Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Η ΠΙΣΤΗ ΧΑΛΥΒΔΩΝΕΙ



ΑΘΗΝΑ 16-8-2015.

Η ανθεκτικότητα και η αντίσταση στις προκλήσεις των ανελεύθερων δυνάμεων είναι ιδίωμα τού Έθνους εκείνου που διαθέτει τόλμη και πίστη στα ιδανικά τής Φυλής του. Διότι η σωτηρία τού Έθνους είναι υπόθεση που αφορά την προσήλωση των ανθρώπων του στον ηγέτη που εμπνέει την αποφασιστικότητα στις δυνατότητες τής Φυλής. Είναι η δύναμη που πηγάζει από την ψυχή τού Έθνους, η Πίστη που χαλυβδώνει τον λαό ώστε να υπερβεί τις ατομικές του επιδιώξεις και επιδόσεις, δίδοντας ανυποχώρητο αγώνα για την συντριβή τού αλαζόνα κατακτητή.

Τα διλήμματα των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας περί τής διατηρήσεως τής χώρας στο συρφετό των τοκογλύφων τής ψευτοευρώπης και περί τής αξιοπρέπειας τάχα επιλογής τυραννίας κατέπεσαν με πάταγο. Η διαρκής αγνόηση τής ταυτότητας και τής συνοχής τού Ελληνικού Έθνους, η παραπλάνηση των Ελλήνων σε ξένους παραδείσους και η πλήρης εγκατάλειψη των εθνικών μας ζητημάτων εις χείρας εκείνων που ζητούν εδάφη κατ’ εντολή των νεοταξιτών, απέδειξαν την προσυμφωνημένη πόλωση σε βάρος τού Ελληνισμού.

Όταν ο λαός πένεται και οι ταγοί του λυσσομανάνε για να πάρουν χρήματα και να δώσουνε ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες με αλλοεθνείς και αλλόπιστους κατά παράβαση τού φυσικού δικαίου τού αίματος, τότε οι ψευτοταγοί αυτοί δεν νοιάζονται για τον λαό που υποθήκευσαν το μέλλον του, αλλά για την διαιώνιση τού κατοχικού καθεστώτος. Όταν τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία και τα σπίτια των Ελλήνων συμπεριλαμβάνονται στις υποθήκες τού στημένου χρέους και τα Τζαμιά με τούς χώρους υποδοχής των λαθροεισβολέων μεταβάλλονται σε υποχρέωση των κατεκτημένων Ελλήνων, τότε ο αγών για την απελευθέρωση των Ελλήνων είναι νομοτέλεια.

Η ζωή τού Έλληνα Εθνικιστή είναι απολύτως συνδεδεμένη με τις αξίες και την αποστολή τού Ελληνικού Έθνους. Ο Εθνικιστής είναι φύσει και θέσει αντισυμβατικός με τις παροχές και τις αντιπαροχές τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Και τούτο διότι η δική μας πολιτική βιοθεωρία υπαγορεύει την υπαρξιακή οντότητα τής Φυλής μας επάνω στο θεοσεβές στοιχείο, την ανεξαρτησία τής πατρίδος και την ελληνική οικογένεια. Η δε αποστολή τής Ελλάδος εκφράζεται μέσα από την βαθύτατα αρχέγονη και εθνικιστική κοσμοθεωρία εξαπλώσεως τού ελληνικού πολιτισμού και τού ελληνικού κοινοτισμού μες στην οικουμένη.

Το πνεύμα και η εφήμερη ύλη, η πίστη και η απιστία, ο πολιτισμός και η βαρβαρότητα αποτελούν το διαχρονικό δίπολο μες στην ιστορία των εθνών. Όταν οι πρόγονοί μας λέγανε πως πας μη Έλλην εστί βάρβαρος, αναφερόντουσαν σαφέστατα στην ρηχότητα αξιών και την αυθάδεια τού προσκομίζοντος αδικοχαμένο αίμα και αντίδωρα σκλαβιάς απέναντι σε έναν λαό που πολεμά για να γκρεμίσει τα σκοτάδια τής αναξιοπρέπειας και τής προσβολής τού ανθρώπινου προσώπου.

