Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ



ΑΘΗΝΑ 22-6-2015.

Ο ελληνικός λαός έχει ξεστρατίσει από τις αρχές του και το κράτος μας άφησε να σαπίσουν οι θεμέλιοι λίθοι του. Βασική αρχή τού λαού μας είναι η Πίστη του και θεμέλιος λίθος το Φρόνημα το Εθνικό και η Φυλετική του Συνείδηση. Κι έτσι αποτράβηξαν τον Έλληνα από την Πίστη του για να χάσει τον σεβασμό στο Θεό και την αυτοπεποίθησή του. Και αντικατέστησαν το Φρόνημα με την υποταγή στους δυνατούς τού χρήματος, την δε Φυλετική Συνείδηση την αντικατέστησαν με τον πολυφυλετισμό και τον ψευτοθεό τού υλισμού και τής παγκοσμιοποίησης.

Η Πίστη είναι η μεγαλύτερη δύναμη που αντλείται από την ψυχή τού Έλληνα και διαχέεται στην ατσάλινη πυγμή να βαστήξει καθαρό τον Ναό τού Έθνους και τα Ιερά Προσκυνήματα τής Φυλής. Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά, όπως ακριβώς έχει καταδείξει από αιώνες πολλούς ο βίος των Αγίων και των Ηρώων τού Ελληνισμού. Κινεί ακόμη και βουνά και καθαγιάζει το χώμα που πατούμε, σηκώνοντας εκείθε που χύνεται αίμα ελληνικό Ναό Ορθοδοξίας και Ελληνικότητας.

Φτάνει να κοιτάξουμε μέσα μας για να δούμε να καθρεφτίζει στην ψυχή μας ολάκερη η ιστορία τής Φυλής. Να ταξιδέψουμε νοερά στις εποχές τής Τρανής και Αληθινής Ελλάδος για να δούμε πως όταν πέφτανε τα τείχη τού Κάστρου, τα σώματα γινόντουσαν ζωντανές ακροπόλεις. Μια επίκληση στον Ζώντα Θεό ενώπιον τής ελεύσεως τού βαρβάρου εισβολέα εκάστου εποχής έθρεφε το σώμα και την ψυχή και σήκωνε τον Έλληνα σε δυσθεώρητες υπεράνθρωπες διαστάσεις για να υπερνικήσει τον μισελληνισμό.

Μάς λέγουν σήμερα οι έμποροι τής σαρκικής ηδονής και τού χρήματος, οι εκφραστές τής ανηθικότητας και τού σατανοκίνητου νεοταξισμού πως θα πεινάσουμε αν φύγουμε από την αρένα τού σιωνιστή παγκοσμιοποιητή. Μάς λένε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εξυγιάνουμε τάχα το κράτος «μας» από το να δεχτούμε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την νέα ταυτότητα δίχως εθνικότητα και θρήσκευμα. Φτιάχνουν τις αχρήματες συναλλαγές. Ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό χρήμα που χρειάζεται το μάζεμα τού υλικού χρήματος για να επιβληθεί. Έσχατο βήμα πριν το ενσώματο χάραγμα. Και τότε δεν θα χρειάζονται ούτε καν το δήθεν σωτηριώδες ευρώ.

Την ίδια ακριβώς στιγμή έχουν βάλει τα τελευταία χρόνια μέσα στα τείχη ξένους γυρολόγους, αλλόθρησκους και ηθικά ανερμάτιστους μπροστά στην αποστολή τού ανακατώματος τής Φυλής ή την πείνα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Είναι οι λαθρομετανάστες και οι «πρόσφυγες», οι φυγάδες κάθε λογής από Ασία και Αφρική. Και απέναντι σ’ αυτόν τον δούρειο ίππο, οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες, οι δωσίλογοι ψευτοταγοί που ζητούν έντονα και διατεταγμένα την «λύση» τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, επιζητούν να κάμουν τούς εισβολείς Έλληνες, να τούς δώσουν ιθαγένεια.

