Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 5-11-2014.

Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολιτικό σύστημα, αλλά μια οργανωμένη πολιτική συμμορία. Δεν έχουμε απέναντί μας Έλληνες, αλλά ένα ανθελληνικό μίγμα από ψευτορωμιούς και ξενοκίνητους. Δεν είναι ταγοί τού ελληνικού έθνους, δεν προέρχονται από τα δικά μας σπλάχνα, επομένως δεν είναι δική μας η εξουσία, αλλά μέσον διαιρέσεως και εξοντώσεως του ελληνικού λαού.

Η αστική κοινοβουλευτική κομματοκρατία έκαμε το χρέος της προς τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Έβαλε το διακριτικό κοστούμι, χρέωσε ψεύτικες ταμπέλες και ιδεολογίες τούς πολίτες, τούς διόρισε, τούς αιματοκύλισε και τώρα πετάει τις διαχωριστικές ταμπέλες. Τις κρατάει μονάχα για τούς εύπιστους οπαδούς. Και τώρα η μεγάλη μάστιγα τού «συνταγματικού» τόξου προχωράει στην αληθινή αποστολή της. Στην μεγάλη συγκυβέρνηση σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών, στα τέσσερα πεσμένη στα πόδια τού Εμποράκου των εθνών.

Θα κάνετε πως πάτε σε εκλογές, λέγουν οι ταχυδρόμοι τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Και από λόγους και δικαιολογίες, γεμίζει ο ορίζοντας τής πληροφόρησης και τής παραπληροφόρησης. Δεν βρίσκουν τούς πρόθυμους αρχοντοραγιάδες για την εκλογή προέδρου τής «δημοκρατίας» τους. Δεν θέλουν λένε να μπερδέψουν τις εθνικές εκλογές με την προεδρική εκλογή. Και άλλα τινά παρεμφερή. Όμως η αλήθεια είναι πως τα επόμενα μέτρα τού ολικού ξεριζώματος ελληνικών ψυχών, πόρων και εδαφών είναι τόσο επώδυνα που επιβάλλουν την σύμπτυξη όλων των προσκυνημένων για να φανεί το μεγάλο ξεπούλημα ως κοινό μέτωπο και εθνική σωτηρία.

Λένε επιπλέον για τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν θέλει στην παρούσα φάση εκλογές. Η αλήθεια είναι πως οι αμερικανοκομμουνιστές δεν θέλουν σε καμία φάση εκλογές, διότι η αποστολή που έχουν αναλάβει μέσα στον μεγάλο νεοταξικό θίασο είναι άλλη. Η αποστολή τους είναι ο χαλασμός τής κοινωνίας και η τρομοκράτηση τού ελληνικού λαού. Η εξάρθρωση τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος. Ολάκερη η τακτική τού κομματικού και τού παρακρατικού μαρξισμού στρέφεται ενάντια στην Ορθοδοξία, την εθνοφυλετική μας καθαρότητα και την Χρυσή Αυγή. Αυτά όλα στο υπόγειο τού συστήματος, διότι στους επάνω ορόφους ο διωγμός των Ελλήνων είναι διακομματικός.

Σπαραξικάρδια γέλια προκάλεσε η παρουσία τού τομεάρχη ανάπτυξης τού ΣΥΡΙΖΑ Σταθάκη στην ετήσια σύνοδο των διεθνών τοκογλύφων τού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τής Παγκόσμιας Τράπεζας. Οι φανατικοί «αντιμνημονιακοί» συμμετέχουν στις συζητήσεις και τούς σχεδιασμούς των γεννητόρων τής ιδεολογίας τους. Και έτσι ως πιστά μέλη τής πραγματικής τους οικογένειας, πλησιάζουν τα έτερα μέλη τής οικογένειας, τούς δήθεν κομματικούς τους αντιπάλους. Εύκολα πράγματα, αφού προηγουμένως έχουν κουβεντιάσει με γερμανούς, αμερικανούς, χρηματοοικονομικά ιδρύματα και θρησκευτικούς παράγοντες.

