Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ



ΑΘΗΝΑ 24-6-2015.

Μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα έχουν γίνει στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τής ισότητας. Ψεύτικες επαναστάσεις από πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού και εισβολές ξένων δυνάμεων τελέστηκαν παλαιόθεν και τελούνται ως τις μέρες μας. Πόλεμοι τοπικοί και παγκόσμιοι είχαν την ίδια αφετηρία. Την ισότητα και την αδελφοσύνη των αιμοσταγών «δυνατών» με τα αδύναμα «θηράματα».

Η ισότητα ωστόσο είναι μια μεγάλη απάτη των «δυνατών» που σπάρθηκε μέσα στους ελεύθερους λαούς, στα «θηράματα», προκειμένου να σπείρουν στους κόλπους τους ψεύτικες ενοχές. Η επιδιωκόμενη εξίσωση των λαών γίνεται προς τα κάτω, σε βάρος τού πολιτισμού και τής εθνικής ταυτότητας. Η οκνηρία, η αρπαγή και η απιστία των φύσει και θέση κατωτέρων λαών ανεβαίνει στην ίδια ζυγαριά και σε αντιστοιχία με την εργατικότητα, την λυτρωτική πολεμική αρετή και την πίστη. Βεβήλωση που δεν ευλογείται από τον Θεό και δεν ταιριάζει στον Ανώτερο και Αυτεξούσιο Ελληνισμό.

Η ανθρώπινη μορφολογία, τα μέλη και οι λειτουργίες τού ανθρωπίνου σώματος είναι τα μόνα κοινά σημεία των λαών. Δύο πόδια και δύο χέρια όμως δεν διασφαλίζουν μήτε την αξία τού προσώπου μήτε τα ανθρώπινα ένστικτα εξ ορισμού. Η ανθρώπινη ψυχή, η αρετή, η ευφυΐα, η αντοχή στις δυσκολίες, η κατάκτηση τής φύσεως στην υπηρεσία τής Εθνικής Κοινότητας, η παιδεία, ο ηρωικός τρόπος ζωής, είναι στοιχεία που δίδουν στην ζώσα πραγματικότητα και στο Πεδίο τής Τιμής την ανωτερότητα στα έθνη που την αξίζουν.

Όσοι εγκληματούν πολεμικά και οικονομικά και όσοι μένουν μόνιμα στην δούλεψη ξένων, έχουν κερδίσει επαξίως την κατωτερότητα που τούς αντιστοιχεί ως έθνη. Οι εισβολές σε ελεύθερα έθνη για την ανατροπή εθνικών κυβερνήσεων δεν μπορούν να συγκριθούν με την πολεμική επιχείρηση για την απελευθέρωση σκλαβωμένων εδαφών από τούς φυσικούς τους κατόχους.

Η εισβολή λόγου χάρη στο Ιράκ και οι βομβαρδισμοί τής Σερβίας είναι κακουργηματικές, απάνθρωπες και ιδιοτελείς πράξεις. Η απελευθέρωση τής Βορείου Ηπείρου Μας και πάσης αλύτρωτης ελληνικής γης είναι νόμιμη ενέργεια προς αποκατάσταση τής εθνικής κυριαρχίας τής Ελλάδος.

Ο κατακτητής ξένης γης και εξουσίας είναι ένας σκώληξ που μπορεί να πάρει αξία εφήμερη μονάχα αν βρεθεί ενώπιον λαών που έχουν ξεχάσει τα σκλαβωμένα αδέρφια τους, μηδενικότητες και οι δύο. Ο δε λαός που κινείται και εξαπλώνεται με γνώμονα το Αίμα και την Τιμή, που σκέπει όλα του τα εδάφη κάτω από τα εθνικά λάβαρα αντί πάσης θυσίας, αυτός είναι Ανώτερος και Ζωντανός Λαός.

Οι τοκογλυφικοί δανεισμοί και η παγκόσμια σύνδεση των οικονομιών δεν είναι μήτε αγαθοεργία τού δανειολήπτη μήτε ευφυΐα τού δανειζόμενου. Είναι αναμφισβήτητα μια εκ των χειροτέρων μορφών σκλαβιάς. Είναι μια μορφή εισβολής στο κράτος – θύμα που λαμβάνει χώρα με την συνεργασία προδοτικών πολιτικών αρχών.