Δεν έχει καμία διαφορά αν τα όπλα είναι δόρατα, τουφέκια ή τραπεζικά χρέη. Σημασία έχει να στηρίζεσαι στα χώματα που σε θρέψανε και τα αίματα που σε πιστεύουνε. Αυτή είναι η Αληθινή, δηλαδή η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Το δε θρησκευτικό συναίσθημα στηρίζεται στην αλήθεια που μάς παρέδωσε ο ίδιος ο Χριστός μας και στον ανθρωπισμό τον ψυχικό και πηγαίο να παραμείνουν τα προσκυνήματα στους Έλληνες μύστες τους. Και οι εθνικές μας υποθέσεις αφορούν τόσο την εθνική μας ολοκλήρωση και την γεωπολιτική ισχυροποίησή μας όσο και την ύπαρξη τής Μητροπολιτικής Ελλάδος στο πλευρό και την ενίσχυση των Ελλήνων όπου γης.

Κάποιοι θεώρησαν πως μπορούν να υποτάξουν το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα στις βρωμερές πολιτικές τους συναλλαγές. Πως μπορούν να συγχρωτίσουν τον υλικό «πατριωτισμό» τους και τα παζάρια τού παγκοσμιοποιημένου κοσμοπολιτισμού τους με τον ψυχικό πατριωτισμό και την φυλετική προσήλωση που κατατρέχει κάθε κύτταρο τού Έλληνα Εθνικιστή. Τα τείχη όμως τού ελληνικού κράτους δεν γκρεμίζονται για να υποδεχτούν τούς εξουσιαστές τής παγκοσμιοποίησης στο πρώην λεύτερο έθνος. Οι Πύλες τού Ελληνικού Κράτους μπορούν να ανοίξουν μονάχα για να υποδεχτούν μεγαλύτερη Ελλάδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι το κάστρο και η φωνή τού Ελληνισμού, το άβατο και η λόγχη τής Ελληνικής Φυλής. Το σφιχταγκάλιασμα μες στις καρδιές μας των ιερών και των οσίων. Η συλλογική απόφαση να ξεχυθούμε μπροστά και να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς έκλεψαν εφιάλτες, λυκοφιλίες και βαρβαρότητες. Είναι η ανάσταση τού πιστού σε Θεό και Ήρωες λαού μετά από τον Γολγοθά που μάς οδήγησαν οι εχθροί τού Ανθρώπου και τού Πολιτισμού. Εθνικιστικός Αγών των Ελλήνων εναντίον όλων όσων νομίζουν πως μπορούν να μάς σύρουν στην αιχμαλωσία τής ψυχής και τον αφανισμό τής Φυλής.

Η Πίστη εξυψώνει τον συμβατό Έλληνα στον υπερβατικό μαχητή τού φωτός. Η αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την αληθινή μας φύση και η ενότητα των Ελλήνων που πληρούν ελληνικότητας σε αίμα και ψυχή, ανταριάζουν το Έθνος στην υπέρτατη μάχη τής ζωής του. Σε τούτη λοιπόν την γη που ειπώθηκαν λόγοι αληθείας και φιλοσοφίας, σ’ αυτήν την γη που χτίστηκαν και απλώθηκαν μέσα στην οικουμένη αυτοκρατορίες δικαίου και ισχύος, εδώ και πάλι μέλλει να σηκωθεί χρυσό το χρώμα τής αυγής σε ελληνοδιοίκητη και ένδοξη πατρίδα.

Το δίκαιο δεν χαρίζεται μήτε επιβάλλεται από εξωγενείς παράγοντες. Χαράσσεται και εφαρμόζεται από τον λαό που κατακτά το δικαίωμα στη ζωή με την ισχυρή προσωπικότητα στην διάθεση τής Φυλής και μόνον. Ο Πατριωτισμός των Ελλήνων είναι η ακλόνητη συνύπαρξη τής Ορθής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος, Θεός και Φυλή Ελληνική. Η ύπαρξη στενού δεσμού ανάμεσα σε ελληνική ηγεσία και ελληνική κοινωνία είναι δυνατή να συντρίψει όλους τούς δυνατούς τού κόσμου. Νυν υπέρ πάντων Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...