Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ



ΑΘΗΝΑ 26-11-2014.

Ξεχειλίζει ο «πατριωτισμός» από τα μπατζάκια των ψευτοδημοκρατών. Είναι ένας φκιασιδωμένος πατριωτισμός που σχετίζεται με τις τράπεζες, τα χρηματοκιβώτια, την ξενοκρατία και την άκοπη πλουτοκρατία που κυβερνούν τον άγιο τούτο τόπο. Με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες να πανηγυρίζουν επειδή ευημερούν τα νούμερα που συνοδεύουν τα καθεστωτικά σεντούκια, όταν η Ελλάς τεμαχίζεται και η ζωή των Ελλήνων κατάσχεται.

Μάς είπαν τις προάλλες ότι οι συστημικές τράπεζες πέρασαν τούς δρόμους αντοχής στους οποίους υποβλήθηκαν από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών. Ότι θα ρίξουν τώρα λεφτά στην αγορά και ότι θα δανειστούμε από τους «καλούς» τοκογλύφους τής ψευτοευρώπης με καλύτερους όρους, δηλαδή θα δανειστούμε χρήμα από καλύτερα χρηματομαγαζιά με πιο αμολυμένα λουριά. Το χρέος θα είναι πάντα εδώ να μάς συντροφεύει μέχρις ότου αποφασίσουμε να αποβάλουμε τα δίποδα νούμερα τού κατοχικού καθεστώτος και να παράξουμε ελληνικά προϊόντα από ελληνικά μαγαζιά και ελληνικά χέρια.

Όμως την ίδια στιγμή ο Εμποράκος και Δανειστής των Εθνών που έχει αγοράσει τα δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών από τις ελληνόφωνες τράπεζες έβγαζε εντολές πληρωμών και κατασχέσεων ελληνικών περιουσιών. Η ελληνική παραγωγή και η ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα σημειώνει συνεχώς αρνητικούς δείκτες, με τα λουκέτα να αυξάνονται. Και το ενδιαφέρον τής εθνικά και οικονομικά χρεοκοπημένης ψευτοπολιτείας επιδεικνύεται μονάχα υπέρ τού παγκοσμιοποιητή τυράννου, υπέρ των λαθρομεταναστών τού ισλαμικού τζιχαντισμού και υπέρ τής ειρηνικής παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας και εδάφους σε ψευτοσυμμάχους και ανήθικα γειτονικά μορφώματα.

Οι προδότες τής πολιτικής φτιάξανε αντιρατσιστικούς νόμους φιμώσεως τού ελληνισμού, νόμους αναγνωρίσεως ψευτοθρησκειών και παραχωρήσεως εξουσιών θρησκευτικών και τουρκικών ίσαμε τη Θράκη και νόμους καταργήσεως τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Νόμους που ποινικοποιούν το Εθνικό Φρόνημα και αναγνωρίζουν πάσα γενοκτονία πλην των ελληνικών που μπορεί να τις αρνείται κάποιος, αλλά να μην φυλακίζεται.

Δεν είπαν όμως τίποτα απολύτως οι Εφιάλτες για το ρεπορτάζ που έκαμε τις προάλλες το αραβικό κανάλι Αλ Τζαζίρα στους δρόμους των Αθηνών με πρώην και νυν, μα πάντα λαθρομετανάστες, να λέγουν πως καταπιέζονται επειδή δεν τούς έχει ακόμη φτιάξει η Ελλάς Τέμενος. Δεν απάντησαν το ψευτορωμέϊκο και η διοικούσα εκκλησία στις αιτιάσεις των χρηματοδοτούμενων από το Κατάρ που χρηματοδοτεί Τζαμιά ότι υπεύθυνη για το «κακοπάθημα» των λαθρομεταναστών είναι η Ελληνική Εκκλησία, όταν οι ισλαμιστές τζιχαντιστές σκοτώνουν χριστιανούς όπου γης και το κλίμα για τις ισλαμικές «ανοίξεις» φτάνει σύμφωνα με ποικίλες πηγές πάνω από την Ελλάδα ώστε να μουσουλμανοποιηθούμε.