Οι δύο λαοί, δανειολήπτης και δανειζόμενος, δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ ίσοι. Ο μεν δανειολήπτης είναι βδέλλα που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο, αξίζοντας πάτημα στην κεφαλή. Ο δε δανειζόμενος όταν σαπίζει στην σκλαβιά του, ανήκει στα κατώτερα έθνη, όπως και ο τύραννός του. Όταν όμως παίρνει την γη και την εξουσία στα χέρια του τσακίζοντας τον δυνάστη, αυτός ο λαός είναι άξιος να ζει, γιατί είναι όντως ανώτερος λαός.

Ένας λαός που κοιμάται επάνω σε πλούσια από Θεό και Φύση προικιά, αφήνοντάς τα πλιάτσικο στα χέρια τυμβωρύχων δεν είναι αδικημένος λαός, αλλά ανίκανος λαός. Με την ανικανότητά του αυτή μάλιστα καθίσταται διπλά βάρος για την ανθρωπότητα, διότι εκτός τής υποθηκεύσεως των ανθρώπων του, δίδει αξία στον άρπαγα που καμώνεται ψευδώς τον κατακτητή.

Αν η Αφρική για παράδειγμα πολεμά αναμεταξύ της και στερεί την τροφή από τούς λαούς της, δεν τής φταίει η Ευρώπη και η Ελλάς. Όταν ο σιωνιστής έχει αφαιμάξει το «θύμα» και έχει βάλει δικούς του στην εξουσία των δήθεν ενόχων, τότε ο σιωνισμός είναι εκείνος που φέρει το κακούργημα. Η Ελλάς οφείλει να διατηρήσει τα κεκτημένα με ιδρώτα και αίμα στα χέρια της. Και εκείνος που αφήνει ανεκμετάλλευτη την γη του είναι κατώτερος εκ λόγου οκνηρίας.

Η ισότητα είναι μια ψευδαίσθηση που σταματάει μπροστά στην Αξιοσύνη και τη Δύναμη. Ισάξιοι μεταξύ τους είναι οι άνθρωποι τής Λαϊκής και Φυλετικής Κοινότητος τού Έθνους. Ισάξιοι είναι όσοι διαθέτουν Ήθος, Αξία και Πίστη στον Θεό και την Πατρίδα. Εκείνοι που δίδουν τον ιδρώτα για τίμιο ψωμί και το αίμα τους για την τιμή των μεγάλων νεκρών και την ζωή των ερχόμενων γενεών Ελλήνων. Τα δικαιώματα δεν χαρίζονται άκοπα. Τα δικαιώματα κατακτώνται και επαληθεύονται διαρκώς και ισοβίως, από γενιά σε γενιά.

Η ζωή είναι για τούς Άξιους, τούς Δίκαιους και τούς Δυνατούς. Η ζωή είναι μια πολεμική κατάσταση που ξεκινάει από τα πρώτα βήματα τού Έλληνα, από την πρώιμη νεότητα. Στην οικογένεια, στο σχολείο, στην φυσική κατάσταση, στην εργασία, στην στρατιωτική εκπαίδευση. Σκοπός τού Ανώτερου Έλληνα είναι η δημιουργική ευημερία, ο πολιτισμός, η μέγιστη εθνική επιρροή, η νίκη. Το Άβατο των Ιερών Προσκυνημάτων, η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς.

Το Ελληνικό Έθνος να κοιτάξει βαθιά μέσα στην ψυχή του. Να νιώσει την αύρα των τρανών προγόνων του και να στρέψει το βλέμμα εμπρός. Η λευτεριά έρχεται μονάχα με το σπαθί. Η αξία έρχεται με την ορμή για την κατάκτηση των πρωτείων. Στρατηγική Εθνική στο Κράτος. Πεδίο δράσης στους Έλληνες. Διαταγή να γίνουμε οι βέλτιστοι των Ελλήνων. Και Ηγετική Τάξη Πραγμάτων η Ελληνική Φυλή. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Ζήτω η Ανίκητη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...