Προχωρούνε για να τούς φτιάξουν ισλαμικούς ναούς. Να βάλουν το Ισλάμ στην θέση τής Ορθοδοξίας. Τούς λαθρομετανάστες στην θέση των Ελλήνων. Στηρίζονται πάνω στους επαγγελματίες ψευτοανθρωπιστές, τούς κομματικούς στρατούς και χορηγούς τού Συστήματος,  ακόμη και πάνω στην παναίρεση τού οικουμενισμού που έχει σπαρθεί στα σπλάχνα κάποιων πλανεμένων ιερέων. Οικουμενισμός που σημαίνει την πρόσμιξη και την εξομοίωση τής Αληθινής Ορθόδοξης Πίστης με τις ψευτοθρησκείες που έχουν ως μήτρα τούς Σταυρωτήδες τού Υιού τής Αλήθειας Χριστού μας.

Είμαστε Έθνος Αποστολικό. Είμαστε Σιδερόφρακτοι Στρατιώτες της Ελληνικής Φυλής. Είμαστε απόγονοι τρανών κοσμοκρατόρων προγόνων. Ποτέ δεν μετρήσαμε τούς αριθμούς στο διάβα μας. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Ούτε το χρήμα ούτε η ολιγοπιστία που βασιλεύει στην οικουμένη ούτε το πλήθος των εχθρών μπορεί να μάς σταματήσει. Έχουμε Πίστη μέσα μας και δεν φοβόμαστε τα δεινά, ακόμη κι αν βασιλέψει το σκότος μέσα στον κόσμο. Εμείς θα σκορπίσουμε με την ορμή μας, με το κοφτερό ατσάλι, με την δάδα τής αλήθειας μας το Φως στον κόσμο. Θα καρπίσουμε την γη μας. Και θα σπάσουμε τα δεσμά των Ελλήνων στις πρώην αλύτρωτες πατρίδες και ταχέως γεωπολιτική αυλή ελληνική.

Τα χαρτιά τής υποταγής θα τα ξεσχίσουμε. Η Ελλάς βρίσκεται σε πόλεμο με τούς προαιώνιους εχθρούς της. Πόλεμο στο οικονομικό, στο κοινωνικό και κατόπιν στο Πεδίο τής Τιμής. Πόλεμο για την διατήρηση τού άβατου τής Πίστης και τής Πατρίδος. Από το εσωτερικό μέτωπο κινάμε πετώντας όσους μόλυναν τις ζωές μας. Προηγήθηκε η Σταύρωση τού Χριστού. Ήρθε κατόπιν η σταύρωση τού Ελληνικού Έθνους. Βασίλεψαν στις μέρες μας οι πιστωτές των βασιλέων. Συρρικνώθηκε η Ελλάς στα μισά της εδάφη. Τώρα ήρθε η ώρα για την τελική σύγκρουση και την συντριβή τής Αντίχριστης και Μισελληνικής Ανομίας.

Μέσα στην οικουμένη δεν χωράνε και οι δύο κόσμοι, δεν υπάρχει χώρος για τις δύο αντίρροπες δυνάμεις. Η ανάσταση θα διαδεχθεί την σταύρωση. Η αλήθεια θα νικήσει το ψέμα. Ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός θα ξεσχίσει τούς πιστωτές σκλαβωτές των λαών. Ας κλείσουν τις οικονομικές στρόφιγγες οι δήθεν δυνατοί. Κι ας βρυχηθεί ο ποντικός τής οικουμένης και οι διπλανοί μας βοηθοί του που καμώνονται τα λιοντάρια. Εμείς έχουμε την γη που μάς θρέφει. Έχουμε την Πίστη που μάς κραταιώνει. Έχουμε το δίκιο που γίνεται Νέμεση.

Προχωράμε καθαρίζοντας την Ιερή Ελλάδα από τούς προδότες και τούς ξωμερίτες. Ξεχερσώνουμε τις παραφυάδες τού νεοταξισμού και κάνουμε το Οικόπεδο τής Φυλής Κάστρο Θεού και Ελλάδος. Κάθε λίθος, κάθε βουνό, κάθε παρεκκλήσι, πάσα ελληνική ψυχή είναι έδαφος των Δυνάμεων τού Έθνους και τής Ελευθερίας. Μια προσευχή, μια απόφαση, ένα στρατηγικό σχέδιο πως στην κορυφή τής οικουμένης μονάχα η Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς μπορεί να επικρατήσει ως αντίπαλο δέος στην παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...