Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 24-9-2014.

Η αλαζονεία του εμποράκου των εθνών προχωράει μέσα από τα κενά της εθνικής μας ασφάλειας που έχουν αφεθεί σκοπίμως ανεξέλεγκτα. Κι έτσι, μετά από την δήθεν φυγή της τρόικα και τις συμπτύξεις των μαντριών της αστικής δημοκρατίας, ήρθε ο νέος υπαλληλίσκος του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα «σωτηρίας». Και το πρώτο που μας είπε στα διεθνή συνέδρια των σιωνιστών χρηματάνθρωπων είναι πως θα πρέπει να απελευθερωθούν οι απολύσεις και να μπλοκαριστούν οι απεργίες!

Μ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν φεύγει το μνημόνιο. Με περισσότερες απολύσεις και απαγόρευση απεργιών. Να κάμετε μας είπε ο Γκογιάλ των αμερικανοσιωνιστών του ΔΝΤ αυτές τις αλλαγές που συμφωνήσανε να κάμουν οι ψευτορωμιοί ταγοί σας και δεν τις έχουν κάνει ακόμη. Δεν τις έχουν κάνει υπό τον φόβο της επελαύνουσας Χρυσής Αυγής και των εκλογών που υποτίθεται πως θα γίνουν. Οι αλλαγές αυτές δίδουν λιγότερες δουλειές, λιγότερους Έλληνες και μια Ελλάδα εν τέλει δίχως Έλληνες. Και το τέρμα των απεργιών φιμώνει τα στόματα που αντιδρούν ή κάμουν πως αντιδρούν.

Οι συνδικαλιστές των αστικών κομμάτων κανονικά θα έπρεπε να έχουν γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. Δεν υπάρχει ωράριο εργασίας, δεν υπάρχουν υπερωρίες, έχουν ελαχιστοποιηθεί οι πλήρεις απασχολήσεις, έχει φουντώσει η ανεργία, έχουν χαντακωθεί τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Επιπλέον, οι Έλληνες  εργαζόμενοι ωθούνται στο εξωτερικό, οι λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν ελληνικές θέσεις εργασίας, η πλουτοκρατία και οι «δημοκρατικοί» θεσμοί αρπάζουν εθνικό και λαϊκό πλούτο. Αλλά οι εργατοπατέρες μαζί με το παρακράτος γαβγίζουν χωρίς να δαγκώνουν τα κομματικά τους αφεντικά, σοσιαλφιλελεύθερα και μαρξιστικά που ασχολούνται μονάχα με τις κραυγές ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Μάς αφαιρούν την γη ως προσκύνημα, ως κατοικία, ως εργασία, ως προμαχώνα. Η ελληνόφωνη ψευτοκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων δεν νοιάζεται για πραγματικές συμμαχίες ούτε για πραγματικές επενδύσεις. Κι έτσι βλέπουμε τον Σαμαρά να ακολουθεί διαρκώς μέσω της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης πάσης φύσεως μέτρα σε βάρος τής Ρωσίας.

Να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο αποφασιστικοί, είπε προσφάτως ο πρωθυπουργεύων που ως αντιπολίτευση έγλυφε τη Ρωσία, τη Ρωσία εκείνη που τώρα γλύφει ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεργάζεται ωστόσο με αμερικανικά ιδρύματα και πλευρίζει Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και Πάπα και Ομπάμα.

Πριν ο Σαμαράς έψαχνε τάχα για τουρισμό, εξαγωγές και ενεργειακές συνεργασίες. Τώρα όλοι μαζί οι ψευτορωμιοί διώχνουν τουρισμό, μηδενίζουν εξαγωγές και ξεπουλάνε τον ελληνικό ενεργειακό πλούτο.

Δεν θέλει ο Σιωνισμός να κατέλθει η Ρωσία στα Στενά τού Ελλήσποντου και να διέλθει την Μεσόγειο. Την θέλει εγκλωβισμένη από τα ουκρανικά ενεργούμενά του, στα πλαίσια μιας χώρας που είναι δημιούργημα τεχνητό σαν τούς προσωρινούς μας γείτονες που βαστούν αιχμάλωτα τα ελληνικά χώματα από δυσμάς έως ανατολάς, από την Μεγάλη Ελλάδα έως τον Πόντο. Εμποδίζεται λοιπόν η Ρωσία να ανακαταλάβει ρωσικά εδάφη, όπως ακριβώς έχει εμποδιστεί η Ελλάς να ανακαταλάβει ελληνικά εδάφη. Με όπλα στρατιωτικά, πολιτικά και οικονομικά.