Τρομοκρατούνται οι νεοταξικοί τοποτηρητές από τις εφιαλτικές παραχωρήσεις. Πρέπει όμως να τις κάνουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα τούς ανατρέψουν οι σιωνιστές με όπλο τις ανομίες των δικών τους ανθρώπων. Βουνά οι φάκελοι των διαφόρων υπηρεσιών. Κι έτσι αποφασίζουν να τρομοκρατήσουν τούς Έλληνες. Από τούς αντιρατσιστικούς νόμους λοιπόν βαδίζουμε στις παρακολουθήσεις και στις απειλές για εκρηκτικές απαντήσεις προς ανυπότακτους Έλληνες Εθνικιστές. Με τη διαφορά ότι η απειλή στρέφεται κατά πάντων των Ελλήνων που βλέπουν τις ζωές τους να διαλύονται από το Νεοταξικό Κτήνος τής Παγκοσμιοποίησης.

Τα οικονομικά συμφέροντα έχουν επιδοθεί στο πλιάτσικο και την κινδυνολογία. Τα κεφάλαια που θα φύγουν μετά από τα επερχόμενα οικονομικά μέτρα και πριν το μπάχαλο πακετάρουν λίγο – λίγο τα πράγματά τους. Χρηματιστήριο σε δοκιμαστικές πτώσεις. Προϋπολογισμοί στον αέρα. Αύξηση τού κόστους τής δανεικής γάγγραινας. Όλα στο κόλπο για το εσωτερικό χτύπημα τής νεοταξικής συμμορίας. Να μην πετάξουμε την λαίλαπα. Και να βρεθούμε υπήκοοι τού Εμποράκου που θα έρθει να μάς «σώσει» όταν οι εξωτερικοί κίνδυνοι τής γειτονιάς μας και οι τζιχαντιστές παραμονεύουν.

Δεν υπάρχει κανένα άλυτο πρόβλημα για τον Έλληνα που θα κάνει δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Θα πατάξει τούς προδότες. Και θα ενώσει την ύπαρξή του, τον ελληνισμό του, κάτω από την μία και αδιαίρετη σημαία τού Εθνικού Φρονήματος. Δεν έχουμε ανάγκη καμία εξωτερική βοήθεια. Έχουμε ανάγκη την πλήρη εθνικοποίηση τού κράτους, τής κοινωνίας και τής πολιτικής μας ζωής. Κεντρική εξουσία και ελληνικός λαός να προσαρμοστούν στην προαγωγή των σκοπών τής Φυσικής, Δίκαιης και Ισχυρής Ελλάδος. Οποιοσδήποτε δρα εκτός αυτού τού σχεδιασμού, δεν θα κάνει καμία άλλη ενέργεια στη ζωή του.

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς δεν είναι ένα κράτος κλειστό στις διεθνείς εξελίξεις. Είναι ένα κράτος που οφείλει να καθοδηγήσει και θα καθοδηγήσει τις διεθνείς εξελίξεις. Συμμαχίες κάνουμε με κείνους που σέβονται την προσωπικότητα και τον γεωπολιτικό ρόλο τής Ελλάδος. Η δε γεωπολιτική θέση τής Ελλάδος υπαγορεύεται από την αποκλειστική χρήση των πόρων και των φυσικών της πλεονεκτημάτων. Αλλά για να συμβεί τούτο, χρειάζεται αρραγές εθνικό και κοινωνικό μέτωπο. Χρειάζεται συμπαράταξη των Ελλήνων ενάντια σε ατομικές και κομματικές επιδιώξεις.

Ούτε κομματιάσματα ούτε ψευτοεπαναστάσεις. Στον πόλεμο υπάρχει μονάχα ένας νικητής. Δεν έχουμε μήτε κρίση μήτε πολιτική αναμέτρηση. Έχουμε πόλεμο και επιχείρηση γενοκτονίας των Ελλήνων, κρατικής, παρακρατικής, λαθρεποικιστικής και τοκογλυφικής.

Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και θέλουμε να φουντώσει, να ανθοφορήσει ο Ελληνισμός μας. Αυτό θα συμβεί μέσα στα πλαίσια τής Ελληνικής Φυλής και τής σφοδρής της επιθυμίας να κυριαρχήσει στο περίγυρό της. Στις πολυπληθείς οικογένειές της, στα έργα της, στα εδάφη της.

Εντολείς, εργάτες και πολεμιστές μέσα σε μια και αδιαίρετη φύση. Αυτός είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Μια σιδερόφρακτη προσωπικότητα, ένας λαός και ένα έθνος που δρα σαν ένας άνθρωπος όπου κι αν βρίσκεται, προκειμένου να δει τα ζωντανά του κύτταρα, τούς Έλληνες να διαπρέπουν σε ό,τι καταπιάνονται. Και να συντρίβουν οτιδήποτε τούς κόβει το δρόμο. Ελλάς υπεράνω όλων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...