικών βουλήσεων που καταγγέλλουν τις αδυναμίες και τις αδικίες, αλλά δεν κατονομάζουν τον δράστη των αδυναμιών και των αδικιών, αφού το αφεντικό είναι κοινό, η συνεργασία τους δεδομένη και μόνος εχθρός τους ο Έλληνας και ο Εθνικισμός του.

Οι τεχνητές θρησκείες που βγαίνουν μέσα από το ίδιο εργαστήριο παγκοσμιοποίησης μαζί με τις χριστιανικές τάχα αιρέσεις, ισλαμικό φακιόλιο και τιάρα και οικουμενιστές ευρύτερα, τεμαχίζουν την Αλήθεια για να βάλουν μια άλλη που θα έχει χαρακτήρα από όλους και μορφή από κανέναν. Μια σύγκρουση που φέρνει την οικουμένη στα πόδια τού Δαβίδ.

Η ελευθερία από την άλλη πλευρά ταυτίζεται εννοιολογικά με την ελευθεριότητα. Η σάρκα δεν υπηρετεί τον άνθρωπο και δεν προάγει πλέον την οικογένεια, το ήθος και την αναπαραγωγή των γενεών. Η πορνεία και η ανωμαλία έχουν γίνει βιομηχανία αδρά χρηματοδοτούμενη που λαμβάνει νομική προστασία και κοινωνική αποδοχή. Η εξαφάνιση των φύλων λέγεται ομοφυλοφιλία και η εξαφάνιση των φυλών πολυφυλετισμός. Και τα δύο «φρούτα» γίνονται καθεστώς και όσοι τα αρνούνται λέγονται ρατσιστές.

Ο καιρός τής αποστασίας θα συντριφτεί. Ο αέναος κύκλος τής ιστορίας θα αποκατασταθεί. Οι πολεμιστές των δύσκολων καιρών θα απομακρύνουν τούς πρόθυμους ασπόνδυλους από την Γη των Αγίων και των Ηρώων. Η Σημαία και η καρδιά μας έχουν ανεξίτηλα γραμμένες τρεις λέξεις. Πατρίδα – Τιμή – Ελευθερία. Ελλάς – Ανδρεία – Ορθοδοξία είναι η ανάγνωση και ερμηνεία των Αξιών μας. Η Πατρίδα μας είναι κατοικητήριο Θεού και Ελλήνων. Τιμή μας είναι ο σεβασμός των προγόνων στην πράξη, ο διαρκής αγώνας για κοινωνική προκοπή και νίκη στα ιερά ελληνικά όπλα κατά παντός επιβουλής. Ελευθερία είναι η αυτοδιάθεση πνεύματος, σώματος και γης. Πιστοί Έλληνες, Περισσότεροι Έλληνες, Μεγαλύτερη και Καθαρότερη Ελλάδα.

Η φύση είναι απαραβίαστη. Έχει δύο οδούς που συνεργάζονται για την δημιουργία. Όπως ακριβώς υπάρχει ο Χριστός και η Ελληνική Φυλή. Υπάρχει ο χτίστης Έλληνας και η τροφός Ελληνίδα. Σκοπός είναι αληθής ευδαιμονία και η κοινωνική ασφάλεια. Αγαθά που προέρχονται από την κτιστή δημιουργία τού Θεού, μέρος αδιάσπαστο τής οποίας είναι το αιμάτινο ποτάμι τής Φυλής. Οι δε καρποί, υλικοί και οικονομικοί, σαρκικοί και εργασιακοί, συναποτελούν το Ελληνικό Έθνος που ενώνεται και επεκτείνεται διαρκώς. Απόστολοι Χριστού, Πολεμιστές Ελλάδος, Δύναμη Πολιτισμού. Έλληνες σε μια Ελλάδα Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...