Το κατοχικό καθεστώς των υπηρετών τού σιωνιστικού νεοταξισμού απαξιώνει συνεχώς το αξιόμαχο και την εξοπλιστική αρτιότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αποδέχεται διαρκώς ως τετελεσμένο γεγονός την συγκυριαρχία στον υποθαλάσσιο πλούτο με τούς Τούρκους και τούς Σιωνιστές, ενώ κρατάει δεμένα τα ελληνικά όπλα που επιθυμούν να προασπίσουν την κυριαρχία τής Πατρίδος ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αυτό ακριβώς αποδείχτηκε όταν αμερικανικό φορτηγό πλοίο έπαθε τις προάλλες βλάβη και το ρυμουλκήσανε τα τουρκικά πολεμικά πλοία αντί για τα ελληνικά, με τα τουρκικά μαχητικά να αποκλείουν το Καστελόριζο.

Κοίτα κάτι συμπτώσεις! Τα ατυχήματα να συμβαίνουν εκείθε που υπάρχει όσμιο, όπως έγινε με τα Ίμια, ή εκεί που υπάρχει η μηδέποτε ανακηρυχθείσα ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Εκεί δηλαδή όπου υπάρχει ο πλέριος ελληνικός γεωφυσικός πλούτος και η οδός για την επέκταση τής γεωπολιτικής επιρροής τής Ελλάδος.

Αλλά οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες θέλουν τούς Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής στη φυλακή για να ψηφίσουν προέδρους και παραχωρήσεις ψυχών και εδάφους με σκυφτές μειοψηφίες. Χρησιμοποιούν περιοριστικά στα νερά μας τον Στρατό μας. Και σπεύδουν να σχηματίσουν κυβερνήσεις εκτός εκλογών, καταλύοντας  «δημοκρατικά» το πολίτευμα που τάχα κινδυνεύει από τον Λαϊκό Εθνικισμό, γιατί αυτό θέλουν και ζητούν οι ελληνόφωνοι επικοινωνιακοί νταβατζήδες. Νταβατζήδες που λέγουν πως ούτως ή άλλως αυτό επιβάλλουν και … αόρατες δυνάμεις!

Κουμάντο ανθελληνικό για κοινωνία πολυφυλετική, μη ελληνική και μη ορθόδοξη. Κουμάντο ανθελληνικό στα βορεινά και τα υδάτινα σύνορα με αλβανικό, σκοπιανό, τουρκικό και ψευτοπεριούσιο φερετζέ. Κουμάντο χρηματοοικονομικό με τούς τοκογλύφους να παχαίνουν και τον ελληνικό λαό να αδυνατίζει. Αυτό όμως το κουμάντο πρέπει να φύγει από τον ανθελληνισμό και να περάσει στα χέρια τού ελληνισμού. Κι αυτό με έναν τρόπο γίνεται. Με την απόδοση καθάριας ελληνικής συλλογικής δικαιοσύνης.

Η Ελλάς δικάζει το ψευτορωμέϊκο και όχι το ανάποδο. Η κυριαρχία και οι κανόνες τής ζωής τού Έθνους ανήκουν μονάχα στην Ελληνική Φυλή. Η Πίστη που συνέχει και διαπερνάει την επαναστατική ζωή τού Ελληνισμού, η Πίστη που θωράκισε την ελεύθερη ελληνική πατρίδα είναι η Ορθόδοξη Πίστη. Ελληνικό Αίμα λοιπόν και Ορθοδοξία. Οι δε εξουσίες πηγάζουν από τούς Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος και ασκούνται από αυτούς και μόνον τούς Έλληνες.

Η κατάλυση τής κυριαρχίας και τής εξουσίας των Ελλήνων δεν νομιμοποιείται κατ’ ουδένα τρόπο. Κομματικό ή δικαστικό ή άλλο. Εφόσον το καθεστώς ξεπουλάει τον Ελληνισμό, το καθεστώς πρέπει να οδηγηθεί στο εδώλιο τού κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία. Το ψευτορωμέϊκο δεν είναι η Πολιτεία, είναι επίορκος καταχραστής και δολοφόνος τής Φυλής μας.

Η Ελλάς είναι το Ενιαίο και Αδιαίρετο Σώμα που αναπτύσσει και μεγαλώνει το Οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής. Ορκίζεται στο Θεό και τούς Προγόνους της. Στηρίζει την εργασία και την παιδεία των Ελλήνων που ανθοβολούν την γη και δημιουργούν αίσθημα πιότερων έργων στα παιδιά μας. Κρατάει καθαρό το σπίτι στους νοικοκύρηδες τού Γένους. Οπλίζει το Στράτευμα για να υποστηρίξει την στρατηγική τής Αληθινής Ελλάδος και να επιστρέψει την ελληνικότητα στους αλύτρωτους αδερφούς μας. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα τσακίσει ψευτορωμιούς και νεοταξίτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...