Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-8-2015.

Κάποιοι «δημοκράτες» ερμηνεύουν «λανθασμένα» τον προορισμό τού Ελληνικού Έθνους. Είναι εκείνα τα σκόπιμα λάθη που αντικατέστησαν την Μεγάλη Ιδέα τής Φυλής μας με τις μικρές και δανεικές ιδέες για λυκοφιλίες με τούς εχθρούς μας και για την εφήμερη καλοπέραση τού υλικού ευδαιμονισμού. Κι έτσι τειχίσαμε τις μίζερες υπάρξεις μας στον καθημερινό και ψεύτικο μικρόκοσμό μας, αδιαφορώντας για την αλλοίωση τής εθνικής μας ταυτότητας και την διαρκή αιμορραγία ελληνικών ψυχών.

Μην απορούμε για την λοβοτομή που εξαπλώθηκε από την απεθνικοποιημένη παιδεία ίσαμε την ελληνική κοινωνία. Μην απορούμε για την αδιαφορία στον πόνο τού διπλανού μας έναντι τής προελάσεως των μνημονίων, μήτε για την εισβολή γυρολόγων, εποικιστών, τοκοφόρων και λογχοφόρων μισελλήνων. Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει πως η γενιά εκείνη των Ελλήνων που θα ξεχάσει τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και τούς σκλαβωμένους αδερφούς μας θα είναι η τελευταία γενιά Ελλήνων. Και είχε απόλυτο δίκιο.

Μα εμείς μήτε θέλουμε μήτε αποδεχόμαστε την επιχειρούμενη γενοκτονία σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Βαστούμε καθαρή την ψυχή μας, υπακούμε στην συνείδηση τού ιερού χρέους προς τούς μεγάλους νεκρούς και τα παιδιά μας όπου χρωστάμε, αφενός μεν την Τιμή τού Έλληνα, αφετέρου δε την σκυτάλη τής Φυλής που παραλάβαμε.

Ακούσαμε τις προάλλες να μιλούν για το στήσιμο μιας μνημονιακής γέφυρας. Να σέρνουν την χώρα σε μηχανισμούς χρηματοοικονομικής ενίσχυσης για να διατηρήσουν δήθεν αντιστεκόμενοι την Ιερή Ελλάδα μέσα στις τραπεζικές θυρίδες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Διαβάσαμε επιπλέον για το στήσιμο μιας άλλης γέφυρας που αφορούσε την έρευνα και την διάσωση τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών την οποία στήσανε οι Τούρκοι πάνω από το Αγαθονήσι.

Θυσία για την παραμονή τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη η μνημονιακή γέφυρα. Κατόρθωμα προδοτικής συναλλαγής των γραικύλων πολιτικάντηδων τής αστικής δημοκρατίας που επισφραγίζει την υπαγωγή τής χώρας στα δίκαια των τοκογλύφων δήθεν εγγυητών τής ασφάλειάς μας. Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε το ξεπούλημα τής εθνικής κυριαρχίας. Και από την άλλη πλευρά έχουμε την εκχώρηση πλέον και εδαφικής κυριαρχίας, όταν το Αιγαίο μας έχει καταστεί πεδίο συγκυριαρχίας με τούς Τουρκομογγόλους, τα πιστότερα σκυλιά τού νεοταξισμού.

Μα και στην Ελεύθερη Θράκη Μας τα πράγματα κινούνται στην ίδια φθίνουσα πορεία. Είδαμε την Τουρκία να διατείνεται για την προσφορά οικονομικής βοήθειας προς την Πατρίδα μας. Τούς οθωμανιστές να επιδιώκουν την εξαγορά ελληνικής γης που απελευθερώθηκε με αίμα καθαγιασμένο ελληνικό. Και επιπλέον η Τουρκία, η προσωρινά καθήμενη τυραννικώς επί τής Ελληνίδος Γης Ιωνίας και Πόντου, να φτιάχνει οργανώσεις τουρκικής αλληλεγγύης για να περιοδεύουν, να στηρίζουν και να επιβάλλουν επί τής ουσίας την τουρκικότητα στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς τής Θράκης Μας και των λοιπών βαλκανικών και ελληνικών επί τής ουσίας εδαφών.