Θεωρεί λοιπόν ο Εμποράκος των Εθνών πως μπορεί να περιορίσει τον Μόσκοβο με τον τρόπο που έχει περιορίσει τον Ρωμιό. Με πολιτικά μέσα. Όμως ο Ρωμιός όταν πάψει να ησυχάζει κάτω από το ψέμα τού γραικύλου πολιτικάντη, μόλις κάμει Ελληνική την Αρχή, τότε θα βάλει κάτω όλους τούς επίδοξους δυνατούς. Γι’ αυτό και ο Εμποράκος των Εθνών βάζει τον Ισλαμιστή συνεργό του να τρέξει το ξέσχισμα τής σάρκας μας. Κι έτσι βλέπουμε να σχεδιάζονται συνέδρια τουρκικότητας στην Ελεύθερη Θράκη Μας με ομοσπονδίες και επιστήμονες και κόμματα τουρκομογγολικά για να προωθήσουν τουρκικό φερετζέ επάνω από εδάφη που ποτέ δεν εγκατέλειψε οριστικά ο Οθωμανός.

Ο Θεός έχει μιλήσει δια χειλέων αγίων σαν τού Ιωσήφ τού Βατοπεδινού για τα πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής. Για τις δοκιμασίες μα και τον θρίαμβο τής Ορθοδοξίας. Και ακόμη για την ανασύσταση τής Αγίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας που θα ακολουθήσει την κίνηση τής Ρωσίας. Ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός προείπε για τον ουκρανικό δάκτυλο των Αμερικανών και τις προκλήσεις του, για την διέλευση αμερικανικών πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών από τα Στενά τού Ελλήσποντου και τον αέρα τής θνησιγενούς Τουρκίας, το τουρκικό κλείσιμο των Στενών προς τη Ρωσία, τις συγκρούσεις ΗΠΑ και Τουρκίας διαδοχικά με τούς Ρώσους.

Τα οικονομικά και τα πολιτικά αδιέξοδα έχουν στηθεί για να αδυνατίσουν τα εθνικά ζητήματα και να νικήσει ο παγκοσμιοποιητής τύραννος το εθνικό κράτος, την Ορθοδοξία και την Ελλάδα που είναι η μήτρα τού Χριστιανισμού και τής Φυλής. Μια ελληνική πολιτική και στρατιωτική καταιγίδα είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει στην περιοχή μας τουλάχιστον την νεοταξική αλαζονεία. Είναι η ελληνοποίηση τής πολιτικής εξουσίας, η συνοχή τής ελληνικής κοινωνίας, η ενδυνάμωση τής ελληνικής στρατιωτικής ισχύος, η ελληνοκεντρική συμμαχική πολιτική μας.

Οι προκλήσεις ψευτορωμιών, πολιτικών και παρακρατικών, και βαρβάρων στον ίδιο χρόνο μαζί με τα ταυτόχρονα χτυπήματα που δέχονται Ελλάς, Ορθοδοξία και Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μόνο σύμπτωση δεν είναι. Αλλά και η αναπτέρωση τού Έλληνα μαζί με την επιστροφή στις ρίζες του, στη γη του και τις διεκδικήσεις του επίσης δεν είναι σύμπτωση.

Κοπιάστε δυνατοί να πνίξετε την δύναμή σας στα νερά μας. Χτυπήστε αντίχριστοι το ελληνικό ατσάλι σε κοινωνία και γεωπολιτική αυλή. Και τότε θα δείτε τι σημαίνει Ελληνική Κάθαρση και Μεγάλη Ελλάδα.

Κι αν κλείσουν κάλπες, κι αν κρούσουν τις θύρες οι άρπαγες, θα ανοίξουν οι θύρες τού Ελληνικού Έθνους, θα κτυπήσουν οι καμπάνες τής Ελληνικής Φυλής. Με τον λαό, με τον στρατό, με τον εθνικισμό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...