Τις δικές μας γέφυρες τις φτιάχνουμε για να συνδέσουμε την Μητροπολιτική Ελλάδα με τούς προσωρινά αλύτρωτους αδερφούς μας στην γεωφυσική μας γειτονιά. Ο υδάτινος ορίζοντας τού Αιγαίου μας είναι αποκλειστικά ελληνική λίμνη, μια γέφυρα ασκήσεως απολύτως ελληνικού γεωπολιτικού ελέγχου. Και ακόμη μια πύλη που οδηγεί την Ελλάδα ως γεωφυσικό παρατηρητήριο στον έλεγχο τού ενεργειακού και διαμετακομιστικού παράγοντα.

Η Ελλάς έχει ως κυρίαρχο και αποκλειστικό της δικαίωμα την ευημερία που αποτελεί το προϊόν των δικών της χεριών. Επιπροσθέτως, δικαιούμαστε να αποδώσουμε εθνική ασφάλεια στο Κράτος που παραλάβαμε για να διατηρήσουμε αναλλοίωτο τον ελληνικό και ορθόδοξο χαρακτήρα του. Έχουμε ιερή υποχρέωση διά μέσω τής ελληνικής στρατηγικής ανάπτυξης να επανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία και να μεγιστοποιήσουμε την εδαφική κυριαρχία τής Ελλάδος.

Η Ελλάς θα πάψει να κινδυνεύει όταν εκλείψουν οι εχθροί μας. Και οι εχθροί μας θα εξαλειφθούν όταν επανακτήσουμε τα ιστορικά εδάφη μας και φτιάξουμε τα σύνορα τής καρδιάς μας. Η διαιώνιση τής Ράτσας βασίζεται επάνω στην ορμητική διάθεση των συγκαιρινών Ελλήνων να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις γενιές που μάς έδωσαν το δικαίωμα σε λεύτερη ζωή. Και η διαιώνιση τού Εθνικού μας Κράτους βασίζεται στο ταίριασμα τής γης και τής ψυχής, στο ζωντάνεμα τής εθνικής μνήμης, σμίγοντας τα αδέρφια μας που μάς προσμένουν στις προαιώνιες εστίες μας με την Μάνα και Αυτοκρατόρισσα Ελλάδα.

Στην Κύπρο, στην Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά. Με όρθιο κεφάλι Βυζάντιο και πάλι. Κάποιοι δεν πίστεψαν ποτέ στο όνειρο. Κάποιοι άλλοι το δυναμίτισαν με το χρήμα και τα ψεύτικα ιδανικά. Τώρα όμως που οι παλαιοί κατακτητές και οι εντολείς τους ξαναγύρισαν στον τόπο τού εγκλήματος με την άδεια των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων, τώρα που μάς θέλουν αποδεκατισμένους σκλάβους, τώρα ακριβώς ορθωνόμαστε σιδερόφρακτη στρατιά τού πορφυρογέννητου Ελληνισμού.

Με Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία. Με Πίστη στο Θεό και την Φυλή. Με εμπιστοσύνη στην δύναμη τού Ελληνικού Στρατιωτικού Ατσαλιού. Με την σύμπνοια των Δυνάμεων τού Έθνους. Χάρισμα στην Εσπερία τα πολιτικάντικα σκύβαλα. Το Εθνικό Συμφέρον και η Ελευθερία των Ελλήνων, αυτά και μόνον, φτιάχνουν συμμαχίες.

Το αδιέξοδο των ψευτοσυμμάχων και το άνοιγμα εστιών ανάφλεξης αναμεταξύ τους είναι ευχής έργο. Η δε συσπείρωση τού λαού μας και η πολεμική μας ετοιμότητα είναι η εγγύηση για το μεγάλωμα τού Ελληνικού Έθνους που ευλογεί ο Θεός και καλεί η δικαιοσύνη τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...